Επτά χαρακτηριστικά που έχουν τα Ζώδια του Αέρα

Τα Ζώδια του Αέρα έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά και ιδιαιτερότητες που τα κάνουν να ξεχωρίζουν και σίγουρα αξίζουν την προσοχή σου!

Επτά χαρακτηριστικά που έχουν τα Ζώδια του Αέρα

Θεωρούνται τα πιο κοινωνικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου, ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο… «μυστικό» που κρύβουν οι Ζυγοί, οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι. Τα Ζώδια του Αέρα έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά και ιδιαιτερότητες που τα κάνουν να ξεχωρίζουν και σίγουρα αξίζουν την προσοχή σου!

1. Είναι απίστευτα έξυπνα

Αν δεν το γνωρίζατε, ήρθε η ώρα να μάθετε ότι τα Ζώδια του Αέρα είναι απίστευτα έξυπνα. Το μυαλό τους «τρέχει» συνεχώς και έχουν την ικανότητα να παίρνουν σημαντικές αποφάσεις με απίστευτη ταχύτητα. Για αυτό, άλλωστε, κατέχουν συνηθώς σημαντικά αξιώματα σε διάφορες θέσεις ή καταφέρνουν να αποκτήσουν μια «λαμπερή» καριέρα. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα σας εκπλήξουν με την εξυπνάδα τους, θυμηθείτε απλά ότι… είναι στη φύση τους.

2. Μπορούν -άθελά τους- να σας παραπλανήσουν

Δεν είναι αυτός ο σκοπός τους αλλά τα Ζώδια του Αέρα μπορούν πραγματικά να σας παραπλανήσουν όσον αφορά στο πώς αισθάνονται και το τι σκέπτονται. Δεν «ανοίγονται» εύκολα και όταν το κάνουν, στέλνουν -συνήθως- μπερδεμένα «μηνύματα» για αυτό και είναι δύσκλο να «διαβάσετε» έναν Ζυγό, έναν Δίδυμο ή έναν Υδροχόο. Φροντίστε, λοιπόν, να είστε προσεκτικοί μαζί τους…

3. Ζουν για το socializing

Η επικοινωνία είναι ένα από τα «ταλέντα» των Ζωδίων του Αέρα. Δεν αντέχουν τη μοναξιά για αυτό και κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να μη μένουν στο σπίτι όταν δεν έχουν παρέα. Ζουν για το socializing και ξέρουν ότι μπορούν να προσελκύσουν και να γοητεύσουν κάθε προσωπικότητα χάρη στην επικοινωνιακή τους φύση. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που έχουν πολλούς φίλους καθώς και ότι ακολουθούν επαγγέλματα που σχετίζονται με τον τομέα της επικοινωνίας.

4. Είναι περιπετειώδεις και ευχάριστοι στην παρέα

Εκτός από κοινωνικοί, οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι είναι άνθρωποι αυθόρμητοι και περιπετειώδεις οι οποίοι ξέρουν πώς να περνούν καλά, όπου κι αν βρίσκονται. Ναι, είναι τα άτομα που θέλεις να έχεις στη ζωή σου γιατί πολύ απλά, θα σε βοηθήσουν να βγεις από τη ρουτίνα σου και θα είναι πάντα εκεί για να σε κάνουν να διασκεδάσεις.

5. Παίρνουν αποφάσεις με βάση τη λογική και όχι το συναίσθημα

Είναι ευαίσθητα άτομα αλλά όταν καλούνται να πάρουν αποφάσεις, τότε βάζουν μπροστά τη λογική και όχι το συναίσθημα. Οι άνθρωποι αυτοί αναλύουν και την παραμικρή λεπτομέρεια προτού καταλήξουν σε κάποιο συμπέρασμα και προσπαθούν να είναι αντικειμενικοί τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο προκειμένου να μην επηρεαστούν οι αποφάσεις τους από κάποιον συναισθηματικό παράγονται.

6. Είναι οι «φιλόσοφοι» του ζωδιακού κύκλου

Αν δεν αντέχετε την περιέργεια στους ανθρώπους, τότε καλό είναι να μείνετε μακριά από τους Ζυγούς, τους Δίδυμους και τους Υδροχόους γιατί αυτά τα ζώδια θέλουν να τα μαθαίνουν ΟΛΑ! Ναι, «ψάχνουν» τις απαντήσεις για τα πιο μικρά και τα πιο μεγάλα ζητήματα και δεν είναι τυχαίο που θεωρούνται οι «φιλόσοφοι» του ζωδιακού κύκλου (σε σημείο που κάποιες φορές κουράζουν τον εαυτό τους και τους γύρω τους)!

7. Είναι «ελεύθερα πνεύματα» και μισούν τον έλεγχο

Και μπορεί οι άνθρωποι που ανήκουν στα Ζώδια του αέρα να είναι λογικοί και συγκροτημένοι, ωστόσο, αν θέλετε να τους έχετε στη ζωή σας, φροντίστε να μην προσπαθήσετε να τους επιβληθείτε. Είναι «ελεύθερα πνεύματα» που απεχθάνονται τον έλεγχο. Μην επιχειρήσετε, λοιπόν, να βάλετε κανόνες στη ζωή τους και κυρίως, μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από εκείνους γιατί πολύ απλά, θα τους χάσετε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved