Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε: Να τι φοβάσαι περισσότερο

Όλα τα ζώδια έχουν τους φόβους τους, αλλά σήμερα θα ασχοληθούμε με το τι είναι αυτό που κάνει τα ζώδια του αέρα να νιώθουν άβολα.

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε: Να τι φοβάσαι περισσότερο
  • Φοβάστε τη μοναξιά! Είστε εξωστρεφή και κοινωνικά όντα και θέλετε να μπορείτε να σηκώσετε το τηλέφωνο να πάρετε έναν φίλο και να βρεθείτε να τα πείτε από κοντά. Να τονίσουμε ότι ο Υδροχόος μπορεί μια χαρά να την περάσει με την πάρτη του και δεν τον φοβίζει η μοναχικότητα –την οποία λατρεύει- αλλά δε θέλει να ξεμείνει από φίλους με τίποτα στον κόσμο. Δίδυμοι και Ζυγός προτιμούν να επιλέγουν το πότε θα συναντήσουν κόσμο, όμως το επιδιώκουν και σαφώς θέλουν να έχουν έναν άνθρωπο δίπλα τους στα δύσκολα.
  • Γίνεστε επιθετικοί όταν κάποιος απειλήσει την ελευθερία σας. Το μοιράζεστε αυτό τον φόβο με τα ζώδια της Φωτιάς. Δεν υπάρχει περίπτωση να καθίσετε με τα χέρια σταυρωμένα εάν κάποιος προσπαθήσει να σας περιορίσει ή να σας ελέγξει! Υδροχόος και Δίδυμοι θα φύγουν με την μια, μόνο ο Ζυγός μπορεί να την πατήσει και να κάτσει στην αρχή κάποιας σχέσης, μέχρι όμως να ξυπνήσει και να επαναστατήσει κι εκείνος!

Δες την συνέχεια του άρθρου στο βίντεο που ακολουθεί λίγο πιο κάτω:



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved