Στο κρεβάτι με έναν Υδροχόο

Όλα όσα θέλεις να μάθεις για το σεξ με έναν Υδροχόο

Στο κρεβάτι με έναν Υδροχόο

Ο Υδροχόος, σαν ζώδιο του Αέρα, προσεγγίζει τον έρωτα εγκεφαλικά, οπότε του αρέσει να μοιράζεται τις σκέψεις του με την ερωμένη ή τον εραστή του. Για να διεγερθεί σεξουαλικά πρέπει να ερεθιστεί διανοητικά. Η συνάντηση των μυαλών προηγείται πάντα της συνάντησης των κορμιών.

Όσον αφορά στη σεξουαλική του ζωή, η έμφυτη περιέργειά του αλλά και η τάση του για πειραματισμούς τον οδηγεί να βιώνει συνεχώς καινούργιες εμπειρίες. Ως εκ τούτου, η εφευρετικότητα του εραστή ή της ερωμένης θα ανεβάσει τη λίμπιντο της γυναίκας ή του άντρα Υδροχόου στα ύψη.

Να θυμάσαι ότι δεν εκτιμά τα πολλά φιλιά και χάδια και γενικά τα προκαταρκτικά που τραβάνε ώρα. Ωστόσο, θέλει να παρακολουθεί το πρόσωπο απέναντί του κατά τη διάρκεια του σεξ, για να καταλάβει αν είναι ικανοποιημένο. Επίσης, του αρέσουν αρκετά σεξουαλικά παιχνίδια, αλλά όχι οτιδήποτε παραπέμπει σε S/M καταστάσεις, όπως μαστίγια, χειροπέδες κλπ.

Πώς να ερεθίσεις έναν Υδροχόο

Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να διεγείρεις έναν άνδρα ή γυναίκα Υδροχόοο είναι να τον αιφνιδιάσεις. Οτιδήποτε είναι αυθόρμητο, απρόσμενο ή ασυνήθιστο τον/ην ξετρελαίνει, από στάσεις και μέρη, μέχρι πρόσωπα που είναι άλλης φυλής, κουλτούρας ή τελείως διαφορετικά. Το να γλιστρήσεις στο γραφείο του/ης και να τον/ην αποπλανήσεις πχ είναι μια καλή ιδέα. Να ξέρεις, είναι πρόθυμος/η να δοκιμάσει διάφορα στην κρεβατοκάμαρα μόνο και μόνο για να δει, αν του αρέσουν ή όχι.

Ωστόσο, έχε υπόψη σου ότι ερωτική διάθεση στον Υδροχόο δημιουργείται ξαφνικά και φεύγει το ίδιο γρήγορα, αν δεν υπάρχει το ανάλογο εγκεφαλικό ερέθισμα. Και αν του τελειώσει, δεν ξαναγυρνά. Εύκολα ξεκόβεται, άλλωστε δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν, παρά μόνο με το μέλλον.

Ερωτογενείς Ζώνες του Υδροχόου

Όσον αφορά στις ερωτογενείς ζώνες του Υδροχόο, οι καρποί και οι αστράγαλοι είναι συνήθως πολύ ευαίσθητοι. Το χάδι, το τρίψιμο και το μασάζ μπορούν να τον διεγείρουν απίστευτα. Επίσης, του αρέσουν τα απαλά φιλιά στα ζυγωματικά.

Ταιριαστοί σεξουαλικοί σύντροφοι: Κριός, Ζυγός, Τοξότης, Αιγόκερως, Δίδυμοι

Αγαπημένη στάση στο σεξ: Cowgirl©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved