Να γιατί σε ερωτεύονται με βάση το ζώδιό σου

Θα σου πω αμέσως το λόγο!

Να γιατί σε ερωτεύονται με βάση το ζώδιό σου


Διάβασε γιατί θα ερωτευόμουν εγώ το ζώδιό σου και κάνε share!

Γλυκός μπελάς στον έρωτα θα μου γίνεις γιατί…

ΚΡΙΟΣ: Ερωτεύεται κανείς την δύναμή σου και την καθαρότητα του χαρακτήρα σου, ενώ σε αγαπάει γιατί όταν σε γνωρίσει, καταλαβαίνει ότι αποκτάει σύμμαχο για μια ζωή!

ΤΑΥΡΟΣ: Το να σε ερωτευτεί κανείς είναι ευκολάκι: συνδυάζεις σεξαπίλ με γρανιτένια προσωπικότητα. Αλλά είναι η τρυφερότητά σου που δένει τον άλλο μαζί σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είσαι το πιο καυτό challenge του ζωδιακού! Σε ερωτεύομαι για 1000 λόγους και με τρελαίνει η σκέψη να μου μείνεις πιστή(ός) και ερωτευμένη(ος) μαζί μου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αγαπάς αληθινά κι όταν πεις το «για πάντα», το εννοείς. Δεν χρειάζεται καν να ανοίξω το στόμα μου να σου πω πως αισθάνομαι. Γνωρίζεις από πριν και έχεις ήδη κάνει κάτι για αυτό! I Love to love you!

ΛΕΩΝ: Θα φοβηθώ τη ζωή με ένα Λιοντάρι στο πλάι μου; Όχι και πάλι όχι! Αντιθέτως, γουστάρω να σε θαυμάζω και να σε χαίρομαι και λατρεύω τη δοτική σου φύση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι δύσκολο να μην ερωτευτώ το μοναδικό μυαλό σου, το υπέροχο χιούμορ σου και θα σε θέλω πάντοτε κοντά μου στα δύσκολα: ξέρω ότι θα είσαι εκεί και θα με βοηθήσεις!

ΖΥΓΟΣ: Είναι τόσο εύκολο να σε ερωτευτώ. Είσαι ένα πανέμορφο πλάσμα μέσα-έξω, που το τελευταίο πράγμα που θέλω να μου συμβεί, είναι να σε χάσω κάνοντας κάποια βλακεία!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το να σε ερωτευτεί κανείς δεν είναι δύσκολο: έχεις γοητεία, κρατάς γερά τα ηνία κάθε σχέσης σου, δεν εγκαταλείπεις στα δύσκολα. Ξέρω ότι αν με αγαπήσεις, θα γίνω όλος σου ο κόσμος. Λες να μην θέλω να πάθω τέτοιο… κακό;

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με κάνεις να θέλω να γίνω η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, μόνο και μόνο για να κερδίσω την αποδοχή σου! Ερωτεύομαι τον τρόπο σκέψης και το πνεύμα σου, ενώ κρυφοζηλεύω την εσωτερική σου δύναμη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το στυλ σου κι ο κώδικας συμπεριφοράς σου, η εσωτερική σου δύναμη κι η αποφασιστικότητα σου, το ξέρεις ότι με εξιτάρουν, αλλά αυτό που με τρελαίνει είναι όταν όλα αυτά τα κάνεις σκόνη, για μια αγκαλιά! Ξέρω τότε, ότι είσαι δική(ός) μου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Γοητεύεις και παιδεύεις, αλλά έτσι τη δαγκώνουν την λαμαρίνα όλοι! Από εκεί και πέρα, σε λατρεύω γιατί είσαι μια μοναδική σταγόνα αγάπης! Δίνεις τα πάντα όταν αγαπήσεις!

ΙΧΘΥΣ: Εσύ κι ο έρωτας πάτε παρέα! Είσαι απίστευτα ερωτεύσιμη(ος), ενώ γνωρίζοντας ότι θα με προσέχεις και θα με αγαπάς όσο κανέναν (ή καμία άλλη), με δένεις για πάντα!

Διάβασε επίσης:

Η λίστα με τα πιο επικίνδυνα ζώδια! Σε ποια θέση είναι το δικό σου;

3 λόγοι για να ερωτευτείς τον ΚΑΘΕ ζωδιακό άντρα!

Το Fight Club των ζωδίων!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved