Ζώδια της Γης: Ποια είναι η εμπειρία τους με το πλύσιμο των ρούχων;

Πλύσιμο ρούχων: Μαρτύριο ή... μήπως διασκέδαση;

Ζώδια της Γης: Ποια είναι η εμπειρία τους με το πλύσιμο των ρούχων;

Ποια είναι τα ζώδια που μπορούν να μετατρέψουν το χώρο του πλυσίματος, σε δωμάτιο... διασκέδασης;

Άν το δούμε και λίγο πιο σοβαρά, η μπουγάδα είναι από τις πιο εύκολες δραστηριότητες. Το δύσκολο κομμάτι δεν είναι να προσθέσουμε απορρυπαντικό, μαλακτικό και να ενεργοποιήσουμε το πλυντήριο αλλά να περιμένουμε να τελειώσει... Ειδικά όταν το βάζουμε νύχτα και πρέπει να σηκωθούμε πρωί πρωί και... νεγκλιζέ για να απλώσουμε τα ρούχα!

Ας δούμε παρακάτω πώς αντιδρούν στο πλύσιμο οι κυρίες της Γης:

Γυναίκα Ταύρος ♉

Η γυναίκα Ταύρος τρελαίνεται να αγοράζει απορρυπαντικά και μαλακτικά με υπέροχα αρώματα. Υπάρχει όμως μια λύση που θα βοηθήσει και το πορτοφόλι της κι αυτή... η οποία λέγεται περιορισμός των επιλογών. Έτσι, εάν έχετε γεμάτα ράφια με μισογεμάτα μπουκάλια, περιορίστε τον εαυτό σας με ένα σαπούνι πλυντηρίου, ένα λεκέδων και ένα μαλακτικό, φυσικά όλα με υπέροχη μυρωδιά.

Γυναίκα Παρθένος ♍

Η σχολαστική Παρθένος καλό θα ήταν να έχει ένα ζευγάρι δοχείων κοντά στο πλυντήριο για τα αντικείμενα που βγαίνουν από τις τσέπες, πριν κάνει το πλύσιμο. Μπορεί να κρεμάσει ένα ζευγάρι υπερμεγέθη κλιπ στον τοίχο για τις «ορφανές» κάλτσες ή με tips που αφορούν την αφαίρεση λεκέδων και να εξοικονομήσει χρόνο!

Γυναίκα Αιγόκερως ♑

Μια Αιγοκερίνα θα κάνει την μπουγάδα της πιο οργανωμένα. Θα συγκεντρώσει όλα τα ρούχα σε ένα ντουλάπι κοντά στο πλυντήριο, έτσι ώστε τα πάντα να είναι στο χέρι της, όταν τα χρειάζεται. Με τον ίδιο τρόπο, μπορεί να αποθηκεύσει όλες τις επιπλέον προμήθειες, ώστε να ξέρει πότε είναι η ώρα για την ανανέωση.

Διάβασε επίσης:

Ζώδια της Φωτιάς: Ποια είναι η εμπειρία τους με το πλύσιμο των ρούχων;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved