Τα 4 δυνατά σημεία του Τοξότη

Τα 4 προτερήματά του που μας κάνουν να τον θαυμάζουμε!

Τα 4 δυνατά σημεία του Τοξότη


Έχουμε και λέμε!

1. Δεν κολλάει πουθενά και δεν μασάει μια! Μυαλό δυνατό, ανοιχτό, πρωτοποριακό, σε συνδυασμό με την καθαρή καρδιά -γεμάτη γενναιότητα και θάρρος- ο Τοξότης, ξεχωρίζει, είναι ένα βήμα μπροστά και γίνεται δάσκαλος για εμάς τους υπόλοιπους. Δεν φοβάται να τεστάρει ιδέες κι έχει την ηθική να παραδέχεται τι δεν δουλεύει σωστά και τη δύναμη να το απορρίπτει και να προχωρά στην επόμενη ιδέα, μέχρι να συναντήσει τη μια, τη σωστή. Η νοοτροπία αυτού του ζωδίου, δεν είναι απλά να λέει «όχι», αλλά να λέει τα σωστά «ναι» σε όποιον κι ό,τι αξίζει, χωρίς πάθος, χωρίς φανατισμό και μικρότητα.

2. Κι επειδή δεν κολλάει πουθενά, δεν έχει και κόμπλεξ. Ούτε ανώτερος θέλει να το παίξει, ούτε κατώτερος νιώθει. Είναι επομένως ένα κ-υ-ρ-ι-ο-λ-ε-κ-τ-ι-κ-ά ελεύθερο ον, που δεν δεσμεύεται από τη γνώμη που έχουν οι άλλοι για εκείνον, αλλά απεναντίας, έχει την εσωτερική δύναμη να ορίζει ο ίδιος τον εαυτό του και τις πράξεις του!

3. Δεν επηρεάζεται από τους άλλους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι επιδεικτικά τους απορρίπτει ή τους σνομπάρει. Ο Τοξότης, σχηματίζει τη γνώμη του με ΔΙΚΕΣ του γνώσεις και δεν επιτρέπει σε κανέναν να του βάζει στο στόμα λόγια. Επιπλέον, ναι, θα κάνει εκείνο που θέλει –δεν μπορείς να τον εμποδίσεις με καμία δύναμη- αλλά δε θα το κάνει για σε πικάρει. Θα το κάνει επειδή πιστεύει ακράδαντα ότι αυτό είναι το σωστό για εκείνον.

4. Είναι θετική δύναμη. Δεν αναφέρομαι μόνο στην κλισεδιάρικη αισιοδοξία του: ο Τοξότης, δεν το βάζει ποτέ κάτω. Πάντα σκέφτεται πως υπάρχει μια λύση για κάθε πρόβλημα και κάθεται να τη βρει. Δεν παραπονιέται, δεν βαλτώνει, δεν τα παρατά. Αντιθέτως, κοιτάζει πάντοτε ψηλά και σαν σωστός τοξότης, στρέφει το βλέμμα στον ουρανό και στοχεύει με το τόξο του όσο πιο ψηλά γίνεται!

Διάβασε επίσης:

4 πράγματα που μπορεί και να μην ξέρεις για τον Τοξότη!

Οι 3 κακές συνήθειές σου με βάση το ζώδιό σου!

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για κάνεις δική σου μια γυναίκα Τοξότη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved