Άντρας Υδροχόος: Αξίζει να ασχοληθείς ή να… προσπεράσεις καλύτερα;

Τελικά όλος αυτός ο μύθος γύρω από το όνομά του, έχει κάποια βάση;

Άντρας Υδροχόος: Αξίζει να ασχοληθείς ή να… προσπεράσεις καλύτερα;


Ο άντρας Υδροχόος περισσότερο από κάθε άλλο ζωδιακό άντρα, έχει τη φήμη του κακού-καλού παιδιού. Είναι το κακό παιδί, ιστορία μου-αμαρτία μου για τις γυναίκες, τις οποίες έλκει σαν μαγνήτης, ενώ με τους φίλους του κι όλο τον υπόλοιπο κόσμο, είναι ένα κομμάτι μάλαμα. Τελικά τι ισχύει;

Και τα δυο. Είναι ένας άντρας που στην καλύτερη, θα σε μπερδέψει. Είναι ο κυνηγός που δεν κυνηγάει, ο ευχάριστος τύπος που δεν μπορείς να ευχαριστήσεις εύκολα, ο άντρας που αγαπάει τους πάντες, μα κανέναν συγκεκριμένα, ο άνθρωπος με τα υψηλά ιδανικά, τις όμορφες ιδέες, την καλή καρδιά, που δε μπορείς να κατανοήσεις πλήρως, αλλά ούτε να αιχμαλωτίσεις.

Κινείται με χάρη στον κόσμο των ιδεών κι ό,τι πιστεύει, το κρατά ιερό. Ο τρόπος σκέψης του διαφέρει. Ο τρόπος που ενεργεί είναι ιδιαίτερος. Δε θα μπορέσεις να τον περιορίσεις σε ένα συγκεκριμένο life style ή τρόπο ζωής. Δε θα το δεχτεί. Θα πράττει σύμφωνα με τη βούλησή του, όχι για να σε στενοχωρήσει, αλλά γιατί η φύση του είναι τέτοια, που δεν μπορεί να κάνει αλλιώς.

Έχει πολύ δυνατό μυαλό και δεν παίζεται στα λόγια. Η καρδιά του είναι πάντα γεμάτη με λογής συναισθήματα, αλλά στον έρωτα… σκαλώνει. Δεν πέφτει με τα μούτρα στον έρωτα, προτιμά την φιλική προσέγγιση αρχικά. Αν ερωτευτεί, θα είναι σταθερός στα αισθήματά του, τα οποία και θα κρατήσει σε μια απόσταση ασφαλείας μεταξύ του προσώπου που αγαπά και της… αγάπης του! Τρελό; Όχι. Αναμενόμενο! Ο Υδροχόος γενικά είναι αποστασιοποιημένος από το συναίσθημα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αγαπά λιγότερο. Η αγάπη του είναι δυνατή, αλλά δεν εκφράζεται με τρόπο δεικτικό ποτέ.

Είναι πειρασμός, αλλά δεν δέχεται περιορισμούς. Είναι δύσκολος άνθρωπος κι αν δεν έχεις το στομάχι για έναν τέτοιο «μη παραδοσιακά-ασφαλή» τύπο, μην πλησιάσεις. Θα σπάσεις την καρδούλα σου…

Τι είναι τελικά ο άντρας Υδροχόος; Ένα αίνιγμα! Δοτικός 100%, δύσκολος, απρόβλεπτος χαρακτήρας που όμως είναι, η χαρά της ζωής! Σταθερός στα αισθήματά του, τα οποία αναπτύσσει με αργό ρυθμό και σίγουρα παραμένει μια… σπαζοκεφαλιά!

Διάβασε επίσης:

Χωρίζουμε τις γυναίκες του ζωδιακού σε κατηγορίες. Σε ποιες ανήκεις εσύ;

Αυτά είναι τα 6 ζώδια που αισθάνονται ενοχές!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved