Σελήνη στα ζώδια: Αυτή είναι η αιτία που θα σε κάνει να δακρύσεις

Γι' αυτόν τον λόγο σε πιάνουν τα κλάματα

Σελήνη στα ζώδια: Αυτή είναι η αιτία που θα σε κάνει να δακρύσεις

Ακόμα κι ο πιο δυνατός άνθρωπος κάποια στιγμή θα λυγίσει και θα βάλει τα κλάματα. Δεν είναι μόνο εξ αιτίας ενός δυσάρεστου γεγονότος στη ζωή τη δική του ή ενός αγαπημένου του προσώπου, αλλά και λόγω συναισθηματικής πίεσης, φόρτισης ή των ευαισθησιών του.

Μπορείς να ανακαλύψεις ποια είναι η «αχίλλειος πτέρνα» σου, η αιτία που θα σου φέρει δάκρυα στα μάτια, ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκεται η Σελήνη σου, ως δείκτης του συναισθήματος του ωροσκοπίου σου.

Σελήνη στον Κριό: Ήττα / αποτυχία, να μην σε υπολογίζουν, από θυμό ή απογοήτευση, περιορισμοί, αδικία, ενοχές.

Σελήνη στον Ταύρο: Ανασφάλεια, απώλεια κεκτημένων, αίσθηση «ξεζουμίσματος», απόρριψη, ανέχεια, αποτυχία.

Σελήνη στους Διδύμους: Έλλειψη ερεθισμάτων ή επικοινωνίας, περιορισμός αυτοέκφρασης ή κινήσεων, αίσθηση ασφυξίας.

Σελήνη στον Καρκίνο: Δραματικές ταινίες ή σειρές, οικογενειακά ζητήματα, κακομεταχείριση οποιουδήποτε είδους, άρρωστα παιδιά, το δυσάρεστο παρελθόν.

Σελήνη στον Λέοντα: Πληγωμένη υπερηφάνεια, εκφοβισμός ή ταπείνωση, στη σκέψη των γηρατειών ή του θανάτου, αδιαφορία των άλλων, να μη σε θεωρούν σημαντικό.

Σελήνη στην Παρθένο: Ο πόνος του κόσμου, ο θάνατος των ζώων, όταν τίποτα δεν πηγαίνει όπως το έχεις σχεδιάσει, προδοσία, λάθη στην εργασία, άγχος, αίσθημα ανικανότητας.

Διάβασε επίσης: Το ζώδιο της Σελήνης και τα συναισθήματά σου

Σελήνη στον Ζυγό: Χωρισμός, ο θυμός, να σε αγνοούν, απογοήτευση, ταινίες με άσχημο τέλος, τα προβλήματα σχέσεων, η μοναξιά.

Σελήνη στον Σκορπιό: Αυτοκαταστροφικές τάσεις, επιθετικότητα των άλλων, προδοσία, απόρριψη, μια ανθρώπινη ή υλική απώλεια.

Σελήνη στον Τοξότη: Οι απανωτές ατυχίες, η αίσθηση της αποξένωσης, εγκλωβισμός σε καταστάσεις και αδυναμία απόδρασης, έλλειψη ελευθερίας.

Σελήνη στον Αιγόκερω: Επαγγελματική αποτυχία, έλλειψη εκτίμησης, αδικία, τα βάσανα ενός οικείου προσώπου, εξ αιτίας μιας σκληρής προσπάθειας που δεν απέδωσε, εξάντληση από κούραση ή νεύρα.

Σελήνη στον Υδροχόο: Ασφυκτικές πιέσεις και έλλειψη εναλλακτικών, κοινωνικά δράματα και αδικίες.

Σελήνη στους Ιχθύες: Θύματα βίας, εκμετάλλευσης ή σεξουαλικής κακοποίησης (άνθρωποι ή ζώα), αρρώστιες, πόνος των άλλων γενικά, θάνατος, εξαπάτηση, αδυναμία βοήθειας, προσφοράς ή παρηγοριάς, «οργανωμένη» επίθεση και κατηγορίες εναντίον σου.

Διάβασε επίσης: Η «σκοτεινή πλευρά» της Σελήνης στο κάθε ζώδιο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved