Αναλύουμε την Παρθένο σε ποσοστά!

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά της Παρθένου μετρημένα με ακρίβεια!

Αναλύουμε την Παρθένο σε ποσοστά!


1. 100% εφευρετική!

Κυριολεκτικά δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κάνει! Θα το φέρει από δω, θα το πάει από κει, αλλά αν υπάρχει λύση, να είσαι σίγουρος/η ότι η Παρθένος είναι το μοναδικό ζώδιο που μπορεί να ξεπεράσει κάθε πρόβλημα με επιτυχία!

2. 99% επιλεκτική!

Κρατάω το 1% σε περίπτωση που πέσω σε καμία Παρθένο πιο… χαλαρή, αλλά να ξέρεις ότι η Παρθένος, είναι από τα 2-3 ζώδια που δεν συμβιβάζονται με το «ότι να ναι», αλλά θέλουν τα πράγματα και τα πρόσωπα, όπως ακριβώς τα έχουν ονειρευτεί!

3. 50% ρομαντική!

Είναι και δεν είναι ρομαντική. Δεν είναι, διότι τα ρομαντικά λογάκια, τα σοκολατάκια και τα λουλούδια είναι ακριβώς αυτό: λόγια, γλυκά και μέρη από φυτό. Αν όμως είσαι από τα άτομα που δεν «χορταίνουν» με λόγια, αλλά προτιμούν την έμπρακτη απόδειξη των συναισθημάτων, τότε BINGO! η Παρθένος είναι 100% ρομαντική σε αυτό το επίπεδο! Θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να είναι καλά το ταίρι της!

4. 10% θρασύς!

Για να στο πω και διαφορετικά, η Παρθένος είναι ένα πανέξυπνο, ευφυές, αλλά ντροπαλό ζώδιο και βγαίνει από το καβούκι της αργά και σταθερά, όταν έχει αξιολογήσει πλήρως τον περιβάλλοντα χώρο. Από εκεί και πέρα, θα καταλάβεις πολύ σύντομα ότι το κοφτερό της μυαλό της επιτρέπει να είναι και…

5. 90% καυστική και σαρκαστική!

Είναι να μην πάρει μπροστά το στοματάκι της: κόβει το μυαλό της, ράβει η γλωσσίτσα της! Μπορεί –αν της επιτεθείς- να ψάχνεις τρύπα να κρυφτείς! Σε περνάει γενεές 14 και σε σταυρώνει με λέξεις-καρφιά! Σου εύχομαι ολόψυχα, Καλή Ανάσταση!

6. 95% εμμονική!

Να σου πω απλά ότι είναι επίμονη, όμως, όταν ο νους της κολλήσει σε κάτι, δεν βλέπει μπροστά της πλέον, δεν υπακούει στην λογική και μεταλλάσσεται σε… μανιακό πλάσμα που σταματημό δεν έχει!

7. 5% διπλωμάτης!

Πολύ απλά δεν παίζει με τα λόγια, δεν κάνει πίσω σε ότι πιστεύει και θα σε ραπίσει με την αλήθεια, γιατί το θεωρεί τίμιο και σωστό. Επίσης, θα σε εκτιμήσει 100 φορές περισσότερο, εάν κάνεις κι εσύ το ίδιο!

Διάβασε επίσης:

7 πράγματα που η Παρθένος δεν ανέχεται με τίποτα

Να γιατί σε ερωτεύονται με βάση το ζώδιό σου

Να γιατί η Παρθένος είναι το καλύτερο ζώδιο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved