Αλήθεια, πόσο πιστό είναι το ζώδιό σου;

Σε βαθμολογώ από το 1 μέχρι το 10! Ποιο είναι το δικό σου σκορ;

Αλήθεια, πόσο πιστό είναι το ζώδιό σου;


ΚΡΙΟΣ: Σου αρέσει το φλερτ και παίζεις χοντρά παιχνίδια με τον έρωτα. Όταν όμως βρεις τον μάστορα σου, βάζεις το ταίρι σου στο κέντρο του κόσμου. Επειδή όμως είσαι καυτό παιδάκι, θα σου βάλω 6 στα 10!

ΤΑΥΡΟΣ: Λέω να μην το αναλύσω το θέμα, εσύ είναι να μην πάρεις απόφαση με ποιον/α θέλεις να είσαι! 10 στα 10 υπέροχε μου Ταύρε, διότι είσαι ακλόνητος μέχρι αηδίας!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Γενικά και ειδικά, πιστεύεις ότι ο έρωτας είναι η ύστατη εμπειρία και τα δίνεις όλα! Είσαι σέξι κι έχεις έναν αέρα, που σε έχε χρίσει σύμβολο του σεξ! Ήσυχος/η δεν θα κάτσεις ποτέ, αλλά αν βρεθεί ο άνθρωπος που θα σε γοητεύσει, τότε μια χαρά ηρεμείς! 6 στα 10 κι εσύ γιατί είσαι δύσκολο παιδάκι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όταν ερωτευτείς πάει και τελείωσε, μέχρι να σου γυρίσει το μυαλό ανάποδα ή να απογοητευτείς συναισθηματικά. Επειδή όμως μιλάμε για το πόσο πιστός είσαι, χωρίς πολλά λόγια, πάρε ένα 9,5 στα 10 μικρό μου!

ΛΕΩΝ: Το ξέρεις ότι είσαι ερωτευμένος με τον έρωτα έτσι; Δεν χρειάζεται να στο πω εγώ φαντάζομαι! Παρόλο που το ερωτικό παιχνίδι είναι το ναρκωτικό σου, στη σχέση σου είσαι σπαθί, άρα, το 9 στα 10 το έχεις σιγουράκι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σαν τον Ταύρο κι εσύ βρε επιλεκτικό πλάσμα, δεν μένεις εκεί που δεν σε εκτιμούν, μα σαν βρεις το ταίρι σου (το καταλαβαίνεις με τη μια όταν τον/την γνωρίσεις), είσαι πολύ σωστός/ή και δεν παίζεις πλέον με κανέναν και καμία. Πάρε ένα 8,5 στα 10 γιατί την τσαχπινιά σου, την έχεις!

ΖΥΓΟΣ: Άχου το μου το φλερτιάρικο! Δεν υπάρχει αυτή η λέξη, αλλά μια χαρά κατάλαβες τι θέλω να πω! Σου χαρίζω ένα 6 στα 10 ξερά και άκαρδα γιατί το ματάκι σου παίζει κι αν δεν έχεις Παρθένο ή Σκορπιό ή κάποιο άλλο σταθερό ζωδιάκι στο ωροσκόπιό σου, καρδούλες πολλές θα κάψεις βρε ομορφοσκασμένο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είσαι παιδάκι που αγαπά το σεξ, αλλά αγαπά και το πάθος (με την ίδια σφοδρότητα που αγαπάς και το λάθος, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία!)! 10 στα 10 γιατί η εμμονή σου (με ένα άτομο-αυτό που αγαπάς), εδώ πληρώνει καλά!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Να φανταστώ ότι ήδη γνωρίζεις τι φήμες κυκλοφορούν για εσένα έτσι; Ας ψοφήσουν οι φήμες, διότι δε θα τις ταΐσω: όσο δεν βάζεις ποπό κάτω, είναι δικαίωμα σου να κάνεις ότι γουστάρεις και ναι, παίζεις περισσότερο από το κανονικό στις ελαφριές σχεσούλες. Σε ότι μετράει όμως, δεν λες ποτέ ψέματα. Γι αυτό άλλωστε και ΔΕΝ παντρεύεσαι εύκολα: δε γουστάρεις να λες «ναι» εκεί που θέλεις να πεις «όχι». Επομένως σου βάζω 5 στα 10 στις σχέσεις και 8 στα 10 στη δέσμευση που αναλαμβάνεις συνειδητά ΣΤΗΝ μια και μοναδική σχέση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 7,5 στα 10 και στο λέω φάτσα κάρτα, για γάμο κάνεις, όταν με το καλό βρεις τον ΕΝΑΝ ή την ΜΙΑ που θα σε γοητεύσει. Γιατί που να σε πάρει, είσαι σεξουλιάρικο ον και παρόλο που δεν σου φαίνεται, το φλερτάκι το πας πολύ σαν παιχνίδι! Άσε που ερωτεύεσαι κι απότομα τρομάρα σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το ξέρεις είσαι σταθερό ζώδιο του αέρα, έτσι; Είναι λίγο σχήμα οξύμωρο να μιλάμε για σταθερότητα στον αέρα, αλλά φίλε μου, αν κι είσαι παράξενο τρένο, σαν τον Τοξότη κι εσύ, δεν φλομώνεις καμία ψυχή στο ψέμα και δεν υπόσχεσαι να μείνεις εκεί που δεν νιώθεις 100 σίγουρος/η για αυτό που αισθάνεσαι. Τσίμπα ένα 6,5 στα 10, αλλά από εμένα παίρνεις 10 στα 10 στις καλές εξηγήσεις!

ΙΧΘΥΣ: Από συναίσθημα καλά πάμε! Από σταθερότητα στο συναίσθημα; Μην το παιδεύουμε το θέμα: είσαι φλερτάκιας κι είσαι και γοητευτικό παιδάκι. Γιατί να το κρύψομεν άλλωστε; Πάρε ένα 6.5 στα 10. Πάρε κι ένα 9 στα 10, ΟΤΑΝ με το καλό αποφασίσεις ΠΟΙΟΝ ή ΠΟΙΑΝ θέλεις! Έτσιιιιιιιιιιιι!

Διάβασε επίσης:

Αναλύουμε την Παρθένο σε ποσοστά!

7 πράγματα που η Παρθένος δεν ανέχεται με τίποτα

Να γιατί η Παρθένος είναι το καλύτερο ζώδιο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved