Τα τέσσερα συν ένα ζώδια που δεν μπορείς να «διαβάσεις»

Αυτά είναι τα ζώδια που δεν ξεκαθαρίζουν τις προθέσεις τους με το πρώτο ραντεβού ή την πρώτη ματιά.

Τα τέσσερα συν ένα ζώδια που δεν μπορείς να «διαβάσεις»


Έχουμε και λέμε:
(με τυχαία σειρά!)

1. Σκορπιός: μαστόρι σκέτο στο να ρίχνει μελάνι, να δημιουργεί ψεύτικες εντυπώσεις, να μαθαίνει όσα περισσότερα μπορεί για εσένα και να κρατάει τις περισσότερες πληροφορίες για εκείνον –αρχικά τουλάχιστον- κρυφές. Δε θα καταλάβεις με τη μια εάν θέλει ή δε θέλει, εάν του αρέσεις ή όχι. Γενικά και ειδικά είναι από τα ζώδια που σου σπάνε λίγο τα νεύρα αν κάτσεις να το σκεφτείς λιγάκι. Μα τι στο καλό; Γιατί δε λένε απλά τι θέλουν; (επειδή αυτό που ψάχνουν, δύσκολα το βρίσκουν, γι’ αυτό!)

2. Παρθένος: Είναι από τα ζώδια που θα κρατήσουν κλειστά τα χαρτιά τους για λόγους… αυτοσυντήρησης! Είναι μαζεμένος στην αρχή και δεν λέει αυτό που σκέφτεται, όχι για να σε ξεγελάσει, αλλά επειδή αν δεν σε ζυγίσει πρώτα και δεν βεβαιωθεί ότι του κάνεις, δεν προχωράει παρακάτω. Προσπαθεί να γλυτώσει την καρδούλα του και τον άλλον, από περιττά δράματα. Τι να πεις; Αν το καλοσκεφτείς, καλό παιδί είναι κι ένα δίκιο, του το δίνω!

3. Καρκίνος: Εδώ, τα πιάσαμε τα λεφτά μας! Αν χρειαστεί, θα γαυγίσει κιόλας και θα σε κρατήσει μακριά στην αρχή κάθε σχέσης που συνάπτει, από καχυποψία και υπερβολική ευαισθησία. Μέχρι να καταλάβεις ότι πρόκειται για άνθρωπο που έχει καρδιά μάλαμα και τα δίνει όλα στον έρωτα και στις διαπροσωπικές του σχέσεις, θα έχεις απορήσει με τις αντιδράσεις του και παίζει να τα μαζέψεις και να φύγεις.

4. Αιγόκερως: Κρατάει τις αποστασούλες του από χόμπι κι από άποψη, ξέρει τι θέλει να δει σε εσένα, αλλά ο τρόπος του, μόνο φιλικός δεν είναι στην αρχή. Επίσης, είναι ελαφρώς απρόβλεπτος: δεν ξέρεις εάν είπες κάτι και τον πείραξε ή απλώς έχει αποσύρει τη μεγαλειότητά του για να σκεφτεί και να εκτιμήσει όσα άκουσε από εσένα. Τρέχα γύρευε.

5. BONUS! Ιχθύς! Συνδυασμός Σκορπιού και Καρκίνου στις αντιδράσεις, άλλο δείχνει ότι είναι, άλλο τελικά μπορεί να είναι και αυτή η περιβόητη μουγγαμάρα του, κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα!

Διάβασε επίσης:

Τι θα συνέβαινε εάν η Παρθένος κυβερνούσε τον κόσμο;

Αντέχεις να ακούσεις αυτές τις αλήθειες;

Αλήθεια, πόσο πιστό είναι το ζώδιό σου;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved