Πόσο ταιριάζει ο Ζυγός με τον Λέοντα;

ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΛΕΟΝΤΑ| Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Ζυγού με έναν Λέοντα;

Πόσο ταιριάζει ο Ζυγός με τον Λέοντα;

Ο Λέων είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και σταθερό. Κυβερνήτης του είναι ο Ήλιος, το πλανητικό σώμα που συμβολίζει τη ζωντάνια και τη δημιουργία, ενώ σύμβολο του έχει το λιοντάρι που υποδηλώνει την περηφάνια και την εγκαρδιότητα του. Από τη φύση του, λοιπόν, ευχάριστος, γενναιόδωρος και ερωτικός, τον θαυμάζετε από την πρώτη στιγμή και ενώνεστε με χαρά και ευτυχία.

Είναι γεννημένος για να λάμπει, να υπερέχει και να κερδίζει την συμπάθεια του κόσμου, χάρη στη μεγαλοψυχία και την αγάπη του για τη ζωή. Μαζί του νιώθετε ότι βρίσκεστε στον κήπο των επιθυμιών, αφού ό,τι θελήσετε το έχετε. Διασκεδάζετε, ενθουσιάζεστε, απολαμβάνετε τις χαρές της ζωή και προπάντων είστε ερωτευμένοι. Χαίρετε της εκτίμησης των άλλων και αφιερώνετε πολύ χρόνο ο ένας στον άλλο.

Ασφαλώς, η ζωή με ένα Λέοντα μπορεί να είναι υπέροχη –ιδιαίτερα στο life style κομμάτι της– όμως δεν πάει να έχει και αυτή τις ατέλειες της. Αυτό που ίσως προκαλέσει δυσαρέσκεια είναι η διάθεση επιβολής και η απολυτότητα. Του αρέσει, δηλαδή, να έχει την εξουσία και να ελέγχει τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Από την άλλης εσείς οι Ζυγοί θέλετε ισοτιμία και ισονομία και δεν λειτουργείτε καλά σε απόλυτα καθεστώτα. Βέβαια για χάρη της αρμονίας της σχέσης θα κάνετε κάποιες υποχωρήσεις αφού γενικότερα σας καλύπτει και σας ικανοποιεί.

Τέλος, είναι αξιοσημείωτο ότι η σχέση Ζυγού-Λέοντα μπορεί να μακροημερεύσει, χωρίς να σβήσει η πρώτη σπίθα και το πάθος.

Γάμος ή χωρισμός; Μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου, εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved