8 λόγοι που αναδεικνύουν τον Τοξότη ως... το καλύτερο ζώδιο!

Μα φυσικά και είναι το καλύτερο ζώδιο! Κάθε μήνα -ΝΑΙ- στο λέω ότι θα χρίζω ως το καλύτερο το ζώδιο που έχει γενέθλια!

8 λόγοι που αναδεικνύουν τον Τοξότη ως... το καλύτερο ζώδιο!


We love all signs!

1. Παρόλο που τον έχουμε όλοι για «αδιαφοράκι», ο Τοξότης νοιάζεται πολύ για τα κοντινά του πρόσωπα, νιώθει τον πόνο τους, ψάχνει για λύσεις. Δεν λακίζει και δεν κολλάει στα δύσκολα.

2. Είναι θετική δύναμη, επιλέγει συνειδητά να ψάχνει να βρει την αχτίδα φωτός στο σκοτάδι και λειτουργεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο: ο Τοξότης θα σε ξεκολλήσει από την λάσπη, θα σου ανεβάσει το ηθικό και με την αισιόδοξη στάση που κρατά, εκλύει ευμενή τύχη!

3. Όταν όλα πάνε κατά διαόλου, ο Τοξότης μπορεί να αποστασιοποιηθεί και να μην νιώσει τον πανικό ή τον φόβο στο πετσί του. Έτσι, μπορεί να δράσει δυναμικά και χωρίς τρόμο, αντιμετωπίζει κάθε δυσκολία με καθαρό βλέμμα.

4. Ελεύθερο πνεύμα και με ανοιχτό μυαλό, ο Τοξότης είναι ο άνθρωπος στον οποίο στρεφόμαστε οι περισσότεροι για να μιλήσουμε για όσα μας απασχολούν, γνωρίζοντας ότι ούτε πόρτα θα φάμε, ούτε θα μας χαϊδέψει τα αυτιά μας (για να μας ξεφορτωθεί γρήγορα-γρήγορα), ενώ οι συμβουλές του είναι αντικειμενικές, ψαγμένες, μεστές και πάντα έχουν μια γερή δόση αγάπης!

5. Δεν ζηλεύει! Οκ, το έχουμε καλύψει το θέμα στο ερωτικό κομμάτι, αλλά δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτό: ο Τοξότης δεν ζηλεύει τίποτα, κανέναν, μήτε χρήματα, μήτε τύχη, μήτε γκόμενο, μήτε ΤΙΠΟΤΑ. Για αυτό το λόγο άλλωστε κι όλοι τον ζηλεύουν! Ειρωνικό; Κι όμως αλήθεια!

6. Είναι ακομπλεξάριστος σε σημείο να σου προκαλεί σε εσένα κόμπλεξ. Δε θέλει ανάλυση: δεν κολλάει πουθενά, σε κανένα τομέα της ζωής του.

7. Δεν κουβαλάει προκαταλήψεις, δεν επηρεάζεται από τρίτους, δεν δέχεται έτοιμες γνώμες, κάνει πάντοτε τη δική του έρευνα, έχει τη δική του γνώμη, ορίζει μόνος του το ποιος είναι. Είναι ο απόλυτος άρχοντας του εαυτού του!

8. Είναι ένα γενναιόδωρο πλάσμα: όχι στα λεφτά, στην καρδιά, στα αισθήματα, στον τρόπο σκέψης. Εξ ου κι αποφεύγει τους μίζερους ανθρώπους. Δοτικός ο ίδιος, δεν μπορεί να συνυπάρξει με ανθρώπους που μετράνε τα πάντα.

Και να θυμάσαι τούτο: δεν κρατάει κακίες, μα αν τον θυμώσεις, θα σε κάνει κομμάτια. Είναι καλός, αλλά είναι και εξαιρετικά δυνατός!

Διάβασε επίσης:

10 «φαρμακερές» ατάκες του Τοξότη

Τοξότης και Δίδυμοι: Δυο ξένοι ή δυο… μακρινοί συγγενείς;

5 πράγματα που κάνουν τον Τοξότη έξαλλο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved