Η λίστα με τα πιο επικίνδυνα ζώδια! Σε ποια θέση είναι το δικό σου;

Ποια είναι τα πιο επικίνδυνα ζώδια, με κατάταξη από το πιο επικίνδυνο στο λιγότερο.

Η λίστα με τα πιο επικίνδυνα ζώδια! Σε ποια θέση είναι το δικό σου;


Το δικό σου, πού βρίσκεται στη λίστα μας;

1. Σκορπιός: επικίνδυνος για πολλούς λόγους. Κρύβει λόγια, προθέσεις και κρατάει. Κρατάει διευθύνσεις, ονόματα, μανιάτικα. Επιτίθεται σε χρόνο ανύποπτο και συγχωρεί, μα δεν ξεχνάει!

2. Αιγόκερως- Λέων: Το μυαλό τους κολλάει άσχημα όταν θέλουν κάτι ή όταν δεν θέλουν κάποιον. Συνδύασε τις άσχημες διαθέσεις τους με τις σκληρές τους αντιδράσεις κι έχεις ένα υπέροχο δίδυμο, που παθαίνει εμμονές, αντιδρά με βία και χωρίς τύψεις!

3. Καρκίνος: η ψυχική του αστάθεια και το μάτι που γυαλίζει όταν κοιμάσαι, σου είναι αρκετά για να τα κάνεις πάνω σου, ή μπα; Μπα; Ε, τότε, ελαφρύ να είναι το χώμα που θα σε σκεπάσει!

4. Δίδυμοι: οριακά τον έχωσα σε αυτή τη θέση κι όχι πιο πάνω, γιατί, το διαβολεμένο του μυαλουδάκι, πολλά στροφάρει, αλλά δεν είναι όλες οι στροφές… αγνές!

5. Κριός - Τοξότης: Αμφότεροι δεν τα πηγαίνουν καλά με όσους έχουν αντίθετη γνώμη (ή απλώς και διαφορετική) από εκείνους, ενώ μπορεί να γίνουν εντελώς ανάλγητα πλάσματα. Μακριά κι αγαπημένοι!

6. Υδροχόος -Παρθένος: Ο πρώτος είναι ελαφρώς ανισόρροπος κι ο δεύτερος πειστικά ορθολογιστής. Τι συμβαίνει όμως όταν θυμώσουν; Απλό: Γίνονται στριμμένα άντερα, ψάχνουν–και βρίσκουν- τρόπους να σου κάνουν τη ζωή δύσκολη!

7. Ταύρος: όταν με το καλό το κτητικό αυτό πλάσμα με το πείσμα γαϊδάρου πάρει ανάποδες, απλώς, τρέχεις. Στην αντίθετη κατεύθυνση καλέ, όχι από δω!

8. Ιχθύς - Ζυγός: Πίσω από κάθε έγκλημα –να μου το θυμάσαι- κρύβεται ένα αθώο (φαινομενικά) πρόσωπο. Αυτό είναι ο Ιχθύς. Το ψέμα αν το θέλει, το έχει ευκολάκι και μπορεί να σε δουλέψει όσο θέλει, με τρανή επιτυχία. Ο Ζυγός από την άλλη, ξέρει να χειραγωγεί και να τους φέρνει όλους στα μέτρα του. Αν πέσεις θύμα τους, μην αναρωτηθείς πως την πάτησες, αλλά ψάξε να βρεις, πώς θα τους ξεφύγεις!

Διάβασε επίσης:

Γυναίκα Λέων: Το εντυπωσιακό πλάσμα που δεν πρέπει να χάσεις από τη ζωή σου!

3 λόγοι για να ερωτευτείς τον ΚΑΘΕ ζωδιακό άντρα!

Ατάκες που ταιριάζουν γάντι σε έναν Λέοντα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved