Για να μην ξαφνιαστείς, δες πώς θα σε χωρίσει το κάθε ζώδιο

Πώς θα σε χωρίσει βάσει ζωδίου, τρέλας και χιούμορ; (Καλέ μην βάλεις τα κλάματα, πλακίτσα κάνουμε!)

Για να μην ξαφνιαστείς, δες πώς θα σε χωρίσει το κάθε ζώδιο


ΚΡΙΟΣ: Σφύριξα κι έληξες… Ακόμα εδώ είσαι; Κλαις;;; Μακριά μου και πιάσε και το σφουγγαρόπανο βγαίνοντας!

ΤΑΥΡΟΣ: Μαρία, θέλω να χωρίσουμε εδώ και πέντε χρόνια, αλλά δεν θέλω να κάνω βιαστικές κινήσεις… Με νοάς, έτσι; Πιάσε μια μπύρα, please.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το έχω σκεφτεί καλά! Θέλω να χωρίσουμε, διότι βασικά τα έχω ήδη με τον Γιάννη κι εσένα ξέχασα να σε χωρίσω βρε! Sorryyyyy!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τάκη χωρίζουμε! Τώρα σε παρακαλώ, άσε με σε παρακαλώ γιατί πρέπει: α) να βάλω τα κλάματα, β) το αγαπημένο μας τραγούδι για 1000 φορές και γ) τη γάτα μου να κλαίει!

ΛΕΩΝ: Αν σου πω ότι θέλω να χωρίσουμε: α) πόσο πολύ θα σου λείψω, β) πόσο θα σου καταστρέψω τη ζωή και γ) πόσα ποτά θα πιείς; δ) ποια φλέβα θα κόψεις πρώτα;;;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χωρίζουμε. Έχω πακετάρει ήδη τα πράγματα σου. Γεια. Θα σε θυμάμαι με πλατωνική αγάπη.

ΖΥΓΟΣ: Θέλω να χωρίσουμε, αλλά δε θέλω να σε στενοχωρήσω. Μήπως να μην χωρίζαμε; Θέλεις να χωρίσουμε; Μήπως δε θέλεις; Να παραγγείλω μια πίτσα και να το ξανασκεφτούμε; Θέλεις πίτσα; Εγώ, θέλω πίτσα;…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν πάει άλλο, χωρίζουμε. Μη διανοηθείς να βρεις άλλον…

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ έχω πάψει να αναπτύσσομαι σε αυτή τη σχέση. Χωρίζουμε και σου εύχομαι να βρεις κάποιαν άλλη σύντομα και ξέρεις ε; Κι εγώ κουμπάρα! Άντε ομορφιά μου, δίνε του τώρα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τάκη; Σε χωρίζω. Θα στείλω τον μπάτλερ να πάρει τα πράγματα μου από το σπίτι σου κι εσύ στείλε τον δικό σου να πάρει τα δικά σου… Τι εννοείς, ΔΕΝ έχεις μπάτλερ;;; Κι εγώ γιατί ήμουν μαζί σου τόσον καιρό;;;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μαράκι μου, θα σου έλεγα ότι θέλω να τελειώσει εδώ η σχέση μας και να μείνουμε δυο κολλητοί φίλοι, αλλά εδώ που τα λέμε… Εγώ δεν ήμουν και ποτέ στη σχέση, εσύ επέμενες ότι τα είχαμε… See you!

ΙΧΘΥΕΣ: Αχ θέλω να χωρίσουμε Μάκη… Δεν φταις εσύ, ΕΓΩ φταίω! Εγώ φταίω που τα έφτιαξα μαζί σου! Εγώ φταίω για όλα! Ααααααααα! Θα κλάψωωωωωω! Φύγε τώραααααα!

Διάβασε επίσης:

Τα 5 πιο «ξινά» ζώδια!

Οι 3 διαφορετικοί τύποι Κριού

Η ατάκα που ξεστομίζεις κι εσύ μετά το σεξ με βάση το ζώδιό σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved