Αυτές είναι οι 4 πιο ανεξάρτητες γυναίκες του ζωδιακού

Δεν πρόκειται να κρεμαστούν ποτέ πάνω από έναν άντρα

Αυτές είναι οι 4 πιο ανεξάρτητες γυναίκες του ζωδιακού

Οι παρακάτω γυναίκες έχουν έντονη τάση ανεξαρτησίας, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει –για να μην παρεξηγούμαστε- ότι δεν είναι θηλυκές, δε θέλουν έναν άντρα στη ζωή τους ή δεν μπορούν να είναι σε σχέση. Σίγουρα όμως δεν πρόκειται να κάνουν συμβιβασμούς προκειμένου να τον κερδίσουν και να τον κρατήσουν, ούτε θα πέσουν στα πατώματα και θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ γιατί έχασαν ή δε βρίσκουν το άλλο τους μισό. Κι αν της ρωτήσεις, θα σου πουν ότι είναι «ολόκληρες» και δεν ψάχνουν... συμπλήρωμα αλλά έναν επίσης ολοκληρωμένο άνθρωπο, που θα τις αγαπά και θα τις αποδέχεται γι’ αυτό που είναι, να στέκεται δίπλα τους ισότιμα και φυσικά δε θα περιορίζει καμία βασική τους ελευθερία.

Αν, λοιπόν, είσαι άντρας με ροπή στην αρχηγία, την καταπίεση ή τον έλεγχο, καλύτερα να μείνεις μακριά από αυτές τις 4 κυρίες.

Κριός

Πρώτη και καλύτερη η γυναίκα Κριός σηκώνει την παντιέρα της ανεξαρτησίας και κάνει σαφές από την αρχή ότι δεν πρόκειται να σκύψει το κεφάλι σε κανέναν άντρα. Ο «τσαμπουκάς» της κι ο δυναμισμός της δεν αφήνει περιθώρια ούτε καν για σκέψη ότι μπορεί να υπάρξει κάποιος να τη μαντρώσει ή να την κουμαντάρει. Είτε θα την αποδεχτεί σαν ισάξιο μέλος της σχέσης είτε θα πάρει δρόμο. Μέση οδός δεν υπάρχει.

Αιγόκερως

Η Αιγοκερίνα είναι μαθημένη στα δύσκολα και δίνει της μάχες της μόνη της, χωρίς βοήθειες και πλάτες άλλων, οπότε τι να της πει ένας άντρας και τι να της προσφέρει; Αυτή είναι το «αφεντικό» της ζωής της. Δυναμική, ανθεκτική, αυτάρκης, σκοπός της ήταν και είναι να φτάσει στο επίπεδο να μην εξαρτάται από κανέναν και τίποτα και στις περισσότερες των περιπτώσεων το καταφέρνει, όπως και τους υπόλοιπους στόχους της.

Υδροχόος

Η Υδροχόος γυναίκα είναι επαναστάτρια, με έντονες φεμινιστικές τάσεις και εννοείται ότι δεν πρόκειται να «δωρίσει» την ελευθερία και την αυτονομία της σε κανέναν, πόσο μάλλον αν πιστεύει ότι είναι ανώτερη και πιο εξελιγμένη νοητικά από τον μέσο άντρα. Θέλει να έχει μόνιμα την πόρτα ανοιχτή για να έχει την αίσθηση ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να φύγει. Κάθε απόπειρα περιορισμού ή στέρησης της ελευθερίας κινήσεών της θα αποβεί μοιραία για τη σχέση.

Δίδυμος

Όπου βρεθεί κι όπου σταθεί εκφράζει ότι θέλει να είναι ελεύθερη και ανεξάρτητη, μια πεταλούδα που πετά από λουλούδι σε λουλούδι, οπότε το να προσπαθήσει κάποιος να την πιάσει με την απόχη ή να της κόψει τα φτερά είναι από τους μεγαλύτερους φόβους της. Γι’ αυτό και όταν αρχίσουν να της σφίγγουν τα λουριά, ξεγλιστρά και την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια και χωρίς καν να κοιτάξει τι αφήνει πίσω της!

Διάβασε επίσης: Έχεις κερδίσει την εμπιστοσύνη των ζωδίων...

Αυτά τα 5 ζώδια δεν περνούν ποτέ απαρατήρητα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved