Είσαι πρωινός τύπος ή μήπως… κουκουβάγια;

Κάποια ζώδια διαφέρουν, όπως η μέρα με τη νύχτα!

Είσαι πρωινός τύπος ή μήπως… κουκουβάγια;

Ξενυχτάς ή μήπως κοιμάσαι με... τις κότες; Το να είσαι πρωινός τύπος ή να ξενυχτάς σαν τις… κουκουβάγιες, μερικές φορές, δεν είναι θέμα που σχετίζεται με τις αντοχές σου ή το τι σου αρέσει περισσότερο, αλλά με το ζώδιό σου.

Σε κάποια ζώδια αρέσει να σηκώνονται αξημέρωτα και σε κάποια να μένουν ξύπνια μέχρι αργά. Κάποια προτιμούν να ξεκινούν από νωρίς το πρωί τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά τους, ώστε να μπορούν το υπόλοιπο της ημέρας να χαλαρώνουν, ενώ άλλα κοιμούνται περισσότερο, για να συγκεντρώνουν, όσο το δυνατό, περισσότερη ενέργεια, αν βγουν με τους φίλους τους, μετά τη δουλειά!

Το ζώδιό σου, αλήθεια, μπορεί να πει πολλά, όχι μόνο για το χαρακτήρα σου, αλλά και για ποιο διάστημα της ημέρας προτιμάς!

Η Σελήνη, επίσης, επηρεάζει τους κύκλους του ύπνου σου. Μάλιστα, υποστηρίζεται ότι εάν έχεις γεννηθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενδεχομένως να μην μπορείς να κοιμηθείς νωρίς. Οπότε δε... φταις εσύ που και μόνο στην ιδέα ότι πρέπει να σηκωθείς πουρνό-πουρνό, πέφτεις ψυχολογικά. Και σίγουρα δεν είσαι ο μοναδικός άνθρωπος στη γη!

Για αρκετούς είναι το χειρότερό τους το πηγαίνουν στο κρεβάτι από τις 22:00 ή 23:00 το βράδυ, έχοντας στο μυαλό τους ότι πρέπει να ξυπνήσουν πρωί την επόμενη ημέρα. Και το πιο πιθανό είναι να κάνουν και κακό ύπνο. Αντίθετα, μένοντας ξύπνιοι μέχρι αργά, νιώθουν ότι έχουν πιο πολλά περιθώρια για να κάνουν πράγματα και να τους μείνει και προσωπικός χρόνος. Δεν αισθάνονται παραγωγικοί τα πρωινά, όσο καφέ και αν πιούν. Αν είναι τύποι «κουκουβάγιες» θεωρούν δύο πράγματα: ότι ανταποκρίνονται καλύτερα στις υποχρεώσεις τους και περνούν περισσότερο χρόνο με τον/ην σύντροφο ή τους φίλους τους.

Αν ανήκεις στην παραπάνω κατηγορία, οι «πρωινοί τύποι» ίσως σου αποδείξουν ότι έχεις λάθος άποψη, γιατί το βασικότερο πλεονέκτημά τους είναι ότι έχουν όλη τη μέρα μπροστά τους και μπορούν να κάνουν πράγματα για τον εαυτό τους με την ησυχία τους, πριν αρχίσουν οι γύρω τους να τους... ζαλίζουν με τα δικά τους.

Τελικά, ποια είναι η ιδανική ώρα για να πας για ύπνο, ανάλογα το ζώδιό σου;

Το βέβαιο είναι ότι δεν μπορείς να ανήκεις και στις δύο παραπάνω ομάδες, δεν είναι εφικτό, ανεξάρτητα από το πόσες ώρες ύπνο χρειάζεσαι. Σε αυτό παίζει ρόλο το ωροσκόπιό σου, που καθορίζει το σύνολο της προσωπικότητάς σου.

Το πού ανήκεις θα το μάθεις, διαβάζοντας παρακάτω το ζώδιό σου, αν και κατά βάθος γνωρίζεις ήδη...

ΚΡΙΟΣ

Είσαι πολυάσχολος, έχεις πολλά ραντεβού και διαφορετικά πράγματα να κάνεις. Όσο νωρίτερα ξυπνάς, τόσο απολαμβάνεις την ημέρα σου, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν φορές που θέλεις να ξενυχτάς. Προτιμάς να είσαι παραγωγικός, να τελειώνεις νωρίς τις δουλειές σου, ώστε μετά να έχεις χρόνο για τους φίλους σου. Κι αν χρειαστεί να επιλέξεις μεταξύ του «γεμάτου προγράμματος» ή ενός ξενυχτιού, σίγουρα θα προτιμήσεις να σε χαρακτηρίσουν πρωινό τύπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαι η επιτομή του «σπεύδε βραδέως». Έχεις περίπλοκη σκέψη, θέλεις να αναλύεις κάθε βήμα σου και χρειάζεσαι χρόνο, μέχρι να τελειώσεις ό,τι αναλαμβάνεις. Δε σου αρέσει να σε πιέζουν και προτιμάς να κάτσεις έως αργά τη νύχτα για να τελειώσεις το έργο σου, παρά να σηκωθείς πολύ πρωί, κάτι το οποίο θεωρείς αντιπαραγωγικό και... βάρβαρο. Ακολουθείς πιστά την ομάδα των... κουκουβαγιών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όταν ξυπνάς, είσαι γεμάτος ενέργεια, χαρά και όρεξη για δουλειά. Λίγοι άνθρωποι έχουν τόσο καλή διάθεση, όταν σηκώνονται από το κρεβάτι. Πάντα προγραμματίζεις να κάνεις πολλά και διάφορα και παράλληλα βρίσκεις χρόνο και για τους φίλους σου. Το μόνο που μπορεί να σου χαλάσει τη διάθεση είναι να ξυπνήσεις αργά και να χάσεις τη μέρα σου. Ελάχιστα άτομα ξεκινούν τόσο νωρίς και τόσο δυναμικά τη μέρα τους κι εσύ το κάνεις πάντα με πλατύ χαμόγελο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διάθεσή σου τείνει να αλλάζει ανάλογα με την ώρα. Νωρίς το πρωί είσαι ακμαίος και δυνατός κι όσο προχωράει η μέρα η ενέργεια σου μειώνεται. Επίσης, επηρεάζεται και από τις καιρικές συνθήκες. Με ηλιοφάνεια είσαι ευδιάθετος και χαρούμενος, ενώ με συννεφιά ή βροχερό καιρό είσαι πιο κακόκεφος. Αρχίζοντας τη μέρα σου, θέλεις να κάνεις, όσο το δυνατό, περισσότερα και πλησιάζοντας το βράδυ, δε βλέπεις την ώρα να ξαπλώσεις στο κρεβάτι.

ΛΕΩΝ

Η εργατικότητα, η ανάληψη ευθυνών κι η ισχυρή προσωπικότητα είναι στοιχεία που σε χαρακτηρίζουν. Τα δίνεις όλα στην εργασία σου, αλλά πάντα ξεκλέβεις χρόνο για να περάσεις όμορφες στιγμές με την παρέα σου, ιδίως αν είχες δύσκολη μέρα. Ενώ είσαι ανταγωνιστικός και θέλεις να πρωταγωνιστείς στον επαγγελματικό χώρο, ξεκινάς τη μέρα σου λίγο πιο αργά για να είσαι ξεκούραστος και φυσικά για να διατηρείς τη... φρεσκάδα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, γι’ αυτό δε βάζεις ένα αλλά πολλά ξυπνητήρια, σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά κι αργήσεις να σηκωθείς. Ξυπνάς πολύ νωρίς και χρειάζεσαι αρκετό καφέ για να ενεργοποιηθείς, ενώ πιθανόν να πας και στο γυμναστήριο πριν τη δουλειά. Σου αρέσει να σηκώνεσαι πρωί-πρωί για να έχεις όλη τη μέρα μπροστά σου, οπότε δεν ξενυχτάς, για να είσαι γεμάτος ενέργεια την επόμενη.

**Τι δείχνουν τα άστρα για εσένα τον επόμενο χρόνο; Το Astrology.gr έχεις τις απαντήσεις εδώ**

ΖΥΓΟΣ

Είσαι «πρωινός τύπος» και επιθυμείς να ξεκινάς πολύ νωρίς τη μέρα σου. Είναι κάτι που σε ευχαριστεί, γι’ αυτό και μόλις σηκωθείς, λάμπεις. Κάθε μέρα είναι διαφορετική για σένα και θέλεις να κάνεις καινούργια πράγματα. Όσα συμβαίνουν και σε ενοχλούν τα αφήνεις πίσω και μόλις ξυπνάς την επόμενη μέρα, έχουν διαγραφεί. Το καλύτερό σου είναι να σηκώνεσαι νωρίς και να πηγαίνεις για καφέ ή περίπατο με αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέλεις συνεχώς να βιώνεις καινούργιες εμπειρίες και μόλις πέσει η νύχτα αισθάνεσαι ένα εντελώς διαφορετικό άτομο. Μπορεί η εβδομάδα σου να είναι βαρετή και μονότονη, εσύ όμως ζεις για τις όμορφες στιγμές που θα περάσεις το σαββατοκύριακο με τους φίλους σου ή τον άνθρωπό σου. Σου αρέσει η έντονη νυχτερινή ζωή, να πηγαίνεις σε μπαρ και club με την παρέα σου και να κοιμάσαι νωρίς… το πρωί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ξέρουν κι οι... πέτρες ότι θέλεις να ζεις έντονα την κάθε σου στιγμή κι αυτό μόνο η νύχτα στο προσφέρει. Ανυπομονείς να πας πχ. σε ένα πάρτι που είσαι καλεσμένος και παίρνεις δύναμη, όταν, μετά τη δουλειά, έχεις κανονίσει ραντεβού. Αγαπάς τόσο την προετοιμασία της βραδινής εξόδου με φίλους, όσο αυτή καθαυτή την έξοδο. Είσαι στην ομάδα της κουκουβάγιας και περηφανεύεσαι γι’ αυτό. Αν μπορούσες θα κοιμόσουν όλη μέρα και θα έβγαινες μόνο το βράδυ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι «πρωινός τύπος» γιατί πολύ απλά είσαι πολύ υπεύθυνος. Δε βλέπεις τον λόγο να κοιμηθείς αργά, άλλωστε θέλεις στη δουλειά σου να εντυπωσιάζεις με τις επιδόσεις σου. Η μόνη περίοδος που ίσως ξενυχτούσες, είναι αυτή της εφηβείας σου, για να αποδείξεις ότι μεγάλωσες. Ένας ακόμη λόγος που ξυπνάς νωρίς, είναι πως σε κάνει να αισθάνεσαι ώριμος ενήλικας. Γενικά, ξυπνάς και κοιμάσαι νωρίς, εκτός αν είναι σαββατοκύριακο, που θα «το ρίξεις» έξω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ζεις τη νύχτα, γιατί σου δίνει την ευκαιρία να χαλαρώνεις, να ξεφεύγεις και να κάνεις ό,τι σου αρέσει. Είσαι νυχτερινός τύπος, επιδιώκεις να μένεις μόνος (αφού οι άλλοι κοιμούνται) για να φτιάχνεις σχέδια στο μυαλό σου ή για να κάνεις πράγματα, που δε γίνονται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Φυσικά, σου αρέσει να περνάς τις νύχτες και με αγαπημένα σου άτομα και κάπου διατηρείς την ισορροπία ανάμεσα στην νυχτερινή συντροφιά και την ανάγκη για μοναχικότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η γαλήνη κι η ησυχία της νύχτας σου ταιριάζουν. Αγαπάς να μένεις μόνος, να σκέφτεσαι, να ονειρεύεσαι, χωρίς να χρειάζεται να μιλάς ή να απαντάς σε κάποιον. Η νύχτα για σένα είναι ρομαντική και χαλαρωτική. Μπορεί αυτές τις ώρες να περιποιείσαι τον εαυτό σου, να περιηγείσαι στα social media ή να παρακολουθείς τις αγαπημένες σου σειρές ή ταινίες. Επιπλέον, ίσως φτιάχνεις τη λίστα με τα πράγματα που θέλεις να κάνεις για σένα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved