Με ποιους ταιριάζει το Λιοντάρι και σε ποιους λέει bye bye;

Διάβασε και δες τα ζώδια που είναι σούπερ για εσένα (αν είσαι Λιοντάρι) και πες μας αν συμφωνείς!

Με ποιους ταιριάζει το Λιοντάρι και σε ποιους λέει bye bye;


ΛΕΩΝ + ΚΡΙΟΣ

Δύο αρχηγικές προσωπικότητες με την μεταξύ τους κόντρα να τους θρέφει, παρά να τους απομακρύνει. Κανένας από τους δυο δεν κάνει βήμα πίσω, αλλά οι ενέργειες τους, ναι, είναι πέρα για πέρα συμβατές!

ΛΕΩΝ + ΤΑΥΡΟΣ

Δεν θα πάρω όρκο ότι είναι το καλύτερο ζευγάρωμα που υπάρχει, αλλά αν κάνουν ένα καλό ξεκίνημα, τότε μπορούν να φτιάξουν κάτι πολύ στέρεο κι ωραίο, ΑΝ λέω, ΑΝ.

ΛΕΩΝ + ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια χαρά μπορούν να τα πάνε, διασκεδάζουν μαζί και θαυμάζουν ο ένας τον άλλον! Παιχνιδιάριδες, ανοιχτόκαρδοι, μα και καλόκαρδοι, μπορούν να φτιάξουν μια υπέροχη σχέση. Αρκεί ο ένας να μιλάει και ο άλλος να ακούει!

ΛΕΩΝ + ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από τα πιο περίεργα ζευγάρια, διότι αυτοί οι δυο έχουν τη δυνατότητα (με αρκετή καλή θέληση κι από τις δυο πλευρές) να ταιριάξουν θαυμάσια, αλληλοσυμπληρώνοντας ο ένας τον άλλο. Αν όμως στραβοκοιτάξουν ο ένας τον άλλον, άστα να πάνε!

ΛΕΩΝ + ΛΕΩΝ

Γιατί όχι;! Δυο λιοντάρια σε μια σχέση = οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς εκτός από βαρεμάρα! Σεξ; Άψογο! Επικοινωνία; Σε άλλο επίπεδο! Εμπιστοσύνη; Αμοιβαία! Εκεί που μπορεί να τα τσουγκρίσουν, είναι στα «θέλω» τους. Ποιανού το «θέλω», είναι μεγαλύτερο κοινώς. Αλλά δεν φτάσουμε ως εκεί, σούπερ συνδυασμός!

ΛΕΩΝ + ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπα… Ο ένας βγάζει συναίσθημα στην νιοστή (Λέων) κι ο άλλος προσπαθεί να καταλάβει από που είναι ο διακόπτης για να το κλείσει (Παρθένος). Αν σταματήσουν να μετράνε τα ψεγάδια ο ένας του άλλου, μπορούν να φτιάξουν απίθανη σχέση.

ΛΕΩΝ + ΖΥΓΟΣ

1000% ναι, yes, oui, da, si! Είναι από τις περιπτώσεις με την μοναδική χημεία, μαζί, μπορούν να κάνουν και να απολαύσουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Αγαπούν να κοιτούν την θετική πλευρά των πραγμάτων, απορρίπτουν τα ζόρικα και επικεντρώνονται στην αγάπη και το σεβασμό! Love is in the air!

ΛΕΩΝ + ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι δυνατές αυτές προσωπικότητες θαυμάζουν και μισούν ταυτόχρονα ο ένας τον άλλον. Έχουν κοινές αξίες (σταθερότητα, πίστη, ένταση συναισθημάτων και καλό σεξ), αλλά και ισάριθμες διαφορές. Ο Σκορπιός χαλιέται από το στυλάκι του Λέοντα κι ο τελευταίος αδιαφορεί για τα ψυχολογικά του Σκορπιού! Δεν το αφήνουμε καλύτερα, ε;

ΛΕΩΝ + ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν ο Τοξότης δεν έχει πολύ Σκορπιό ή Αιγόκερω κι ο Λέοντας δεν έχει πολύ Παρθένο, θα τα πάνε χάρμα! Ταιριάζουν τα νώτα τους, δεν κολλάνε πουθενά, εκφράζονται ελεύθερα, μιλάνε για τα πάντα όλα, δημιουργούν δεσμό ισχυρό μεταξύ τους. Είναι από τις σπάνιες φορές που ο Τοξότης αισθάνεται 100% άνετα με κάποιον κι ο Λέοντας τον βρίσκει 100% ενδιαφέροντα! Yes! I love this pair!

ΛΕΩΝ + ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάτι τρέχει με αυτούς τους δυο: έλκονται τρελά, μαγεύονται ο ένας από τον άλλον, μέχρι τη στιγμή που θα θελήσουν να βγάλουν ο ένας τα μάτια του άλλου. Αν μπορέσουν να ξεπεράσουν το αρχικό τους «μπλιαξ», τότε ο έρωτας μπορεί να μετατραπεί σε βαθιά αγάπη. Μπλιαξ ή love? Ο χρόνος θα δείξει!

ΛΕΩΝ + ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι η στιγμή που Λέοντας κοιτάζει με απορία το παρτσακλό (Υδροχόος) και το τελευταίο αναρωτιέται που έχει παρκάρει το καλάμι η φανφαρόγατα (Λέων). Ο Λέων ψάχνει για ρομάντζο και σταθερότητα, ενώ ο Υδροχόος δεν ψάχνει τίποτα συγκεκριμένο, θέλει τους ορίζοντες του ανοιχτούς. Κι όμως, κάπως διαστροφικά, αυτοί οι δυο, μπορεί να ζήσουν θυελλώδη έρωτα!

ΛΕΩΝ + ΙΧΘΥΣ

Καλέ τρελάθηκες; Αυτοί οι δυο, μόνο αν αποδεχτούν πλήρως ο ένας τη φύση του άλλου θα τα πάνε καλά, ή αν το Ψάρι έχει βαρβάτο Κριό μέσα του ή το Λιοντάρι πολλά κιλά Καρκίνο! Διαφορετικά, όταν καταλάβει ο Λέοντας τους πλάγιους τρόπους του Ιχθύ κι ο τελευταίος την ορθή-κοφτή προσέγγιση του Λιονταριού, η σχέση τους θα τελειώσει με φωνές και κλάματα!

Διάβασε επίσης:

Να γιατί ο Λέοντας είναι το καλύτερο ζώδιο

6 πράγματα που «διαολίζουν» τον Λέοντα

5 πράγματα που θα καταλάβεις μόνο αν είσαι Λιοντάρι!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved