Γι' αυτόν τον λόγο θα γινόσουν απαίσιος Άγιος Βασίλης

Δεν κάνεις γι' αυτόν τον ρόλο... Ξέρεις γιατί;

Γι' αυτόν τον λόγο θα γινόσουν απαίσιος Άγιος Βασίλης




Μα γιατί έχεις κουσούρια αγάπη μου! Διάβασε να καταλάβεις (και να γελάσεις)!

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΑΤΙ…

ΚΡΙΟΣ: Σιγά μην έχεις την υπομονή να μοιράσεις τόσα δισεκατομμύρια δώρα! Όχι απλώς δεν κάνεις, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να κάνεις τον Άγιο Βασίλη!

ΤΑΥΡΟΣ: 31 Δεκεμβρίου θα ξεκινούσες να μοιράσεις τα δώρα, 31 Αυγούστου θα τελείωνες! Θέλεις κι άλλη αιτιολογία, οεο;;;;

ΔΙΔΥΜΟΙ- ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όχι αγάπες μου! ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ για Άγιος Βασίλης! Ξέρετε τι πάει σε ποιον, που και γιατί! Κι όλα μοιρασμένα στην ώρα τους! Εύγε.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επειδή θα ήσουν συναισθηματικά δεμένος με τα δώρα, τους παραλήπτες, την ιστορία του παραλήπτη και επειδή γενικώς την πας μακριά την βαλίτσα, άστο αγάπη μου! Θα βρούμε άλλον για την δουλειά! Relax!

ΛΕΩΝ: Επειδή θα ήσουν extra large και θα μοίραζες δώρα σε όλους, αλλά δεν θα σταματούσες εκεί! Θα μοίραζες δώρα, όλο τον χρόνο, για άσχετους λόγους. Το παράκανες, δεν κάνεις για Άγιος Βασίλης, αλλά για… ΛΟΤΤΟ!

ΖΥΓΟΣ: Λογικά, θα έκανες για Άγιος Βασίλης: ξέρεις ποιος έκανε τι και ποιος δίκαια αξίζει δώρο και ποιος όχι. Σε κόψαμε γιατί στην εκτέλεση, θα μας τα έκανες μαντάρα και θα μοίραζες το δώρα 15γουστο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν θα σου ζητήσουμε ποτέ να γίνεις ο Άγιος Βασίλης επειδή για να μάθεις ποιος είναι καλός και ποιος όχι (ώστε να αξίζει να πάρει δώρο), θα καταλήξεις να παρακολουθείς σχεδόν ολάκερη την ανθρωπότητα, ως ο νέος Big Brother! Βρε ουστ!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Γιατί θα μοιράζεις τα δώρα όπως να ναι ότι να ναι! Σιγά μην κάτσεις να ασχοληθείς με το ποιος ήταν καλό παιδί και τι έχει ζητήσει! Λεπτομέρειες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Και σιγά μην μοίραζες εσύ δώρα δεξιά κι αριστερά, έτσι, γιατί απλώς είσαι ο Άγιος Βασίλης! Πρώτα να φτύσουν αίμα να αποδείξουν ότι αξίζουν το δώρο και το συζητάμε μετά…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ποιος Άγιος Βασίλης και κουραφέξαλα! Δώρα σε όλους, από εσένα, τον ΥΔΡΟΧΟΟ γιατί ακριβώς ΔΕΝ είσαι ο Άγιος Βασίλης!

ΙΧΘΥΕΣ: Επειδή θα ήθελες να κάνεις δώρα σε όλο τον κόσμο, πολλά παραπάνω από όσα ίσως κι αν αξίζουν, δεν θα τελείωνες ΠΟΤΕ στην ώρα τους τη διανομή των δώρων! Απολύεσαι!

Διάβασε επίσης:

Ξέχνα όλα τα άλλα! Να τι πρέπει να ζητήσεις από τον Άγιο Βασίλη

Πώς είναι να έχεις σχέση με έναν Τοξότη

Θα έβγαζες πολλά λεφτά αν σε πληρώναμε γι αυτό το στοιχείο του ζωδίου σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved