Πώς βλέπει ο Υδροχόος τα υπόλοιπα ζώδια;

Τι γνώμη έχει για αυτά;

Πώς βλέπει ο Υδροχόος τα υπόλοιπα ζώδια;


Ο Κριός κι ο Τοξότης είναι δυο πανέμορφα μυστήρια για τον Υδροχόο: από την μια του πάει η αίσθηση ελευθερίας κι ανεξαρτησίας που αποπνέουν, χαιρετίζει την δυναμικότητα τους και σπαζοκεφαλιάζει να καταλάβει γιατί ενώ ξεκινούν με τόσο ωραίες προθέσεις και νοοτροπία, στην πορεία, ο ένας –ο Κριός- δίνει μια, ανατρέπει τα πάντα και ξεκινάει από την αρχή, ενώ ο δεύτερος –Τοξότης-, δεν τολμά να κάνει ό,τι κάνει ο Κριός –δηλαδή να ανατρέψει τα πάντα-. Οκ, δε βγάζει νόημα, αλλά έτσι σκέφτεται ο Υδροχόος!

Ο Αιγόκερως είναι ένα άτομο που το κατανοεί πλήρως, αλλά περισσότερο τον πονά να τον βλέπει να καλουπώνεται στα «πρέπει» του, παρά τον τέρπει. Ενώ τον σέβεται, παράλληλα του προκαλεί μερικές φορές την ανάγκη να τον πιάσει από τους ώμους και να τον ταρακουνήσει με όλη του τη δύναμη!

Ο άλλος γείτονάς του, ο Ιχθύς, είναι πνεύμα ελεύθερο, αλλά κατά τον Υδροχόο, του λείπει όχι η πρόθεση, αλλά η σταθερότητα για να κάνει πράξη όσα όμορφα ευαγγελίζεται. Παρόλα αυτά, τον θεωρεί το καλύτερο παιδί!

Ο Ταύρος κι ο Σκορπιός, είναι ζώδια που τα θέλουν όλα να γίνονται με τον τρόπο τους κι έτσι ο Υδροχόος, τα σέβεται μεν, τα αποχαιρετά δε, διότι δε θα κάτσει να ικανοποιήσει τα βίτσια κανενός! Αυτό είναι δουλειά για… άλλους!

Η Παρθένος αν και φαινομενικά του πέφτει αδιάφορη, τελικά τον ιντριγκάρει εγκεφαλικά πολύ περισσότερο από όσο θα ήθελε να παραδεχτεί, ενώ με τον Καρκίνο, δεν φαίνεται να έχουν κοινό έδαφος, αλλά τον βρίσκει παράξενα ελκυστικό. Ίσως αυτό το μυστήριο που έχει ο Καρκίνος, να εξιτάρει τον Υδροχόο, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές, που κοντράρονται παντελώς στον τρόπο σκέψης!

Ο Ζυγός κι ο Δίδυμος είναι αδελφικά ζώδια, όμως ο Υδροχόος βρίσκει τον Ζυγό περισσότερο συμβατό με τα γούστα του, ενώ ο Δίδυμος, είναι αδελφή ψυχή όσον αφορά το μυαλό, το σκέπτεσθαι. Όμως ο τρόπος που δρα ο Ζυγός, του ταιριάζει 100 φορές πιο καλά!

Διάβασε επίσης:

Αυτά είναι τα δυνατά σημεία ενός «καθαρόαιμου» Υδροχόου!

Tips για το πώς θα κατακτήσεις την γυναίκα Υδροχόο

Οι στατιστικές πίτες του Υδροχόου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved