Γιατί θα τρέξει να ξεφύγει από τον έρωτά σου ανάλογα με το ζώδιό του;

Να είσαι σίγουρη ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση δε φταις εσύ...

Γιατί θα τρέξει να ξεφύγει από τον έρωτά σου ανάλογα με το ζώδιό του;

Οι άντρες, φίλη, μου είναι περίεργα όντα και καμιά φορά αντιδρούν σπασμωδικά μπροστά στα ερωτικά αισθήματα που μπορεί να νιώσουν. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, μόλις αισθανθούν να τους κυριεύει ο έρωτας να το βάλουν στα πόδια και να βρεθείς να τους κυνηγάς φωνάζοντας «στάσου, μύγδαλα».

Στάνταρ δε φταις εσύ κι όπως θα διαβάσεις παρακάτω είναι ο φόβος, ανάλογα με το ζώδιό τους, που τους ωθεί να τρέξουν μακριά σου, οπότε μην κοπανάς άδικα το κεφάλι σου στον τοίχο, αναρωτώμενη το «γιατί;».

Κριός: Ξαφνικά νιώθει να τον πιάνουν οι ευαισθησίες του και ξέρει ότι αργά ή γρήγορα θα φανούν! Και τότε εσύ θα τον κάνεις ό,τι θέλεις και θα χάσει την ανεξαρτησία και την ατομικότητά του.

Ταύρος: Φοβάται ότι δε θα σε έχει ποτέ τελείως δική του. Κάποια στιγμή θα τον βαρεθείς και θα φύγεις ή ακόμα χειρότερα ότι θα τον κερατώσεις.

Δίδυμοι: Πιστεύει ότι έτσι κι αλλιώς πολύ γρήγορα θα του περάσει ο έρωτάς του για σένα, οπότε καλύτερα να την κάνει όσο είναι νωρίς και δεν έχει προλάβει να δεθεί περισσότερο.

Καρκίνος: Ο φόβος της προδοσίας, ο φόβος να μην την πατήσει και του βγεις σαν την πρώην του, σε χάσει και ξαναπέσει στα πατώματα, ο φόβος του να έρθει σε ρήξη με την οικογένειά του, αν δε σε εγκρίνει... Θέλεις και αλλά;

Λέων: Ο φόβος του να εκτεθεί στα μάτια σου και να δεις ότι δεν είναι τόσο αγέρωχος, δυνατός, φουλ στην αυτοπεποίθηση και σίγουρος όπως παρουσιάζεται προς τα έξω.

Παρθένος: Να τον πιάσει το σύνδρομο «είναι πάρα πολύ καλή για να είναι αληθινή», άρα δε γίνεται, κάτι κρύβει και να προσπαθεί να αποδείξει ότι έχεις πιο πολλά ελαττώματα απ’ όσα αφήνεις να δει.

Ζυγός: Η αμφιβολία μήπως βιάζεται και δεν είσαι «η μία και μοναδική», οπότε να τσεκάρει και τις άλλες επιλογές του ή ο φόβος ότι, μετά τη σχέση, θα αποκαλύψεις την «άσχημη» πλευρά σου.


Σκορπιός: Ο φόβος του ότι εξ αιτίας των έντονων συναισθημάτων του για σένα θα χάσει τον έλεγχο της κατάστασης και θα γίνει ευάλωτος και έρμαιο στα χέρια σου.

Τοξότης: Ο φόβος του να βρεθεί ξαφνικά με τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι, να αναλάβει ευθύνες στη σχέση που δε θέλει και να μην μπορεί να ξεφύγει.

Αιγόκερως: Ο φόβος ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή θα φανούν τα πραγματικά του συναισθήματα, οι επιθυμίες κι οι ανάγκες του, θα γίνει εκμεταλλεύσιμος και συ θα έχεις το πάνω χέρι.

Υδροχόος: Ο φόβος της απώλειας της αυτονομίας του, ο φόβος της δέσμευσης, κυρίως όμως επειδή δεν πιστεύει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στον έρωτά σου και σε οτιδήποτε έχει να κάνει με έντονα συναισθήματα.

Ιχθύες: Φοβάται ότι δεν είσαι ερωτευμένη αληθινά μαζί του, τον κοροϊδεύεις και κάποια στιγμή θα ξυπνήσει από το όνειρο και θα διαπιστώσει ότι όλα ήταν ένα ψέμα, που συναισθηματικά θα τον καταρρακώσει.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved