Μυστικά και διάφορα στοιχεία που πρέπει να μάθεις για τον Σκορπιό!

10 fun facts για τον μοναδικό Σκορπιό!

Μυστικά και διάφορα στοιχεία που πρέπει να μάθεις για τον Σκορπιό!


1. Εμπιστεύεται πολύ περισσότερο όσους εκφράζουν την άποψη τους ξερά, σκέτα-νέτα, παρά όσους προσπαθούν να μην πληγώσουν εγωισμούς κι αισθήματα! Σε προτιμά τραχύ, παρά γλυκομίλητο!

2. Μισεί να εξαρτάται από τρίτους. Όχι γιατί είναι το ατρόμητο, ανεξάρτητο παιδάκι (όπως ο Κριός ή ο Τοξότης), αλλά γιατί δεν εμπιστεύεται κανέναν (helloooooooo!!! Αυτονόητο! Duh!)

3. Ο μεγάλος καημός της ζωής του είναι να βρει κάποιον (μια ψυχή! ΜΙΑ έστω λέμε!!!) που να τον αποδέχεται, να μην τον κρίνει, γιατί πολύ απλά… τον καταλαβαίνει!

4. Δεν είναι φύσει σκληρός. Σκέψου τον σαν έναν Καρκίνο με δεξιότητες Ninja. Είναι τρυφερός, μέχρι τη στιγμή που θα πιάσει το σπαθί και θα αρχίσει να πηδάει δεξιά κι αριστερά σαν αίλουρος στο σκοτάδι, έτοιμος να σε αποκεφαλίσει με 2 κινήσεις. (Θύμισε μου ξανά γιατί έγραψα ότι δεν είναι σκληρός; Το 'χασα…)

5. Αν σε αγαπά, αγαπάει κι εκείνος ότι κι όποιον αγαπάς και μισεί ό,τι κι όποιον μισείς. Εξ ου και θα σε βοηθήσει να θάψετε το πτώμα…

6. Παρατηρεί και καταγράφει κινήσεις, βλέμματα, εκφράσεις. Περιττό να σου πω πως όλα αυτά μπορούν και ΘΑ χρησιμοποιηθούν εναντίον σου σε περίπτωση που απαιτηθεί να σε κάνει 5 παράδες, έτσι;!

7. Δεν μπορεί να κάτσει ήσυχος. Πρέπει κάτι να κάνει ανά πάσα ώρα και στιγμή, διαφορετικά αισθάνεται είτε ενοχές, είτε ότι δεν περνάει η ώρα!

8. Του είναι αδύνατον να χαλαρώσει πλήρως και να αφεθεί: είναι control freak και θέλει να ελέγχει τα πάντα!

9. Προετοιμάζει τον εαυτό του, για όλα τα πιθανά άσχημα σενάρια-εκβάσεις, έτσι ώστε και έτοιμος να είναι να αντιδράσει και αν κάτι ΔΕΝ πάει άσχημα, αλλά καλά, να χαρεί (δεν σχολιάζω καν...)

10. «Κόβει» φάτσες και νιώθει από την αρχή εάν κάποιον τον συμπαθεί ή όχι κι έχει πάντα δίκιο ο άτιμος…

Διάβασε επίσης:

Συγκρίνουμε το Ζυγό με τον Σκορπιό: Μήπως τελικά δεν είναι και τόσο διαφορετικοί;

Η γλώσσα αυτών των 4 ζωδίων «στάζει φαρμάκι»!

Πόσο έξυπνο είναι το ζώδιό σου;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved