Τι να ντυθείς τις Απόκριες με βάση το ζώδιό σου

Να μια ιδέα!

Τι να ντυθείς τις Απόκριες με βάση το ζώδιό σου


Πες μου τι ζώδιο είσαι, να σου πω τι θα σου πήγαινε τις Απόκριες

ΚΡΙΟΣ: She Devil! Μία που η Κριαρίνα Alessandra Ambrosio το φόρεσε τέλεια το κουστουμάκι, μία που είσαι λίγο διαβολάκι (οκ, πολύ!), σου κλήρωσε και παρτο!

ΤΑΥΡΟΣ: Wonder Woman! Όχι απλώς επειδή η λατρεμένη Gal Gadot που την ενσαρκώνει είναι Ταυρίνα, αλλά επειδή τα κάνεις όλα και συμφέρεις και κανείς ποτέ δεν κάθεται να αναρωτηθεί «αυτή η ψυχή, πώς τα προλαβαίνει και πώς τα αντέχει όλα;;;;»

ΔΙΔΥΜΟΙ: Chucky η κούκλα του σατανά! Καλό παιδάκι είσαι, αλλά όταν ξυπνάει ο διάολος μέσα σου, άστο καλύτερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ψαλιδοχέρης ή ψαλιδοχέρισσα! Ευαίσθητος και συναισθηματικός, αλλά καμιά φορά παρεξηγημένος, αφού για εκείνους από αγαπάς, όπως και ο Edward Scissorhands, μπορείς να φτάσεις στα άκρα για να τους προστατέψεις!

ΛΕΩΝ: Queen of Hearts! Βασίλισσα της καρδιάς, αφού μια χαρά ξέρεις να την γοητεύεις και να τη διαφεντεύεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Cruella de Vil! Σκληρή καρδιά τι μας έχεις κάνει! Οκ, πλάκα κάνω, αλλά σε φαντάζομαι άνετα να δίνεις διαταγές με αυτό το κοστουμάκι!

ΖΥΓΟΣ: Pennywise ή αλλιώς ο διαβολικός ψυχοπαθής κλόουν (αρχαίο κακό πνεύμα) στο θρίλερ IT! Γιατί;;; Επειδή Απόκριες είναι, θα σε ντύσουμε κάτι που είναι έξω από το χαρακτήρα σου (ή μήπως, όχι;.....)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μέδουσα! Όσοι την κοιτούσαν στα μάτια την Γοργώ (Γοργώ σημαίνει άγρια ματιά), γίνονταν πέτρα! Είχε υπέροχα μαλλάκια από φίδια και γενικώς ήταν πολύ αγαπητή και γλυκιά (οκ, το παρατράβηξα!)

ΤΟΞΟΤΗΣ: Cowgirl! Ατίθαση, ανεξάρτητη, δυνατή και δυναμική! Τι άλλο θέλεις; Α! Και σεξυ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Poison Ivy! Η κλασική αντί-ηρωίδα στην ιστορία του Batman, διαθέτει δηλητηριώδες άγγιγμα και χρησιμοποιεί ενίοτε mind controlling φερομόνες για να πάρει εκείνο που θέλει. Δε λέω άλλα, σου ταιριάζει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Jasmine! Επαναστάτρια (βρε τι μου θυμίζει...), ελεύθερο πνεύμα, καλοσυνάτη, που όμως έχει αυτοπεποίθηση. Τέλος, αυτή είσαι!

ΙΧΘΥΣ: Άγγελος! Γιατί; Επειδή και θα είσαι ΚΑΙ θα φαίνεσαι!

Διάβασε επίσης:

Πώς αντιδρούν τα ζώδια αφού έχει γίνει σεισμός;

Με ποια άλλα ζώδια μοιάζει αρκετά το δικό σου;

Αφιέρωμα στις 12 γυναίκες του ζωδιακού! Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την κάθε μία!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved