4 πράγματα που μπορεί και να μην ξέρεις για τον Τοξότη!

Δεν θα σου πω τα κλισεδιάρικα, απεναντίας, θα σου δώσω 4 τυχαίες πληροφορίες για το μοναδικό αυτό ζώδιο!

4 πράγματα που μπορεί και να μην ξέρεις για τον Τοξότη!


1. Καρατσεκαρισμένα, είναι πολύ καλύτερος φίλος από ότι εραστής. Όχι! Κάτσε να το διατυπώσω ξανά: είναι ένας εκπληκτικός εραστής που μπορεί να γίνει υπέροχος φίλος για μια ζωή, αφού δεν γουστάρει τους τσακωμούς. Για σύντροφος, επίσης είναι υπέροχος/η, αλλά ακόμα κι αν δεν περπατήσει το πράγμα, πάλι θα ενδιαφέρεται για εσένα και δεν θα σου γυρίσει την πλάτη.

2. Ο Τοξότης μπορεί να τα πάει καλά με όλους (λίγο –πολύ), αλλά δεν τα πάνε καλά όλοι με τον Τοξότη: αρκετοί τον βρίσκουν δυσάρεστα ειλικρινή και αφόρητα αδέσμευτο πνεύμα για τα γούστα τους. Ας είναι! Εκείνος δεν ξυπνάει το πρωί σκεπτόμενος με ποιους θα τσακωθεί. Τα πάει καλά με όλους, με την έννοια ότι δε θα κάτσει να ασχοληθεί με τον καθένα ξεχωριστά, όχι όμως επειδή δεν έχει προσωπικότητα, αλλά επειδή δε γουστάρει να μπλέκεται στις δουλειές των άλλων.

3. Σε αντίθεση με άλλα ζώδια που ανησυχούν για όλα και θέλουν να τα έχουν υπό έλεγχο, ο καθαρόαιμος Τοξότης (δηλαδή όχι εκείνος που έχει στο ωροσκόπιό του πολύ Σκορπιό ή Αιγόκερω), επιτρέπει στη ζωή να εξελιχθεί και δεν έχει φόβο για το τι πρόκειται να συμβεί. Από τη μια η θετική του αύρα και από την άλλη η εμπιστοσύνη που έχει στις δυνάμεις του, του επιτρέπουν να μην χολοσκάει για κάθε ένα μικρό ή μεγάλο πράγμα. Τα αντιμετωπίζει όλα στην σωστή χρονική στιγμή και με τη σωστή νοοτροπία.

4. Τέλος, ο Τοξότης δεν είναι το άτομο που θα καυγαδίσει για χαζομάρες, αλλά δοκίμασε να προσβάλλεις την ευφυία του, την νοοτροπία του, τον τρόπο σκέφτεται ή θεμελιώδεις αξίες του και θα τον δεις να μετατρέπεται σε άγριο κυνηγό, που θα στρέψει όλα του βέλη εναντίον σου κι άντε να σωθείς! Αγάπη μου, αν ένα πράγμα πρέπει να συγκρατήσεις για τον Τοξότη είναι ότι, δεν τα βάζεις ποτέ μαζί του, γιατί θα χάσεις και τη μάχη και τον πόλεμο!

Διάβασε επίσης:

Οι 3 κακές συνήθειές σου με βάση το ζώδιό σου!

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για κάνεις δική σου μια γυναίκα Τοξότη

Τα 4 ζώδια που εμπλέκονται σε εγκλήματα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved