Αυτή είναι η πραγματική σχέση που έχεις με τα λεφτά

Και μεγάλο ρόλο σε αυτή παίζει το ζώδιό σου

Αυτή είναι η πραγματική σχέση που έχεις με τα λεφτά


ΚΡΙΟΣ: Χρήματα μπορείς να κερδίσεις, μιας κι όταν αποφασίσεις να κάνεις κάτι, το κάνεις για να… κερδίσεις! Αυτό για εσένα, είναι μάλλον το εύκολο μέρος. Το δύσκολο, είναι να τα κρατήσεις, μιας και οι αυθόρμητες αγορές, είναι το φόρτε σου!

ΤΑΥΡΟΣ: Αγαπάς το χρήμα κι εκείνο εσένα! Ταιριάζετε και συμπεθεριάζετε, με εσένα όμως να διχάζεσαι: από τη μια αγαπάς τα φίνα πράγματα (κι ακριβά!) κι από την άλλη, καβούρια έχουν οι τσέπες σου όταν έρχεται η στιγμή να ξοδέψεις! Κι όμως, σου βγάζω το καπέλο, γιατί το κατέχεις το άθλημα!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έχεις το τρόπο σου να κερδίζεις χρήματα, αλλά το θέμα είναι, θα καταφέρεις να τα κρατήσεις; Τα οικονομικά σου μοιάζουν πολύ με την άμπωτη και την πλημμυρίδα: είναι μια παλίρροια, έρχονται και φεύγουν με την ίδια ευκολία! Αν όμως έχεις Ταύρο ή Καρκίνο στο ωροσκόπιο σου, σώζεσαι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Elon Musk. Ναι, αυτός ο δισεκατομμυριούχος που είναι ένας από τους 20 τέτοιους στον κόσμο που φέρνουν τον Καρκίνο στην τρίτη θέση των ζωδίων με τους περισσότερους δισεκατομμυριούχους! Σαν ζώδιο, όντως, ξέρεις να γεννάς χρήμα, ξέρεις να το αβγατίζεις, αλλά και να το ΚΡΑΤΑΣ! Μεταξύ μας, περισσότερο το βλέπεις σαν ασπίδα ασφαλείας, παρά σαν μέσο να ζήσεις μια πολυτελή ζωή, έτσι;

ΛΕΩΝ: Χρήματα μπορείς να βγάλεις, θα σου μείνουν όμως; Για τα Λιοντάρια, το χρήμα δεν είναι αυτοσκοπός: ποιος ο λόγος να το έχεις, εάν δεν μπορείς να το χαρείς και να το μοιραστείς σε όσους αγαπάς; Γι αυτό σου λέω: πλούσιος, έχεις όλα τα φόντα να γίνεις, αλλά πως παραμένεις είναι το θέμα σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν ξέρεις ένα πράγμα, είναι να βγάζεις καλό προϋπολογισμό: δεν χρειάζεται καν να τον περάσεις σε χαρτί ή excel. Γνωρίζεις από πριν τι έχεις, τι θα ξοδέψεις και τι θα σου μείνει. Αν και το χρήμα το θέλεις, δεν το αγαπάς: είναι το μέσο για να ζήσεις όμορφα εσύ κι οι άλλοι τόσοι που… θα βοηθήσεις στην πορεία της ζωής σου, απλά και μόνο γιατί είσαι… ΕΣΥ!

ΖΥΓΟΣ: Το ήξερες ότι οι περισσότεροι δισεκατομμυριούχοι στον πλανήτη ανήκουν στο ζώδιο σου; Απίθανο; Ναι, είναι, γνωρίζοντας ότι οι περισσότεροι Ζυγοί δεν κυνηγούν το χρήμα, αλλά είναι περισσότερο απασχολημένοι με το να το ξοδεύουν! Επειδή όμως είσαι εγκεφαλικό παιδάκι, μάλλον σκοράρεις από τα αποδυτήρια κι ας μη σε παίρνουμε χαμπάρι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το χρήμα το αγαπάς. Λάθος. Το λατρεύεις. Όχι γιατί θα τρέξεις να πάρεις την επόμενη Louis Vuitton, αλλά γιατί σε μαγνητίζει η δύναμη που προσφέρει! Πέρα από αυτό, κάνεις καλή διαχείριση και ξέρεις την αξία του χρήματος!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν έχεις Σκορπιό ή Αιγόκερω στο ωροσκόπιο σου, το σώζουμε το θέμα. Διαφορετικά, σε βλέπω να σου έρχεται το χρήμα σχετικά ανώδυνα, αλλά εσένα, να του συμπεριφέρεσαι σαν να είναι τζόγος! Ανεμομαζέματα κι ανεμοσκορπίσματα! Παρόλα αυτά, παραδέχομαι ότι σχέση σου με το χρήμα, είναι πιο υγιής από πολλών άλλων μέσα εδώ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το έχουμε πει 100 φορές: ξέρεις να βγάζεις χρήματα, δουλεύεις σα το σκυλί και δεν περιμένεις να σου χαριστεί τίποτα. Άπαξ και έχεις χρήματα στα χέρια, είτε τα επενδύεις, είτε τα βάζεις στην άκρη, είτε τα ξοδεύεις για να αγοράσεις ΜΟΝΟ τα καλύτερα και ποιοτικότερα πράγματα, που θα κρατήσουν μια ζωή! (μαθήματα οικονομικής διαχείρισης, παρακαλείσαι να δώσεις σε μερικά ζώδια. Γκουχ, γκουχ, δε λέμε ονόματα)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παραδέχομαι ότι είσαι σκληρός εργάτης και δεν φοβάσαι τη δουλειά, άρα χρήματα, μπορείς να κερδίσεις, αφού το δαιμόνιο μυαλουδάκι σου, μπορεί να γεννήσει κι ωραίους τρόπους για να τα αποκτήσεις. Από κει και πέρα, δυο πράγματα συμβαίνουν: είτε τα ξοδεύεις για να είναι ΟΙ ΑΛΛΟΙ καλά, είτε… δε σου φεύγει cent αδικαιολόγητο από την τσέπη!

ΙΧΘΥΕΣ: Σύμφωνα με την έρευνα του περιοδικού Forbes, φιγουράρεις στην δεύτερη θέση στη λίστα των ζωδίων με τους περισσότερους δισεκατομμυριούχους! Έπεσες από την καρέκλα σου; Το ίδιο κι εμείς! Είσαι από τα ζώδια που το χρήμα, είτε το χάνουν τελείως, είτε με κάποιο μαγικό τρόπο, το έλκουν και το αποκτούν! Congrats!

Διάβασε επίσης:

Σε ποια κατηγορία «δίνει ρέστα» το ζώδιό σου;

Έτσι θα έπρεπε να είναι ο Παράδεισος και η Κόλαση!

Τι σπάει το ζώδιο σου όταν τα πάρει άσχημα και πληγωθεί;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved