Οι 3 διαφορετικοί τύποι Υδροχόου

Μπορεί να έχεις συναντήσει έναν από αυτούς ή... να είσαι εσύ ένας από αυτούς!

Οι 3 διαφορετικοί τύποι Υδροχόου


Διάβασε και πες μας τη γνώμη σου!

1. Υδροχόος ο κλασσικός!

Δεν τον λες ντροπαλό παιδάκι, έχει πάντοτε μια γνώμη κι άποψη για όλα –την οποία και θα την μάθεις- δε φοβάται κανέναν και τίποτα, είναι εξωστρεφής ενώ είναι θανάσιμα εσωστρεφής (αυτό δεν θέλει απλώς ανάλυση, θέλει ψυχολόγο!), έχει αγάπη μέσα του την οποία όμως δεν εκφράζει ζωγραφίζοντας καρδούλες και στέλνοντας φιλάκια, αλλά όντως Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Σ.

Δε σκέφτεται με τρόπο νορμάλ, προτιμάει οτιδήποτε μπορεί να τον κάνει να αισθανθεί είτε ότι προκαλεί, είτε ότι δεν ανήκει στο κοπάδι με τους υπόλοιπους ανθρώπους. Τα έχει καλά με όλους, αλλά με κανέναν ιδιαίτερα και φυσικά, η προσωπικότητα του, το όλο του στυλ, δεν ταιριάζει σε όλον τον κόσμο, αλλά κι από την άλλη, αν ταίριαζε, θα έφτυνε τον εαυτό του!

Νομίζω ότι το έχεις πιάσει το νόημα: είναι ο Υδροχόος ο γνήσιος, ο σοκαριστικά υπέροχος, μοναδικός και περίεργος. Αλλά έτσι του αρέσει!

2. Ο Υδροχόος με το τριαντάφυλλο!

Φέρει τα χαρακτηριστικά του κλασσικού Υδροχόου, αλλά είναι περισσότερο κλειστός χαρακτήρας, ήπιων τόνων, δε γυρεύει να σοκάρει ή να ξεχωρίσει από το πλήθος (ποσώς τον ενδιαφέρει), εσωστρεφής, βαθιά φιλοσοφημένος, δεν ταιριάζει με όλους λόγω της πνευματικής του καλλιέργειας και συναισθηματικής ευαισθησίας. Πράττει με γνώμονα τη λογική, αλλά και την ηθική.

Θυμίζει μίξη Σκορπιού, Αιγόκερω, Υδροχόου και Ιχθύ: διαθέτει τρομερή ψυχική δύναμη (αλλά δε το διαφημίζει), είναι σταθερός πολύ στα συναισθήματά του, πετυχαίνει τους στόχους του αθόρυβα, πάει κόντρα στο ρεύμα (αλλά ποτέ με δεικτικό τρόπο) και έχει τεράστια καρδιά.

3. Ο Υδροχόος πήρε το όπλο του!

Τρομερά δυναμικός, ανταρσίας, αντιρρησίας, αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο, εξαιρετικά δημοφιλής και αγαπητός! Είναι υπολογίσιμη δύναμη, δεν μασάει τα λόγια του, εξαιρετικός φίλος κι ο χειρότερος εχθρός που μπορείς να κάνεις (σε έστειλα, έτσι;;;!!!).

Δεν μπορείς να τα βάλεις μαζί του γιατί έχει διαβολεμένο μυαλό, κοφτερή γλώσσα και ξέρει να υπολογίζει καλά τις κινήσεις του! Δε θα σου χαριστεί ποτέ, αλλά χάρη θα σου κάνει: επειδή μπορεί να είναι δυναμικός, δε σημαίνει ότι είναι και κακός! Για την ακρίβεια, του αρέσει να σπρώχνει τους άλλους στα όρια τους, όχι για να τους παιδέψει, αλλά για να τους δείξει μέχρι πού μπορεί να φτάσουν. Οκ, όντως στην πορεία κάνει εχθρούς, αλλά στο τέλος της ημέρας… δεν του καίγεται καρφί!

Είναι αυτόνομος, ανεξάρτητος κι αυτάρκης (όπως κι οι άλλοι δυο τύποι που περιγράψαμε πιο πάνω), αλλά με μια διαφορά: είναι κομματάκι περισσότερο υλιστής ή για να το πούμε και πιο σωστά, θα κερδίσει ό,τι έχει, αλλά αν του το ζητήσεις, άνετα το μοιράζεται και μαζί σου.

Διάβασε επίσης:

Πώς βλέπει ο Υδροχόος τα υπόλοιπα ζώδια;

Αυτά είναι τα δυνατά σημεία ενός «καθαρόαιμου» Υδροχόου!

Tips για το πώς θα κατακτήσεις την γυναίκα Υδροχόο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved