Τα ερωτικά ταιριάσματα του Αιγόκερω

Με ποια ζώδια τα πηγαίνει καλά ερωτικά και με ποια πρέπει καλύτερα να κρατάει αποστάσεις;

Τα ερωτικά ταιριάσματα του Αιγόκερω


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ + ΚΡΙΟΣ

Τι άλλα νέα; Τα παιδιά καλά; Α, θέλεις να σου πω για αυτούς τους δυο; Αν ταιριάζουν; Ο καιρός; Καλός θα είναι; Να απλώσω ή μπα; (μη το ψάχνεις. Δεν μπαίνω καν σε κόπο να το αναλύσω το θέμα, πάμε παρακάτω, εκτός κι αν μιλάμε για σεξάκι. Τότε ναι! Ψηφίζω ναι!)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ + ΤΑΥΡΟΣ

Ναι... (λέω να το κλείσω εδώ το θέμα: αυτοί οι δυο χτίζουν παλάτια μαζί και ότι θέλεις!). Απίστευτες ενέργειες που όταν συναντηθούν, απλώς, κάνεις ένα βήμα πίσω και τις θαυμάζεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ + ΔΙΔΥΜΟΙ

Σοβαρά τώρα, μπορείς να τους φανταστείς να ζουν τρελό έρωτα ΚΑΙ να μένουν μαζί, αφού το πάθος ξεθυμάνει; Μπορείς, ε;… Ε, έχεις μεγάλη φαντασία. Αυτοί οι δυο αν δεν έχουν Υδροχόο (ο Αιγόκερως) ή Ταύρο (ο Δίδυμος), δεν… απλά, δεν…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ + ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν δεν παίξει άμεση κι αμοιβαία αντιπάθεια, αυτοί οι δυο, να μου το θυμάστε, θα βάλουν τα γυαλιά σε πολλούς και πολλές σχέσεις. Αν ξεπεράσουν την αρχική ψύχρα, δαγκωτά θα ζήσουν έρωτα μεγάλο κι αγιάτρευτο! ΑΝ...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ + ΛΕΩΝ

Δυο μεγάλες δυνάμεις συναντιούνται και το αποτέλεσμα είναι διττό: είτε αγαπιόνται, θαυμάζουν και «τρέφουν» την σχέση, την θεμελιώνουν γερά, είτε απωθούνται ακριβώς επειδή είναι δυο μεγάλες δυνάμεις που ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον μέχρι τελικής πτώσης..

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ + ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος (αν είναι γνήσιοι εκπρόσωποι των ζωδίων τους), καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον, έχουν εσωτερικό κώδικα. Φυσικά και έχουν διαφορές μεταξύ τους, αλλά έχουν και τον τρόπο να τις θέσουν στην σωστή προοπτική, ώστε να μην πληγώσουν τη σχέση τους. Yes, go for it!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ + ΖΥΓΟΣ

Την έχει τη γλύκα του ο Ζυγός ο άτιμος, έχει και το σεξαπίλ του ο Αιγόκερως ο διαβολεμένος, αλλά όσο και να το σπρώξω, δεν βγάζει την ανηφόρα βρε παιδιά. Μήπως να μείνουμε στο σεξάκι;;; Λέω τώρα…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ + ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτοί οι δυο, μαζί δεν κάνουν, χώρια δεν μπορούνε. Λατρεύουν να παιδεύουν ο ένας τον άλλο, λατρεύουν το σεξ, αλλά ο Σκορπιός ψάχνει να βρει τα κουμπιά του Αιγόκερω και δυσκολεύεται… Κι όμως, το' χει αυτό το ζευγαράκι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ + ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο αυθεντικός Αιγόκερως κι ο αυθεντικός Τοξότης, τυχαίνει να βρίσκονται ζωδιακά ο ένας δίπλα στον άλλο. Κατά τα άλλα… απέχουν έτη φωτός ο ένας από τον άλλον. Μπα, άστο… Δε λέει…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ + ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα δυο Αιγοκεράκια μπορούν να ταιριάξουν περισσότερο επαγγελματικά ή σαν φίλοι, παρά σαν εραστές. Ενώ συνεννοούνται, στην πορεία ανακαλύπτουν ότι είτε θα μείνουν μαζί από συνήθεια, είτε ότι είναι καλύτερο να ζήσουν τον έρωτα με κάποιον άλλον. Κρίμα, όμως. Οι δυο αυτές δυνάμεις μπορούν να κάνουν τα ΠΑΝΤΑ μαζί!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ + ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ισχύει ότι και με τον Τοξότη. Ενώ έχετε κοινά χαρακτηριστικά (αντοχή και πείσμα), κάπου το χάνετε το θέμα. Εκτός κι αν ο ένας έχει στο ωροσκόπιο του, πλανήτες από τον άλλο. Οκ, πάσο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ + ΙΧΘΥΣ

Why the hell, not? Κοινώς, αυτό το ταίριασμα το φτύνεις για να μη το βασκάνεις, κάνεις το σταυρό σου και προχωράς. Ή θα βγει θεϊκό, ή θα βγει η ψυχή τους!

Διάβασε επίσης:

Τι θέλει ο Αιγόκερως από την ζωή του, τον εαυτό του και τους άλλους;

Ατάκες που θα έλεγε ένας Αιγόκερως με χιούμορ αλλά και απόλυτη σοβαρότητα!

4 μυστικά της προσωπικότητας του Αιγόκερω!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved