Θέλεις να συγκατοικήσεις; Με αυτό το ζώδιο θα τα πας καλύτερα!

Οι πιο ταιριαστοί συνδυασμοί ζωδίων για αρμονική συγκατοίκηση

Θέλεις να συγκατοικήσεις; Με αυτό το ζώδιο θα τα πας καλύτερα!

Με τις τιμές των ενοικίων να εκτοξεύονται όλο και περισσότερο, η απόφαση να συγκατοικήσεις μοιάζει μονόδρομος. Η συγκατοίκηση, άλλωστε, είναι μια επιλογή, προκειμένου να μοιραστείς τα έξοδα συντήρησης ενός σπιτιού.

Σύμφωνα με τις μελέτες, τα περισσότερα άτομα συνήθως επιλέγουν να συγκατοικήσουν με έναν καλό φίλο, αλλά το να ζεις μαζί του σε καθημερινή βάση δεν είναι απλό ζήτημα. Υπάρχουν πράγματα που παραβλέπουμε, όταν κάνουμε παρέα, όταν μένουμε όμως μαζί, μπορεί να μας εκνευρίσουν. Δεν χρειάζεται να είμαστε φίλοι με κάποιον για να συγκατοικήσουμε μαζί του. Ωστόσο, το να έχεις μία ολοκληρωμένη εικόνα για το ωροσκόπιο του άλλου, μπορεί να σε οδηγήσει να κάνεις τη σωστή επιλογή, σύμφωνα με το ζώδιό σου.

Ρωτώντας έναν υποψήφιο συγκάτοικο την ημερομηνία και την ώρα γέννησής του, μπορεί να του φανεί παράξενο ή -στη χειρότερη- παρεξηγήσιμο. Παρ’ όλα αυτά, το να γνωρίζουμε το ζώδιο ή ακόμα και τον ωροσκόπο του άλλου είναι μία καλή αρχή.

Παρακάτω θα βρεις τους πιο ταιριαστούς συνδυασμούς για αρμονική συγκατοίκηση για το κάθε ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ

Ένα ζώδιο που γεμίζει το σπίτι ενέργεια! Η ενέργεια αυτή, βέβαια, μπορεί να εκδηλωθεί με πολλούς τρόπους. Ο Κριός μπορεί να γίνει φωνακλάς και αρκετά άστατος. Όταν μαγειρεύει, το σπίτι μυρίζει μπαχαρικά, ενώ προτιμά τα έντονα χρώματα, διακοσμήσεις γεμάτες αντιθέσεις και οτιδήποτε δηλώνει τον δυναμισμό του. Είναι ο τύπος που θα μοιραστεί την πίτσα του, η οποία είναι συνήθως πικάντικη. Το σίγουρο είναι ότι η παρουσία του στον χώρο είναι έντονη!

Πιο συμβατοί συγκάτοικοι: Δίδυμος και Λέων

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος θα κάνει το σπίτι ακόμη πιο άνετο γιατί όπου είναι η καρδιά του, είναι και το σπίτι του. Θέλει καθαρές τις πετσέτες, τα χρώματα αρμονικά και το φαγητό καλομαγειρεμένο. Να είσαι σίγουρος/η ότι θα πληρώνει πάντα το ενοίκιο και τους λογαριασμούς στην ώρα τους. Ωστόσο, είναι και λίγο τεμπέλης ή έχει τους δικούς του ρυθμούς, όσον αφορά στις δουλειές του νοικοκυριού, γι’ αυτό πρέπει να είσαι οπλισμένος/η με την ανάλογη υπομονή για να τα βγάλεις πέρα μαζί του.

Πιο συμβατοί συγκάτοικοι: Καρκίνος και Αιγόκερως

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος δεν στέκεται δευτερόλεπτο! Συνήθως βρίσκεται εκτός σπιτιού και ακόμη και όταν είναι εκεί θα απασχολείται με ένα συγκεκριμένο αντικείμενο. Είναι τόσο multitasking που μπορεί να καθαρίζει, να μαγειρεύει, να μιλά στο τηλέφωνο και συγχρόνως να ακούει ράδιο. Του αρέσει να ακούει τις ιστορίες των άλλων και να αφηγείται τις δικές του. Είναι η ιδανική παρέα για… τις βροχερές μέρες. Αν ψάχνεις για έναν ήσυχο συγκάτοικο, σίγουρα ο Δίδυμος δεν είναι ο κατάλληλος.

Πιο συμβατοί συγκάτοικοι: Κριός και Ζυγός

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τον Καρκίνο το σπίτι είναι ένα ιερό μέρος κι είναι όνειρο ζωής να αποκτήσει το δικό του. Ο χώρος του είναι ένα άνετο μέρος όπου τον κρατάει μακριά από τον υπόλοιπο κόσμο. Κάνει περισσότερο focus σε μέρη όπως η κουζίνα, το μπάνιο και η κρεβατοκάμαρα ενώ πιθανότατα θα έχει πολλά και διαφορετικά είδη φυτών ή λουλουδιών. Θέλει να είναι εκεί για τους άλλους, έχοντας την απαίτηση να είναι και οι άλλοι εκεί για αυτόν, ιδανικό χαρακτηριστικό για έναν φίλο, αλλά όχι για έναν συγκάτοικο. Αν δεν θες ο συγκάτοικός σου να εξαρτάται από σένα, τότε ο Καρκίνος δεν είναι το κατάλληλο πρόσωπο για μείνεις μαζί.

Πιο συμβατοί συγκάτοικοι: Ταύρος και Σκορπιός

ΛΕΩΝ

Ο κόσμος γυρίζει γύρω του και ποτέ το αντίστροφο. Όπου κι αν πάει, είναι το κέντρο του κόσμου και της προσοχής και το σπίτι σίγουρα δεν αποτελεί εξαίρεση. Είναι περήφανος με την εμφάνισή του και μπορεί να μην απολαμβάνει ιδιαίτερα το καθάρισμα και το συγύρισμα, αλλά πάντα το σπίτι θα είναι σε εξαιρετική κατάσταση, όταν θα περιμένει επισκέψεις. Αν αγαπάς τη διασκέδαση και δεν σε ενοχλεί που και που το σπίτι να είναι ακατάστατο, ένας Λέων είναι ο ιδανικός συγκάτοικος για σένα.

Πιο συμβατοί συγκάτοικοι: Τοξότης και Ζυγός

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος δε θα πιέσει κανέναν να αλλάξει, αλλά είναι πλάσμα που μεταφέρει τις συνήθειές του στην καθημερινότητα. Το σπίτι θα χαρακτηρίζεται από τάξη, αλλά δεν σκοπεύει να καθαρίσει και το δικό σου χάος. Αν ζεις με έναν Παρθένο, θα έχεις καταλάβει πως τα πράγματα είναι πιο αποτελεσματικά, όταν βάζει το αποτύπωμά του σε αυτά. Αν είσαι άνθρωπος που δεν αγαπάει τον προγραμματισμό και την οργάνωση, καλύτερα να μην συγκατοικήσεις με αυτό το ζώδιο.

Πιο συμβατοί συγκάτοικοι: Καρκίνος και Σκορπιός

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός απολαμβάνει να βρίσκεται ανάμεσα σε κόσμο. Στο σπίτι προσπαθεί να μην είναι ακατάστατος, αν και μερικές φορές του βγαίνει αυθόρμητα. Αλλάζει συχνά τη θέση των επίπλων είτε για να φιλοξενήσει κόσμο, είτε από άποψη αισθητικής ή γιατί είναι απλά αναποφάσιστος. Του αρέσει, ωστόσο, να συγκατοικεί. Μπορεί να μην ήσασταν οι κολλητοί φίλοι, αν όμως είσαι δεκτικός και ψάχνεις την ιδανική παρέα, σίγουρα είναι ο άνθρωπός σου.

Πιο συμβατοί συγκάτοικοι: Δίδυμος και Λέων

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός προτιμά τις σκιές από το φως και λατρεύει τα σκούρα χρώματα. Θέλει το σπίτι να είναι καθαρό, αλλά μπορεί να αντεπεξέλθει και στο απόλυτο χάος. Είναι αξιόπιστος και όσο είσαι σωστός/η απέναντί του, τόσο θα είναι και αυτός μαζί σου. Θα κάνει αρκετούς συμβιβασμούς και αγαπά την ιδιωτικότητα, οπότε συχνά θα κλείνεται στο δωμάτιό του. Δε δέχεται «εισβολείς» και απρόσκλητους επισκέψεις και προστατεύει το σπίτι και την ιδιοκτησία του καλύτερα από τον οποιοδήποτε φύλακα.

Πιο συμβατοί συγκάτοικοι: Καρκίνος και Παρθένος

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης αναγνωρίζει το σπίτι του σαν τον χώρο στον οποίο κοιμάται. Αν ξέρει ότι πρόκειται να περάσει μία εβδομάδα σε ένα ξενοδοχείο, αυτό θα κάνει και σπίτι του. Είναι το ζώδιο με τις λιγότερες απαιτήσεις. Αν αποφασίσεις να συγκατοικήσεις με έναν Τοξότη, έχε πάντα ένα δεύτερο ζευγάρι κλειδιά και μην περιμένεις να σου ανοίξει γιατί το πιο πιθανό είναι να μην βρίσκεται τις περισσότερες φορές στο σπίτι γιατί θα είναι κάπου έξω, κυνηγώντας την επόμενη περιπέτεια. Αν θες έναν συγκάτοικο αλλά και να ζεις ταυτόχρονα μόνος, βρες έναν Τοξότη.

Πιο συμβατοί συγκάτοικοι: Κριός και Υδροχόος

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στον Αιγόκερω δεν αρέσουν καθόλου οι εκπλήξεις και θέλουν ένα τακτοποιημένο, καθαρό σπίτι. Είναι εξαιρετικός στο σχεδιασμό και τον προϋπολογισμό κι αυτή η αίσθηση της τάξης επικρατεί και στο σπίτι του, που λειτουργεί ως ένα μέρος για να χαλαρώνουν από την καθημερινότητα, οπότε ένα… party animal δεν θα ήταν η κατάλληλη επιλογή συγκατοίκου. Παρ’ όλα αυτά δεν σημαίνει ότι δεν είναι διασκεδαστικός ή ότι μισεί τα πάρτι. Απλά θα προτιμούσε να γίνονται κάπου αλλού.

Πιο συμβατοί συγκάτοικοι: Παρθένος και Σκορπιός

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όπως και ο Τοξότης, έτσι και οι Υδροχόος σπίτι θεωρεί το μέρος που βγάζει τα παπούτσια του. Ενώ περιστασιακά μπορεί να προτιμά τη σταθερότητα στη διαμονή, στην πραγματικότητα αναζητά την ποικιλία και τις αλλαγές. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα «γκρεμίσει» όλο το διαμέρισμα, αλλά πχ θα κρεμάσει νέες ζωγραφιές στους τοίχους.

Πιο συμβατοί συγκάτοικοι: Τοξότης και Δίδυμος

ΙΧΘΥΕΣ

Ο πιο ήρεμος, ανεκτικός και υποστηρικτικός τύπος συγκατοίκου είναι ο Ιχθύς. Το πιο πιθανό είναι να είναι «ΟΚ» με όλες σας τις επιλογές. Για τη διακόσμηση του χώρου τους, αγαπάνε τα απαλά υλικά και χρώματα που εκπέμπουν φως. Η ακαταστασία του μπορεί μερικές φορές να βγει εκτός ελέγχου και να μην τον συνειδητοποιεί, το οποίο ενδεχομένως να ενοχλήσει κάποια άλλα ζώδια.

Πιο συμβατοί συγκάτοικοι: Καρκίνος και Ταύρος

Διάβασε επίσης:

Από τα χαλαρά μέχρι τα πιο «αυτοκαταστροφικά» ζώδια. Δες σε ποια θέση βρίσκεται το δικό σου!

Αυτό είναι το μόττο που σου ταιριάζει, σύμφωνα με το ζώδιό σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved