Πώς είναι ο Υδροχόος ως ερωτικός σύντροφος;

Δηλαδή πώς φέρεται και τι να περιμένεις από Υδροχόο (άντρα ή γυναίκα) που έχεις σχέση μαζί του;

Πώς είναι ο Υδροχόος ως ερωτικός σύντροφος;





Ερωτεύτηκες Υδροχόο κι έχεις υποκύψει στην γοητεία του/της. Σε έλκει, τον/την θέλεις, αλλά αναρωτιέσαι τι είδους άνθρωπος είναι;
Ορίστε μερικά σημεία που θεωρούμε ότι χρίζουν της προσοχής σου!



Πάμε!



1. Βάλε το καλά στο μυαλό σου: με σπάνιες εξαιρέσεις, ο/η Υδροχόος, ερωτεύεται αργά. Μα πολύ αργά. Σε περνάει πρώτα από το στάδιο της/του φίλης/ου κι αν «δει» αυτά που θέλει να «δει» σε εσένα, θα προχωρήσει.



2. Έχει ιδιαίτερο τρόπο που δείχνει το τι αισθάνεται. Για την ακρίβεια, δε μπορείς να μαντέψεις εύκολα τα συναισθήματά του/της. Απεναντίας… μάλλον θα πρέπει να συνηθίσεις το γεγονός ότι δεν μιλάει για αυτά, αλλά τα εξωτερικεύει σπάνια και με πράξεις.



3. Για την ακρίβεια ο Υδροχόος αγαπά να μιλάει για ευρείες έννοιες κι όχι, δε θα κάτσει να σου μιλήσει για το τι αισθάνεται για εσένα! Για παράδειγμα, μπορεί να μιλάει ώρες ατελείωτες για τον έρωτα γενικά, αλλά όχι… συγκεκριμένα!



4. Έχει ένα καλό: είναι πολύ ανεκτικός/ή ως άτομο. Τι εννοώ: έχει γεννηθεί με το σπάνιο χάρισμα να μπορεί να κρατάει αποστάσεις από τα πράγματα, άρα ό,τι και να του πεις, δε θα φρικάρει, αλλά θα το φιλτράρει με την λογική και θα σε προσεγγίσει γενναία. Ως εκ τούτου, θα σε κάνει να νιώσεις απίστευτα άνετα γιατί…



5. Ο Υδροχόος δε γυρίζει πλάτη σε όποιον/α έχει αγαπήσει, απεναντίας, βοηθάει όσο δε φαντάζεσαι και στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις αγαπημένα πρόσωπα.



6. Δεν ανέχεται τρία πράγματα από εκείνον/η που ισχυρίζεται ότι τον/την αγαπάει: α) περιορισμούς, β) πίεση για να αλλάξει, γ) συναισθηματικά δράματα. Το πρώτο είναι αυτονόητο: Υδροχόος=ελευθερία. Αν τον/την πιέσεις να αλλάξει, θα σε αφήσει εκεί που σε βρήκε και θα προχωρήσει με τη ζωή του/της. Αν αρχίσεις τις κορώνες και τα δράματα, παίζει και να βάλει τα γέλια. Και πάλι, bye bye!



Διάβασε επίσης:

Άντρας Υδροχόος: Αξίζει να ασχοληθείς ή να… προσπεράσεις καλύτερα;

Χωρίζουμε τις γυναίκες του ζωδιακού σε κατηγορίες. Σε ποιες ανήκεις εσύ;

Αυτά είναι τα 6 ζώδια που αισθάνονται ενοχές!


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved