Συγκρίνουμε τον Σκορπιό με τον Τοξότη!

Έχουν τίποτα κοινό τα δυο γειτονάκια ή μπα;

Συγκρίνουμε τον Σκορπιό με τον Τοξότη!


Σκορπιός είναι εσωστρεφής, ενώ ο Τοξότης δεν φοβάται τους ανθρώπους. Απεναντίας, δε φοβάται τίποτα!

-Ο Σκορπιός είναι επιφυλακτικός, ενώ ο Τοξότης, ανοιχτός σε κάθε εμπειρία.

-Ο Σκορπιός μετράει τα λόγια του, μα ο Τοξότης, θα σου πει φάτσα-φόρα, ακριβώς το τι πιστεύει, ακόμα κι αν δεν έχεις ζητήσει τη γνώμη του. Α! Και δεν φοβάται μήπως σε προσβάλλει με την αλήθεια του!

-Ο Σκορπιός είναι συναισθηματικός, μα δεν επιτρέπει να πλησιάσεις τα αισθήματά του, ενώ ο Τοξότης, εκθέτει με χαρά την καρδιά του, διότι γνωρίζει ότι δεν πληγώνεται εύκολα: δεν παίρνει τα πράγματα πολύ προσωπικά όπως ο Σκορπιός και δεν διυλίζει τα λόγια που ακούει.

-Ο Τοξότης αισθάνεται ότι τον πνίγεις όταν του στερείς την προσωπική του ελευθερία και τον περιορίζεις. Ο Σκορπιός, παίζει και να χαρεί που ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ για εκείνον που θέλεις να τον πνίξεις με την αγάπη σου!

-Ο Σκορπιός θα ασχοληθεί με τις λεπτομέρειες των πραγμάτων και εστιάζει κάθε φορά σε ότι τον ενδιαφέρει. Σπανιότατα δεν θα ολοκληρώσει ότι έχει αναλάβει. Ο Τοξότης από την άλλη, βλέπει την μεγάλη εικόνα, οραματίζεται, δεν ασχολείται με τις λεπτομέρειες και είναι αρκετά πιθανό να εγκαταλείψει ένα project ή μια ιδέα, για να περάσει στην επόμενη, να εξερευνήσει, να διευρύνει τους ορίζοντές του!

-Ο Σκορπιός δύσκολα – έως καθόλου- θα αλλάξει γνώμη για κάτι, μα ο Τοξότης, άνετα σε προκαλεί να του αλλάξεις γνώμη! Λατρεύει να ακούει άλλες ιδέες και συλλέγει πάντοτε ότι καλύτερο φτάνει στα αυτιά του!

-Στον έρωτα ο Σκορπιός τα δίνει όλα, γίνεται ο φύλακας-άγγελός σου και θέλει την απόλυτη αφοσίωση σου. Ο Τοξότης από την άλλη, δεν δεσμεύει και δεν δεσμεύεται, επιτρέπει κι επιθυμεί την ελευθερία, αποδέχεται τον άλλον όπως είναι!

-Είναι δυο πανέξυπνα πλάσματα, με υψηλή ηθική, μα τόσο, τόσο διαφορετικά!

Διάβασε επίσης:

Με ποιους μπορεί να δεσμευτεί ο Σκορπιός, ποιους να ερωτευτεί και με ποια ζώδια δεν δένει το γλυκό;

Αυτά είναι τα 5 ζώδια που κρατάνε τον πόνο τους βουβό!

8 λόγοι για τους οποίους ο Σκορπιός είναι το καλύτερο ζώδιο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved