Αυτό το ζώδιο είσαι στο Κέλτικο ωροσκόπιο αν έχεις γεννηθεί από 18 Μαρτίου έως 14 Απριλίου

Ποιο ζώδιο είσαι στο Κέλτικο ωροσκόπιο και τι σημαίνει για εσένα;

Αυτό το ζώδιο είσαι στο Κέλτικο ωροσκόπιο αν έχεις γεννηθεί από 18 Μαρτίου έως 14 Απριλίου

Το Κελτικό έτος χωρίζεται στους δεκατρείς μήνες του σεληνιακού ημερολογίου που αντικατοπτρίζει τους κύκλους της Σελήνης, οι οποίοι είναι συνδεδεμένοι με ένα ιερό δέντρο για τους Δρυίδες. Αυτοί κωδικοποίησαν τα μυστήρια των δέντρων σε ένα μυστικό αλφάβητο, γνωστό ως Ogham, σαν προσφορά στον Κέλτικο θεό της Ποίησης, Ogma.

Σε κάθε μήνα αντιστοιχεί ένα δέντρο, ένα γράμμα της αλφαβήτου, ένα ζώο - Θεός, ένας Κελτικός Θεός κι ένα πέτρωμα. Οι Δρυίδες πίστευαν ότι η καταγωγή των ανθρώπων προήλθε από τα δέντρα και γι' αυτό κάθε δένδρο κατέχει μια συγκεκριμένη μαγική ιδιότητα.

Παρακάτω θα βρεις το δέντρο, το ζώο, το λίθο και τον πλανήτη που συνδέεται με τον μήνα και την ημερομηνία γέννησής σου.

Σκλήθρα 18 Μαρτίου – 14 Απριλίου

Σύμφωνα με την Κέλτικη αστρολογία ανήκεις στο μήνα της Σκλήθρας, ένα μήνα ανάπτυξης, αναγέννησης και εξεύρεσης ισορροπίας μεταξύ εργασίας και διασκέδασης.

sklh8ra

Το ξύλο της Σκλήθρας δεν επηρεάζεται από το νερό γι' αυτό χρησιμοποιείται για την κατασκευή γεφυρών, πλοίων, ξύλινων παπουτσιών (τσόκαρα). Θεωρούταν κατάρα να πέσει μια Σκλήθρα, καθώς το οργισμένο πνεύμα του δέντρου θα έκαιγε τις κατοικίες.

Αν έχεις γεννηθεί αυτό το μήνα είσαι άνθρωπος της πράξης. Είσαι ένα πολυάσχολο άτομο που θέλει να αναλαμβάνει νέα έργα. Πρέπει, ωστόσο, να βγαίνεις συχνά έξω και να χαλαρώνεις γιατί αλλιώς θα «καείς» από την κόπωση και θα εξαντληθεί η ενέργειά σου.

Ζώο: Αρκούδα

Είσαι άνθρωπος με απίστευτη δύναμη, θαρραλέος αλλά, παιχνιδιάρης, εξωστρεφής, με μια κληρονομική έκτη αίσθηση. Οι κεραίες σου είναι αρκετά ευαισθητοποιημένες και πιάνουν αόρατα προειδοποιητικά σήματα αρκετές φορές. Είσαι εξαιρετικά προστατευτικός με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, λατρεύεις την περιπέτεια και σου αρέσει να ταξιδεύεις σε όλη τη Γη.

Ταιριάζεις με: Γάτα, Κουκουβάγια, Γερανό, Μέλισσα και Κύκνο.

Το πέτρωμά σου είναι το Ρουμπίνι που συμβολίζει την απελευθέρωση από την ανησυχία, τη λάμψη και την αθωότητα.

Ο κυρίαρχος πλανήτης σου είναι ο Άρης.

Διάβασε επίσης:

Εσύ τι ζώδιο είσαι στο Ινδιάνικο ωροσκόπιο;

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved