5 ζώδια που δεν νιώθουν τύψεις όταν κάνουν… αμαρτίες και σκανδαλιές!

Είναι τα ζώδια που κάνουν ό,τι κάνουν και μετά σφυρίζουν αδιάφορα, για διαφορετικούς λόγους όμως το καθένα!

5 ζώδια που δεν νιώθουν τύψεις όταν κάνουν… αμαρτίες και σκανδαλιές!


Στα παρουσιάζουμε με τυχαία σειρά!

1. Ιχθύς! Το ψαράκι το όμορφο, το τρυφερό, ξέρει τι θα πει «να ξεγλυστράω» και αυτό πράττει. Το χειρότερο όμως δεν είναι αυτό! Όοοοοοοχι! Το χειρότερο είναι ότι, όταν το θελήσει, ξεχνάει το πόσο ευαίσθητο είναι και μετατρέπεται σε χειραγωγό και ψευτράκο πρώτης τάξης και σε ξεγελάει άνετα! Κερδίζει Όσκαρ με τις ερμηνείες που δίνει όταν σκυλιάζει για να πετύχει το στόχο του, αλλά ρίχνει πολύ μελάνι στο νερό, ώστε να μην μπορείς να το τσακώσεις ή να το κατηγορήσεις! Όσο για τις τύψεις; Τι είναι αυτό; Τρώγεται;;;

2. Δίδυμοι! Δεν υπάρχει περίπτωση ο Δίδυμος που του έχει τρυπώσει η διαβολή στο μυαλουδάκι του, να κάτσει ήσυχος και να κλωσήσει τα αυγά του. Μα τι λέμε τώρα; Πράττει και σιγά μην ασχοληθεί με τις συνέπειες! Είναι μανούλα γλυκιά στο να καλύπτει τα νώτα του και να το παίζει σορολόπ μετά! Για να μην σου πω ότι όταν κάνει κουτσουκέλα εκείνος, θα καταλήξεις να ζητάς «συγγνώμη» εσύ!

3. Κριός! Αυθόρμητο, δυναμικό παιδάκι, που σκέφτεται με το δίπολο «θέλω-παίρνω». Κι όταν λέμε ότι ο Κριός θα πάρει, εννοούμε ότι θα κάνει ό,τι θέλει κι ό,τι είναι να συμβεί, ας συμβεί! Σιγά μην σκάσει, σιγά μην μετανιώσει. Ας πρόσεχαν οι άλλοι!

4. Σκορπιός! Ο μέγας σκοτεινός μηχανορράφος, αν και συναισθηματικό πλάσμα, μπορεί άνετα να σφίξει την καρδούλα του και να αμαρτήσει όσο τον παίρνει. Κι αν δεν τον παίρνει, δεν τρέχει και τίποτα! Θα βάλει άλλους να το κάνουν για εκείνον. Όταν βάλει στο μυαλό του κάτι, θα το κάνει κι ας πληρώσει το τίμημα. Μασάει ο Σκορπιός από τύψεις;;; Μπα…

5. Αιγόκερως! Σιγά μην δεν περίμενες στη λίστα μας να βρεις το πιο κρύο αίμα του ζωδιακού! Καλέ αυτός κάνει το Σκορπιό να μοιάζει μωρουδάκι αθώο μπροστά του! Εκτελεί το πλάνο του κι όσους χρειάζεται για να πετύχει και δεν βλεφαρίζει καν! Μπρρρρ…. Χάρηκα για τη γνωριμία….

Διάβασε επίσης:

Οι 3 κακές συνήθειές σου με βάση το ζώδιό σου!

Τα 4 ζώδια που εμπλέκονται σε εγκλήματα

Αυτά είναι τα 5 ζώδια που κρατάνε τον πόνο τους βουβό!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved