Σου δίνουμε τα στοιχεία, μπορείς να βρεις τον δολοφόνο;

Βοήθησε τον επιθεωρητή Τοβρήκα να βρει τον δολοφόνο

Σου δίνουμε τα στοιχεία, μπορείς να βρεις τον δολοφόνο;


Ο αρχιμαφιόζος Μπρούτος, βρίσκεται νεκρός! Αμέσως ο Επιθεωρητής Τοβρήκας, πηγαίνει στο σημείο του φόνου κι αναρωτιέται ποιο ζώδιο έχει κάνει το έγκλημα! Μιλώντας δυνατά για να ακούει τις σκέψεις του, προσπαθεί να καταλήξει ποιο ζώδιο από όλα έχει "καθαρίσει" τον μαφιόζο και γιατί!

ΚΡΙΟΣ: Θέλει να πάρει την αρχηγία, διαφωνεί με τον Μπρούτο, τον καθαρίζει γοργά και σβέλτα και γίνεται αρχηγός της μαφίας!

ΤΑΥΡΟΣ: Θυμάται τις διαφωνίες που είχε στο παρελθόν με τον μαφιόζο, βάζει να τον καθαρίσουν, όσο εκείνος τρώει σε ακριβό εστιατόριο για να έχει άλλοθι!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κατέστρωσε το σχέδιο της δολοφονίας για λογαριασμό τρίτου, πληρώθηκε και εξαφανίστηκε με τα λεφτουδάκια! Σιγά μην ανακατευτεί με τα σκ@τ@!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κατά πάσα πιθανότητα, είναι ο εγκέφαλος πίσω από τη δολοφονία, αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς. Είχε οικογενειακές διαφορές με το θύμα και οργάνωνε την δολοφονία, χρόοοοοονια πριν.

ΛΕΩΝ: Πιο πιθανό είναι να φάει λάχανο τον Κριό που ενδεχομένως να πήγαινε να του φάει την αρχηγία της Μαφίας, παρά τον ίδιο τον μαφιόζο! Κι αν τον έφαγε, έβαλε το Δίδυμο να κάνει το σχέδιο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Μαφιόζος δε συμμορφωνόταν με τους κανόνες «στρατηγικής κι επιχειρησιακής δράσης» που είχε επιμελώς θέσει ο Παρθένος, κι έτσι προσέλαβε τον Σκορπιό να τον φάει λάχανο.

ΖΥΓΟΣ: Είναι ο δικηγόρος που θα αθωώσει ΌΠΟΙΟΝ κι αν πιάσω ως δολοφόνο! Είναι ο δικηγόρος του διαβόλου ο διαβολεμένος!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θεωρώ ότι μέχρι να τελειώσω την έρευνα μου, είναι πολύ πιθανό να έχει φάει όλους τους υπόλοιπους… Πρέπει να τον προσέχω.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι ο επιθεωρητής που ψάχνει να βρει το δολοφόνο. Όχι τόσο για να τον χώσει στην ψειρού, όσο για να…. καταλάβει πώς δουλεύει το μυαλό ενός δολοφόνου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Περιμένει τον Λέοντα να φάει τον Κριό που μάλλον έφαγε τον Μαφιόζο για να πάρει εκείνος την αρχηγία. Μετά, θα φάει τον Λέοντα και θα κυβερνήσει εκείνος!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν έφαγε τον αρχιμαφιόζο, θα τον έφαγε γιατί δεν πιστεύει σε αρχηγούς κι ήθελε να δει τη μαφία να δρα ακέφαλη κι αυτόνομη. Περιμένω να δω πώς θα αντιδράσει όταν καταλάβει ότι ετοιμάζονται όχι ένας, αλλά τρείς (!) για να αναλάβουν αρχηγοί!

ΙΧΘΥΕΣ: Ένας από τους 2 πιο πιθανούς δολοφόνους χωρίς κίνητρο! Τον προσέλαβαν για να τον σκοτώσει, αφού ότι κάνει, το κάνει αθόρυβα, μουλωχτά και χωρίς να πάρει κανείς χαμπάρι τίποτα!

Διάβασε επίσης:

Τι αρέσει και τι δεν αρέσει στην γυναίκα Καρκίνο!

Τι είναι αγάπη για το κάθε ζώδιο;

Κορυφαίες ατάκες που ταιριάζουν γάντι στο ζώδιό σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved