Πόσο έξυπνο είναι το ζώδιό σου;

Και πριν μου απαντήσεις «διάνοια είμαι καλέ!», να σου πω ότι ναι, συμφωνώ μαζί σου, αλλά τι είδους διάνοια είσαι καλό μου;

Πόσο έξυπνο είναι το ζώδιό σου;


ΚΡΙΟΣ, ΤΟΞΟΤΗΣ, ΛΕΩΝ

Κριέ, είσαι ατσίδα, τα πιάνεις όλα στον αέρα και για να είμαστε κι ειλικρινείς, όχι μόνο είσαι ένα πανέξυπνο πλάσμα, αλλά σε εκνευρίζουν αφόρητα άτομα που είναι... βραδέως καύσεως (κι ευγενικά το έθεσα) τα οποία και στριμώχνεις άγρια κι ανελέητα!

Λιοντάρι μου, συνδυάζεις το μυαλό και το ένστικτο, μπορείς και λύνεις προβλήματα, αλλά το καλύτερο από όλα είναι ότι ΔΕΝ μπορεί ΚΑΝΕΝΑΣ να σου επιβάλλει το δικό του τρόπο σκέψης κι ακολουθείς πάντοτε εκείνο που πιστεύεις εσύ ότι είναι το σωστό!

Τοξότη, θεωρείσαι ένα από τα πιο ευφυή ζώδια κι όχι άδικα! Λατρεύεις να συλλέγεις γνώση να την επεξεργάζεσαι και το καλύτερο από όλα είναι ότι αγαπάς και να την μοιράζεσαι! Δεν ικανοποιείσαι με τις εύκολες απαντήσεις και πάντοτε θέτεις τα πιο σκληρά ερωτήματα. Δεν είναι λοιπόν παράξενο που σε χρίζουμε ένα από το πιο έξυπνα ζώδια!

ΤΑΥΡΟΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΣ, ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ταύρε, το μυαλό σου λειτουργεί με διττό τρόπο: και αντιλαμβάνεσαι πλήρως τι συμβαίνει γύρω σου και το μετράς χωρίς να χάσεις πόντο, αλλά επίσης, αντιλαμβάνεσαι κι όσα δεν βλέπουν τα μάτια και δεν ακούν τα αυτιά! Αγάπη μου, ένστικτο έχεις και πρακτικό μυαλό! Γιατί να το κρύψωμεν;;; Είσαι κορυφή!

Παρθένε, κερδίζεις το βραβείο στην ομάδα σου ως το εξυπνότερο ζώδιο: το μυαλό-μηχανάκι-κομπιουτεράκι σου, προκαλεί δέος και θαυμασμό, ενώ δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην αναγνωρίζει ότι πάντοτε καταφέρνεις αυτό που έχεις βάλει στόχο, διότι πολύ απλά, ΜΠΟΡΕΙΣ να κάνεις τα πάντα!

Αιγόκερε διαθέτεις μάλλον δαιμόνιο μυαλουδάκι, με ξεκάθαρα πρακτικό κι ωφελιμιστικό προσανατολισμό! Βλέπεις το matrix τόσο καθαρά που προκαλεί ρίγη (φόβου) ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεσαι τα πράγματα και τους ανθρώπους.

ΔΙΔΥΜΟΙ, ΖΥΓΟΣ, ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ολόκληρη η τριάδα του αέρα διαθέτει εξυπνάδα, μυαλό και σοφία του «δρόμου». Ταλέντο σας είναι να σκέφτεστε στο φτερό, να αντιδράτε άμεσα, αλλά εσύ Δίδυμε, κατέχεις ένα προβάδισμα: αρπάζεις την πληροφορία σε χρόνο μηδέν, την επεξεργάζεσαι στο φτερό και δρας μπαμ μπαμ!

Εσύ Ζυγέ, πέρα από το δυνατό σου μυαλουδάκι που διαθέτεις, κατέχεις κι ένα ωραίο ταλέντο: χρησιμοποιείς την γνώση σου προς όφελος σου, προσέχοντας πάντα να έχεις ευχαριστημένους όλους όσους επηρεάζει η απόφαση σου. Κατά συνέπεια, βγαίνεις πάντα κερδισμένος κι αφήνεις τους άλλους… να κουρεύονται!

Υδροχόοε, σύμφωνα με τους αστρολόγους θεωρείσαι ένα από τα 2 λαμπρότερα κι εξυπνότερα ζώδια (σε λίγο θα μάθεις ποιο είναι το άλλο). Είσαι πραγματικά ευφυής, μπορείς να αναλύσεις ολόκληρο το περιβάλλον στο οποίο ζεις και να εκτιμήσεις σωστά το πώς πρέπει να κινηθείς (κι εσύ κι όλοι γύρω σου, ασχέτως που δεν τους λες τι πρέπει να κάνουν). Έχεις τρελά υψηλό IQ και χωρίς αστεία, το μυαλουδάκι σου δεν υπάρχει λέμε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΣ, ΙΧΘΥΣ

Καρκίνε, δεν είναι μυστικό ότι απορροφάς τις πληροφορίες σαν το σφουγγάρι και στην συνέχεια, χρησιμοποιείς την εξαιρετική σου μνήμη σε συνδυασμό με το μοναδικά εύστοχο ένστικτό σου και φτάνεις να κολλάς τους πάντες στον τοίχο!

Σκορπιέ, είσαι το έτερο (το δεύτερο) πιο ευφυές ζώδιο, σύμφωνα με τους αστρολόγους! Το κοφτερό σου μάτι, το γρήγορο μυαλό σου, η ικανότητα σου να βλέπεις τον κόσμο όπως είναι, το διαβολικό σου ένστικτο, σε χρίζουν κορυφαίο μυαλό. Πρόσθεσε εδώ και το γεγονός ότι δεν επιτρέπεις σε κανένα να σε ξεγελάσει κι έχεις ένα super combo!

Ιχθύ, το έχουμε ξαναπεί: εσύ πιάνεις αυτά που χάνουν οι έξυπνοι! Δεν χρειάζεται καν να αποδείξεις πως δουλεύει το μυαλουδάκι σου, διότι τα πιάνεις όλα στον αέρα, με το συγκλονιστικό σου ένστικτό!

Διάβασε επίσης:

Fun facts για τον Ζυγό!

Απορίες που μόνο ένας Ζυγός μπορεί να έχει

5 πράγματα που ο Ζυγός δεν ανέχεται!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved