Πώς θα αντιδρούσες εάν σε απέλυαν, ανάλογα με το ζώδιό σου

Θα τσακωνόσουν, θα έκλαιγες ή απλά θα έπαιρνες την τσάντα σου και θα έφευγες;

Πώς θα αντιδρούσες εάν σε απέλυαν, ανάλογα με το ζώδιό σου

Η απόλυση είναι μια δύσκολη κατάσταση για να τη διαχειριστείς. Μπορεί να είναι ξαφνική, λόγω περικοπών ή κλεισίματος ή να κάνεις κάτι «χοντρό» που θα σε οδηγήσει προς την έξοδο. Όπως και να έχει, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.

Το πώς θα την αντιμετωπίσεις έχει να κάνει με το ζώδιό σου. Παρακάτω, μαζέψαμε τις αντιδράσεις του καθενός τη στιγμή που του ανακοινώνεται ότι… δεν χρειάζεται να ξαναπάει στο γραφείο.

Κριός

Είναι γνωστό ότι γίνεσαι έξαλλη και με την αδικία. Εάν λοιπόν, βρεθείς σε αυτή φάση, χωρίς να φταις πουθενά, τότε θα γίνει χαμός. Ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε. Αν πάλι, για κακή σου τύχη κλείσει η επιχείρηση, οπότε οι απολύσεις είναι αναμενόμενες, θα το αποδεχόσουν και θα πήγαινες για άλλα.

Ταύρος

Όταν πεισμώνεις, τείνεις να γίνεσαι λίγο παράλογη. Αυτό είναι ένα μοτίβο που ακολουθείς σχεδόν σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Όταν βρεθείς λοιπόν, αντιμέτωπη με την απόλυση, η ανωριμότητα που θα δείξεις δεν θα έχει όρια. Ίσως αρχίσεις να πετάς πράγματα παντού… ουρλιάζοντας!

Δίδυμος

Θα φωνάξεις λίγο (ή πολύ), για να ξεσπάσεις! Αν σε απολύσουν, καλύτερα να φύγεις από το γραφείο σε χρόνο dt, πριν σπάσεις τα τζάμια της εταιρείας ή αρχίσεις να βρίζεις με τα χειρότερα λόγια αφεντικά και προϊστάμενους.

Καρκίνος

Σαν μαζεμένος και ευαίσθητος Καρκίνος, η απόλυση θα σε «κλείσει» στον εαυτό σου. Θα κλαις, θα φωνάζεις, θα στεναχωρηθείς και θα… πνίξεις τον πόνο σου στα delivery. Αλλά σκέψου... Δεν είσαι η μόνη.

Λέων

Όταν σε απολύσουν θα είσαι πολύ ήρεμη. Ή τουλάχιστον θα προσπαθήσεις να κρατήσεις το επίπεδό σου και μέχρι να φύγεις από το κτήριο δε θα έχει ανοιγοκλείσει ούτε το μάτι σου. Όσο περνάει όμως η ώρα τόσο περισσότερο ένταση και θυμό θα συσσωρεύεις, αρνούμενη να δεχτείς ότι έδιωξαν «εσένα».

Παρθένος

Εσύ είσαι από τα «χρήσιμα» εργαλεία κι εάν δεν το γνωρίζουν ήδη αυτό στην εργασία σου, θα φροντίσεις να το μάθουν, καθώς αποχωρώντας, θα κάνεις σαφές ότι διώχνοντάς σε κάνουν τεράστιο λάθος που θα το βρουν γρήγορα μπροστά τους.

Ζυγός

Θα το πάρεις προσωπικά, θα νιώσεις ότι δε σε αποδέχονται και θα πέσεις στα πατώματα, εκτός κι αν εσύ φταις που θα σε απολύσουν. Σε αυτή την περίπτωση, αντί να συγκρίνεσαι με τους άλλους και να βγάζεις κακίες εις βάρος τους ή να τους «δίνεις» έμμεσα, προσπάθησε να δεις τα δικά σου λάθη και να μην τα επαναλάβεις.

Σκορπιός

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και εσύ την απόλυση δε θα την αφήσεις έτσι! Το κακό για τη δουλειά σου είναι να έχεις στοιχεία στα χέρια σου που την «καίνε» γιατί θα τα χρησιμοποιήσεις άμεσα. Αν, μάλιστα, δεν ήταν εντάξει με τις οικονομικές ή ασφαλιστικές υποχρεώσεις της απέναντί σου, θα κλάψουν μανούλες.

Τοξότης

Η απόλυση δεν θα σε καταστρέψει, αντιθέτως θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, να ζήσεις μια ακόμα περιπέτεια. Άσε που μπορεί να παρακαλούσες κιόλας ενδόμυχα να σου συμβεί γιατί είχες βαρεθεί ή να έκανες κάτι επίτηδες για να σε διώξουν...

Αιγόκερως

Το να ξεκατινιαστείς δεν είναι του στιλ σου, γι’ αυτό θα έφευγες από το γραφείο με το κεφάλι ψηλά, αφού πρώτα όμως κατέκρινες (με στοιχεία) αστοχίες, παραλείψεις και λάθη, ακόμα και ανωτέρων σου. Αν δε σε εκτιμούν μία, δε σέβεσαι και δεν εκτιμάς κανέναν και σίγουρα όχι κάποιους που είχαν τύχη ή μέσον και βρέθηκαν σε συγκεκριμένες θέσεις. Ε όχι και να σε κρίνουν αυτοί, αν κάνεις καλά τη δουλειά σου...

Υδροχόος

Πιο πιθανό είναι να παραιτηθείς, παρά να απολυθείς κι αυτό γιατί δεν μπορείς να ανεχτείς περιορισμούς και εντολές, αλλά και ένα μίζερο περιβάλλον, όπου επικρατούν κρυφοί ανταγωνισμοί και πισώπλατα μαχαιρώματα. Ξέρεις ότι δε θα χαθείς, αν σε διώξουν και μάλλον το βρίσκεις σαν μια ευκαιρία να αλλάξεις την καθημερινότητά σου.

Ιχθύς

Παρά το ότι είσαι ευαίσθητη, δεν παραδίνεσαι εύκολα. Προσπαθείς να το παλέψεις, έμμεσα μεν, με το δικό σου τρόπο, γι’ αυτό θα σταθείς στο ύψος σου, μέχρι όσο αντέξεις και μετά θα καταρρεύσεις. Η απόλυση, βλέπεις, θα σου πέσει λίγο «βαριά».

Διάβασε επίσης:

Έτσι αντιδρά το κάθε ζώδιο, αν βρεθεί σε άβολη θέση

Ποιο «κακό συνήθειο» του ζωδίου σου πρέπει επειγόντως να σταματήσεις;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved