Δείξε μου το ζώδιο του μπαμπά σου… να σου πω πώς είναι!

Μην ξεχάσεις να πεις φέτος «Χρόνια Πολλά» στον πατέρα σου! Το αξίζει, σε όποιο ζώδιο κι αν ανήκει!

Δείξε μου το ζώδιο του μπαμπά σου… να σου πω πώς είναι!

Μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλής όσο η γιορτή της Μητέρας, ωστόσο, είναι εξίσου σημαντική η Γιορτή του Πατέρα και αξίζει να τη γιορτάσεις και με το παραπάνω! Μια γιορτή που δεν θυμόμαστε και δυστυχώς, ξεχνάμε να πούμε «Χρόνια Πολλά» στους μπαμπάδες που κάνουν κι αυτοί τόσα πολλά για τα παιδάκια τους!

Εμείς αποφασίσαμε να τον τιμήσουμε με ένα… αστρολογικό αφιέρωμα. Ίσως βοηθήσει και εσένα να τον καταλάβεις καλύτερα και να βρεις το κατάλληλο δώρο για εκείνον. Επιπλέον, για να δεις τι πατέρας μπορεί να γίνει ο άντρας που αγαπάς!

Κριός

Ο πατέρας Κριός είναι δυναμικός, περιπετειώδης και πάνω από όλα έχει μια μεγάλη καρδιά! Είναι ο πατέρας που τρελαίνεται να διοργανώνει εκδρομές για τα παιδιά του και διάφορες δραστηριότητες, από ποδηλασία μέχρι πεζοπορία και βόλτες σε πάρκα διασκέδασης. Συνήθως είναι αισιόδοξος και με τις συμβουλές του ωθεί τα παιδιά του στην επιτυχία και κυρίως την ανεξαρτησία!

Ταύρος

Σταθερός, εργατικός και λάτρης της οικογενειακής ζωής, ο πατέρας Ταύρος θέλει να προσφέρει τα καλύτερα στα παιδιά του και δεν τον ενοχλεί να βάζει λίγο πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τα παρέχει. Την ίδια ώρα, όμως, κάνει ό,τι μπορεί για να περνά όσο περισσότερο χρόνο γίνεται μαζί τους, απολαμβάνοντας πραγματικά τη συντροφιά τους. Ναι, είναι ένας υπέροχος πατέρας που αγαπά τις παραδόσεις, τις οικογενειακές συγκεντρώσεις και προσφέρει ένα σταθερό και «ζεστό» σπιτικό.

Δίδυμος

Ο πατέρας Δίδυμος όπως κι όλοι όσοι ανήκουν στο συγκεκριμένο ζώδιο είναι... παιδί στην καρδιά και για αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι υπέροχος πατέρας. Ο αυθορμητισμός, η περιέργεια, η όρεξη για μάθηση και ζωή και το ανήσυχο πνεύμα του προσφέρουν πλούσιες γνώσεις στα παιδιά τα οποία εξερευνούν, μαθαίνουν μαζί του τον κόσμο και χαίρονται την παρέα του!

Καρκίνος

Ο πατέρας Καρκίνος είναι ιδιαίτερα προστατευτικός και στοργικός και θέλει να περνά τον ελεύθερο του χρόνο στο σπίτι και δίπλα στα παιδιά του. Είναι ευαίσθητος και μπορεί να κατανοήσει εύκολα τις ανησυχίες και τα συναισθήματά τους. Και ναι, είναι ο πατέρας που θα σε κυνηγάει στο σπίτι για να φας όλο σου το φαγητό και θα τα βάλει με θεούς και δαίμονες, αν τυχόν σε δει να κλαις!

Λέων

Πιστός και αφοσιωμένος στην οικογένειά του, ο πατέρας Λέων δίνει πάντα την απαιτούμενη προσοχή στα παιδιά του. Γενικά, είναι ένας γενναιόδωρος πατέρας, που θέλει να μη λείψει τίποτα στα τέκνα του, από ντύσιμο μέχρι χαρτζιλίκι και σχολεία. Προσπαθεί να ενισχύσει τη δημιουργικότητά τους, αν και αρχηγικός, με απαιτήσεις από αυτά, παροτρύνοντάς τα να ξεχωρίσουν και να γίνουν ανώτερα σε όλους τους τομείς.

Παρθένος

Είναι ο πατέρας – δάσκαλος. Αν και αγχωτικός, δε θα επιτρέψει στα παιδιά του να δουν αυτή την πλευρά του χαρακτήρα του, αντίθετα θα διοχετεύσει όλη του την ενέργεια για να τα διδάξει όσα πιο πολλά μπορεί. Θα τα βοηθήσει με τα μαθήματα αλλά και θα τα «γράψει» σε ενδιαφέρουσες αθλητικές δραστηριότητες. Μπορεί, εξ αιτίας του ότι είναι σκληρά εργαζόμενος, να λείπει από το σπίτι, όμως θα φροντίσει να περάσει ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια.

Ζυγός

Ο πατέρας Ζυγός είναι ένα άτομο εξωστρεφές, κοινωνικό, δημιουργικό που αγαπά πολύ τη μουσική και τις τέχνες, για αυτό και θα βοηθήσει τα παιδιά να διευρύνουν τους ορίζοντές τους. Ναι, είναι ο πατέρας που τρελαίνεται να πηγαίνει με τα παιδιά του σε μουσεία, γκαλερί τέχνης, μουσικές παραστάσεις και στον κινηματογράφο και μετά να κάθεται να συζητά μαζί τους τις εντυπώσεις τους.

Σκορπιός

Αν έχεις μπαμπά Σκορπιό, τότε σίγουρα ξέρεις ότι είναι υπερπροστατευτικός κι ότι θέλει να ελέγχει τα πάντα και να ξέρει ανά πάσα ώρα και στιγμή πού είναι και τι κάνουν τα παιδιά του. Παρέχει ασφάλεια και αγάπη και θα «καθαρίσει» για λογαριασμό τους, αν χρειαστεί. Το ενδιαφέρον είναι ότι θέλει συνεχώς να ανακαλύπτει νέα πράγματα και μεταδίδει την αγάπη του, μέσω του παιχνιδιού.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι άνθρωποι «έξω καρδία» που λατρεύουν τα ταξίδια, την περιπέτεια και την εξερεύνηση. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, ότι ένας πατέρας στο συγκεκριμένο ζώδιο μπορεί να γίνει ο καλύτερος φίλος των παιδιών του! Δεν είναι αυστηρός, αντίθετα είναι υποχωρητικός, κάνει χατίρια και τα εμπνέει να κάνουν τις δικές τους «ανακαλύψεις» και να μάθουν τον κόσμο, παίζοντας και ρωτώντας.

Αιγόκερως

Εργατικός και αφοσιωμένος στην οικογένειά του, ο πατέρας Αιγόκερως εργάζεται πολλές ώρες για να μπορεί να προσφέρει στα παιδιά του ό,τι θέλουν. Του αρέσει η πειθαρχία, να τηρούνται κάποιοι κανόνες, ωστόσο, είναι άνθρωπος ευγενικός και ήρεμος που ξέρει πώς να δείχνει στα παιδιά το σωστό, αποφεύγοντας να δημιουργεί εντάσεις στο σπίτι. Αυτός ο πατέρας είναι εύκολο να κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση και μάλιστα χωρίς να εξαντλήσει την αυστηρότητά του.

Υδροχόος

Ο πατέρας Υδροχόος είναι ξεφεύγει από το μέσο όρο, είναι προοδευτικός, επαναστατικός στον τρόπο διαπαιδαγώγησης, απρόβλεπτος και αντισυμβατικός, οπότε εκπλήσσει συχνά τα παιδιά με τις ιδέες του. Προτιμά να τροφοδοτεί το κεφάλι τους... παρά την κοιλιά τους. Στο πρακτικό κομμάτι πάσχει, ωστόσο, είναι δημιουργικός και θέλει να συμμετέχει σε ομαδικές δραστηριότητες με τα παιδιά του για να διασκεδάζει και παράλληλα να μοιράζεται τις γνώσεις του.

Ιχθύς

Ευαίσθητος και διαισθητικός, ο πατέρας Ιχθύς θα καταλάβει πολύ εύκολα, αν το παιδί του υποφέρει σιωπηλά ή λέει ψέματα, αλλά είναι τόσο τρυφερή ψυχή που θα του δείξει πώς να κάνει το σωστό, χωρίς να το μαλώσει. Ο πατέρας που ανήκει στο ζώδιο αυτό θα προσφέρει στοργή και κυρίως, ένα σπίτι γαλήνιο, γεμάτο αγάπη, χωρίς νεύρα και εντάσεις!

Μην ξεχάσεις να πεις φέτος «Χρόνια Πολλά» στον πατέρα σου! Το αξίζει, σε όποιο ζώδιο κι αν ανήκει!

Διάβασε επίσης

Γιορτή του πατέρα: Σε ευχαριστώ μπαμπά, ό,τι ζώδιο κι αν είσαι

Αστρολογικό manual για να είσαι ο πιο καλός Astro...Μπαμπάς!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved