5 πράγματα που κάνουν τον Τοξότη έξαλλο!

Θέλεις να θυμώσεις έναν Τοξότη; Πρώτον, γιατί; Και δεύτερον, πρόσεξε, γιατί αν «φορτώσει» το σύστημα, εσύ θα το μετανιώσεις!

5 πράγματα που κάνουν τον Τοξότη έξαλλο!


Μην κάνεις λοιπόν κάτι από τα παρακάτω 5 πράγματα!

1. Μην κινείσαι πίσω από την πλάτη του σε θέματα που τον αφορούν άμεσα και μην του κρατάς μυστικά! Αν ψυλλιαστεί ότι δεν τον υπολογίζεις σε θέματα π.χ. οικογενειακά, συναισθηματικά, διαπροσωπικά, οικονομικά και παίρνεις αποφάσεις πίσω από την πλάτη του, θα σου "πάρει το κεφάλι". Το εννοώ.

2. Όταν εκφέρει μια άποψη και βγαίνεις να τον μειώσεις, να τον κοροϊδέψεις ή να τον βγάλεις "άκυρο", να ξέρεις ότι τον έκανες ορκισμένο εχθρό σου! Δεν έχω να συμπληρώσω τίποτε άλλο. Αυτό, όπως το διαβάζεις.

3. Δεν ανέχεται να κοροϊδεύεις ή να πληγώνεις αγαπημένα του πρόσωπα, ή όποιον δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Νιώθει να τον πνίγει η αδικία και αηδιάζει με την απουσία του ήθους σου. Ο Τοξότης ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ σε θέματα ηθικής και δεν συγχωρεί τους σκάρτους χαρακτήρες!

4. Δεν δέχεται εντολές, διότι πολύ απλά, είναι ανοιχτός σε ΚΑΘΕ συζήτηση και προσέγγιση, αλλά δεν ανέχεται να του επιβάλλεις το τι θα κάνει. Θα έπρεπε να έχεις καταλάβει μέχρι τώρα ότι ο Τοξότης, δεν είναι το παιδάκι που θα σταθεί στο ένα πόδι και θα περιμένει οδηγίες.

5. Μισεί -όσο δεν πάει άλλο- το ψέμα. Νιώθει ότι προσβάλλεις όλο του το «είναι». Ο Τοξότης έχει αλλεργία στο ψέμα, δεν το ανέχεται, δεν το συγχωρεί, δεν το καταλαβαίνει γιατί νιώθεις ότι μπορείς ή πρέπει να το κάνεις.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 δυνατά σημεία του Τοξότη

4 πράγματα που μπορεί και να μην ξέρεις για τον Τοξότη!

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για κάνεις δική σου μια γυναίκα Τοξότη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved