Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Οι κυρίες του ζωδιακού έχουν την τιμητική τους

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά τους;

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Οι κυρίες του ζωδιακού έχουν την τιμητική τους

Κάθε γυναίκα είναι μοναδική και αυτό αξίζει να το θυμόμαστε κάθε ημέρα. Με αφορμή, όμως την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας αξίζει να ρίξουμε μια διεξοδική «ματιά» στα χαρακτηριστικά των θηλυκών του ζωδιακού και σε εκείνα που τις κάνουν να ξεχωρίζουν από τους άντρες!

Η δυναμική και τολμηρή Κριός

Αυθόρμητη, δυναμική και ειλικρινής. Η γυναίκα Κριός θα σου πει όλα όσα δε.. θέλεις να ακούσεις και δε θα διστάσει να σε… βάλει στη θέση σου, αν την εκνευρίσεις. Της αρέσει να ανακαλύπτει συνεχώς καινούρια πράγματα, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να πάρει κάποιο ρίσκο. Η υπομονή δεν είναι το δυνατό της σημείο και δε θα επιτρέψει σε κανέναν να της στερήσει την πολύτιμη ανεξαρτησία της. Πρόκειται για μια γυναίκα με πάθος, σέξι, που θέλει να είναι και να αισθάνεται ελεύθερη. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που οι Κριαρίνες καταλαμβάνουν συχνά ηγετικές θέσεις σε διάφορους τομείς.

*Με πολλή αγάπη σε όλες τις γυναίκες του ζωδιακού, από σήμερα μέχρι και τα μεσάνυχτα της Κυριακής, μπορείς να αποκτήσεις την Ανάλυση Γενέθλιου Ωροσκοπίου με έκπτωση 50% με τον κωδικό AstroWoman50.*



Η γοητευτική Ταυρίνα

Είναι μια γυναίκα με έντονη καλλιτεχνική φύση και καλόγουστη που μπορεί να σε συμβουλεύει για τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης ή το κατάστημα ρούχων με τα πιο μοδάτα outfits. Αγαπάει την τέχνη, την πολυτέλεια, την ομορφιά και το καλό φαγητό και καταφέρνει να γοητεύει εύκολα τους γύρω της με τη γλύκα, τον ερωτισμό και το πλατύ χαμόγελό της. Να θυμάστε απλώς πως οι Ταυρίνες αν δε δουν πράξεις, δεν πείθονται εύκολα, καθώς και ότι το μεγαλύτερο ζητούμενο για εκείνες είναι να έχουν ασφάλεια στη ζωή τους. Μπορείτε, άραγε, να τους προσφέρετε όλα όσα θέλουν;

Η επικοινωνιακή Δίδυμος

Πνευματώδης, έξυπνη, με γνώσεις και… ευέλικτη. Η γυναίκα Δίδυμος ξέρει πώς να «ξεμπλέκει» εύκολα, ακόμη και από τις πιο πολύπλοκες καταστάσεις. Έχει τεράστιο επικοινωνιακό χάρισμα, άνεση στο να γνωρίζεται με καινούργιους ανθρώπους και δεν είναι τυχαίο που όλοι θέλουν να γίνουν φίλοι της. Μαζί της δεν μπορεί κάποιος να βαρεθεί, γιατί, εκτός από ευφάνταστες ιδέες, «κρύβει» μέσα της ένα μικρό παιδί και θέλει να βρίσκεται σε συνεχή κίνηση. Σίγουρα με τέτοιο «πακέτο» που διαθέτει είναι ιδανική εργαζόμενη σε μια εταιρεία μάρκετινγκ και επικοινωνίας!

Η συναισθηματική Καρκίνος

Η ευσυγκίνητη και διαισθητική Καρκίνος είναι μια γυναίκα με μεγάλη «καρδιά» που νοιάζεται για τους συνανθρώπους της και πάνω από όλα για την οικογένειά της. Όταν πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση, θα λάβει υπόψη της μόνο το ένστικτο και τα συναισθήματά της, ενώ η προστασία και η φροντίδα είναι έννοιες που τη χαρακτηρίζουν. Και μπορεί να είναι συχνά παρορμητική και κυκλοθυμική, ωστόσο, με μια αγκαλιά θα τη δείτε να χαμογελά και να αποκαλύπτει την καλύτερη πλευρά του εαυτού της.

Η αισιόδοξη και κυριαρχική Λιονταρίνα

Η φλογερή και γεμάτη ζωντάνια Λιονταρίνα είναι η γυναίκα που θα «ανεβάσει» τη διάθεσή σου στη στιγμή και θα σε κάνει να νιώσεις ότι όλα είναι εφικτά. Είναι «ζεστή» σαν χαρακτήρας, τραβάει εύκολα την προσοχή πάνω της με το ταμπεραμέντο της και καταφέρνει να κερδίσει τον θαυμασμό. Το «πρόβλημα» είναι ότι θέλει να έχει γύρω της άτομα που τονώνουν τον εγωισμό της. Ως βασίλισσα, χρειάζεται την αυλή της. Ωστόσο, είναι γενναιόδωρη, μεγαλόψυχη, εμψυχωτική και δύσκολα θα προδώσει την εμπιστοσύνη σου.

Η αναλυτική και οργανωτική Παρθένος

Αυτή η γυναίκα είναι λογική, λατρεύει την ανάλυση, την τάξη, γι’ αυτό και δε θα μπορούσε να είναι ποτέ μαζί με έναν άντρα που έχει λιγότερες γνώσεις και εμπειρία από εκείνη. Δουλεύει σκληρά, έχει οργάνωση και συχνά αναλαμβάνει περισσότερες ευθύνες από όσες τις αναλογούν, γεγονός που της προκαλεί στρες. Δεν επηρεάζεται εύκολα από πράγματα και καταστάσεις και σε αρκετές περιπτώσεις εμφανίζεται επικριτική και με επιμονή στη λεπτομέρεια. Είναι όμως το άτομο στο οποίο μπορείς να εμπιστευτείς τα μυστικά σου, να βασιστείς, μια φίλη ρεαλίστρια και πάνω από όλα αυθεντική.

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Οι 12 θηλυκές εκπρόσωποι των ζωδίων που έγραψαν ιστορία!

Η ισορροπημένη Ζυγός

Φημίζεται για την ομορφιά, τη χάρη και το εκλεπτυσμένο γούστο της και η αλήθεια είναι πως η γυναίκα Ζυγός γνωρίζει καλά πώς να χρησιμοποιεί τα πιο δυνατά της σημεία, προκειμένου να «μαγνητίζει» τους γύρω της. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι μερικές από τις πιο διάσημες ηθοποιούς και τραγουδίστριες στον κόσμο, ανήκουν στο συγκεκριμένο ζώδιο. Ισορροπημένη, διπλωματική και άκρως κοινωνική, έχει πολλούς φίλους και γνωστούς με τους οποίους φροντίζει να διατηρεί πάντα άριστες σχέσεις, παρά τις εντάσεις ή τις διαφορές που ίσως υπάρχουν. Μεταξύ άλλων, ξέρει πώς να κάνει τους γύρω της να αισθάνονται καλά και έχει πάντα έναν καλό λόγο για όλους.

Η μυστικοπαθής Σκορπίνα

Ερωτική και με έντονο μαγνητισμό, η Σκορπίνα είναι η γυναίκα που θέλεις πολύ ή δε θέλεις καθόλου να συναντήσεις στον δρόμο σου! Η μυστηριώδης αύρα που την περιβάλλει προσελκύει τους γύρω της και τους «υπνωτίζει». Είναι μια γυναίκα επιβλητική, επίμονη, με πειθώ και παράλληλα, μυστικοπαθής, δύσπιστη και εσωστρεφής. Δεν θα ανοίξει εύκολα την καρδιά της σε κάποιον και γι’ αυτόν τον λόγο, επιλέγει προσεκτικά τους φίλους της, οι οποίοι πρέπει πάνω από όλα να είναι ειλικρινείς και άξιοι της εμπιστοσύνης της. Βρίσκει πάντα τον τρόπο να επιβιώνει, ακόμη και στις δύσκολες συνθήκες.

Η αυθόρμητη Τοξότης

Η γυναίκα Τοξότης έχει χιούμορ και όρεξη για ζωή, για αυτό και όλοι θέλουν να βρίσκονται δίπλα της! Η αισιοδοξία και ο αυθορμητισμός που πηγάζουν από μέσα της την καθιστούν μια από τις πιο δημοφιλείς προσωπικότητες του ζωδιακού, γεγονός που εξηγεί την έντονη κοινωνική της ζωή. Ενθουσιάζεται εύκολα, θέλει να δοκιμάζει συνεχώς καινούρια πράγματα, χαίρεται την κάθε στιγμή, σπάνια χάνει τη θετική της ενέργεια, κυρίως όμως δεν αντέχει να περιορίζεται. Αυτός είναι ο λόγος που θέλει να έχει δίπλα της ανθρώπους ανέμελους και χαμογελαστούς, που είναι έτοιμοι να πουν αμέσως «ναι» στην επόμενη μεγάλη πρόκληση.

Η υπομονετική Αιγοκερίνα

Σοβαρή, συνεπής και δυναμική, η γυναίκα Αιγόκερως ενθουσιάζει τους πάντες με την αποφασιστικότητα, την υπομονή και την υπευθυνότητά της. Μπορεί να μην είναι διαχυτική, εκφραστική ή κοινωνική, ωστόσο, η Αιγοκερίνα είναι «ζεστή», στοργική και γίνεται χαλί να την πατήσουν με τα άτομα που αγαπά. Ξέρει πώς να κρατά το μέτρο στη ζωή της, προσπαθεί πολύ, τα βγάζει πέρα στα δύσκολα, είναι αυστηρή αλλά δίκαιη, γι’ αυτό έχει τον σεβασμό του περίγυρού της, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, γεγονός που την καθιστά συνήθως ένα άτομο αγαπητό και εκτιμητέο.

Η επαναστάτρια Υδροχόος

Η γυναίκα Υδροχόος είναι μια επαναστάτρια, με φιλελεύθερο πνεύμα που απεχθάνεται τις δεσμεύσεις και τη ρουτίνα. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι συχνά δείχνει να αδιαφορεί για τους πάντες και τα πάντα, παίρνει στα σοβαρά οτιδήποτε με το οποίο καταπιάνεται. Είναι εγκεφαλική, ριψοκίνδυνη, απρόβλεπτη και ξεχωριστή, δεν θέλει να μοιάζει, ούτε να τη συγκρίνουν με τις άλλες γυναίκες. Εκτιμά το διαφορετικό, το εκκεντρικό, το ιδιαίτερο και της αρέσουν οι έξυπνοι, ανοιχτόμυαλοι και με γνώσεις άνθρωποι. Το σίγουρο είναι πως δεν επηρεάζεται από κανέναν και τίποτα κι ό,τι είναι να κάνει, θα το κάνει.

Η διαισθητική Ιχθύς

Ο ρομαντισμός και η ευαισθησία είναι δύο στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη γυναίκα Ιχθύ. Έχει έντονη διαίσθηση και ενσυναίσθηση, αισθησιασμό και σαγήνη και παρότι είναι συνήθως ντροπαλή και συνεσταλμένη, ξέρει πώς να γίνεται συμπαθής, αγαπητή, να κάνει τους γύρω της να αισθάνονται όμορφα και να «μαγεύει» το αντίθετο φύλο. Η ονειροπόλα διάθεση και η μεγάλη της φαντασία την καθιστά ένα ιδιαίτερα δημιουργικό άτομο και δεν είναι τυχαίο που οι Ψαρίνες έχουν επιτυχημένες καριέρες σε επαγγέλματα που σχετίζονται με τις τέχνες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved