Σε τι είναι… «αλλεργικός» ο Υδροχόος;

5 πράγματα τα οποία ο Υδροχόος δεν ανέχεται ούτε με σφαίρες!

Σε τι είναι… «αλλεργικός» ο Υδροχόος;


Να λοιπόν σε τι έχει αλλεργία:

1. Στο περιττό δράμα, ή για να στο πω αλλιώς, δεν πάει μία τις drama queens, τους ανθρώπους που κάνουν την τρίχα τριχιά και μεγαλοποιούν τα πράγματα. Δεν είναι μόνο ο πομπώδης τρόπος που του τη δίνει στα νεύρα, αλλά η διαπίστωση ότι μερικοί, δεν βάζουν την ημέρα εάν δεν σου τραβήξουν την προσοχή έστω και με κάποιο δράμα! Ουστ!

2. Στην εξάρτηση. Κάνε ότι γουστάρεις κι αγαπάς, αλλά μην γραπωθείς από πάνω του. Να στηριχτείς όσο θέλεις, να σε στηρίξει όσο τον κρατάνε οι δυνάμεις του, αλλά μην αρχίσεις τα «μην με αφήσεις, θα φαρμακωθώ!», γιατί σε βλέπω να καταπίνεις πολύ φαρμάκι!

3. Στους ανθρώπους! Μη γελάς! Μεταξύ αστείου και σοβαρού, όσο περισσότερο γνωρίζει το ανθρώπινο είδος, τόσο περισσότερο θέλει να κρατήσει τις αποστάσεις του από αυτό!

4. Στα ψέματα και σε όσους έχουν "άδειο λόγο", δηλαδή σε όσους δεν κρατάνε τις υποσχέσεις τους. Ή θα μιλάς και θα έχει ο λόγος σου βάρος, ή να πας στο καλό και να μην του γράφεις!

5. Στην αδράνεια! Οτιδήποτε δεν κουνιέται, δεν αλλάζει, δεν έχει ροή, κίνηση, ενδιαφέρον, τον προκαλεί να το αλλάξει. Ο Υδροχόος δεν κάθεται φρόνιμος και δεν κάθεται στα αυγά του. Επομένως, εάν οι ιδέες, οι άνθρωποι, η ζωή του η ίδια δεν έχει εξέλιξη κι εναλλαγές, κόβει φλέβα…

Διάβασε επίσης:

Ποια ζώδια να μην εμπιστεύεσαι και γιατί

Ατάκες που ΜΟΝΟ ένας Υδροχόος θα μπορούσε να ξεστομίσει

5 λόγοι για τους οποίους ο Υδροχόος είναι το καλύτερο ζώδιο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved