Να ποιο είναι το λάθος που κάνει το ζώδιό σου

Αχ, τα λάθη θα σε φάνε!

Να ποιο είναι το λάθος που κάνει το ζώδιό σου


Κι εσένα κι όλα τα ζώδια! Να ποιο είναι το δικό σου!

ΚΡΙΟΣ- ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Άντρα θέλεις, τώρα τον θέλεις! Αμάν πια! Όταν σου ανοίξει η όρεξη για κάτι, ή θα το πάρεις, ή θα φέρεις τον κόσμο ανάποδα!

ΤΑΥΡΟΣ- ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αντί να το βουλώσεις και να δώσεις τόπο στην οργή (προσωρινά), τα μαζεύεις μέσα σου και ξεσπάς μια και καλή. Δοκίμασε να εκφράζεσαι και να διεκδικείς σε μικρές δόσεις το δίκιο σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ- ΖΥΓΟΣ- ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφού εσένα δεν σε πειράζει κάτι, δεν θα πειράξει και τους άλλους. Αμ δε! Επειδή εσύ δεν είσαι μυγιάγγιχτος, δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι δεν έχουν την μύγα και δεν θα μυγιαστούν (και με περισσή ευχαρίστηση μάλιστα)

ΠΑΡΘΕΝΟΣΙχθύς: Ωραίο πράγμα να μην θέλεις να ενοχλήσεις τον άλλον, αλλά αν είναι να δεθείς κόμπος εσύ και να υποφέρεις και να αποκτήσεις ψυχολογικά, ενόχλησε μάτια μου! Ενόχλησε!

ΛΕΩΝΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πάσχετε κι οι δυο από το σύνδρομο του Ήρωα: εάν –ψυχαναγκαστικά- δεν φανείτε ο ανώτερος άνθρωπος, να σώσετε καταστάσεις, να δώσετε τόπο στην οργή, ή να κάνετε εκείνο που οι άλλοι δεν θα κάνουν εύκολα, θα σκάσετε! Μα για ποιο λόγο; Θα το εκτιμήσουν πολλοί;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα παίρνεις όλα προσωπικά. Μα γιατί; Πρέπει να κάτσεις να ασχοληθείς με το καθετί και με τον καθένα ξεχωριστά; Ποτέ και πάλι ποτέ αγάπη μου!

Διάβασε επίσης:

Αυτή είναι η αλήθεια για το ζώδιό σου

Πες μου τι ζώδιο είναι το παιδάκι σου ή το ανιψάκι σου, να σου πω τι σε περιμένει!

Αν το ζώδιο σου ήταν γάτα, τι ράτσα θα ήταν και γιατί;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved