Πώς είναι να έχεις σχέση με έναν Τοξότη

Τι να περιμένεις...

Πώς είναι να έχεις σχέση με έναν Τοξότη


Κατάφερες κι έκανες Τοξότη να σε ερωτευτεί; Συγχαρητήρια, διότι το να τον ερωτευτείς εσύ, είναι μάλλον ευκολάκι, αλλά το να σου ανταποδώσει τα αισθήματα, είναι άθλος! Αγαπάει βαθιά, αλλά για να «ενσωματωθεί» στη σχέση σας, θα του πάρει λίγο καιρό, όχι γιατί είναι αλλού η καρδιά του, αλλά επειδή είναι αλλού το μυαλό του!

Ετοιμάσου!

1. Ο Τοξότης μπορεί να σε λατρεύει, αλλά δεν θα σταματήσει την ζωή του, δεν θα αλλάξει τις συνήθειες του, δεν θα πάρει άλλο σχήμα, μόνο και μόνο για να γίνετε σετάκι. Δεν ψάχνει κάποιον/α για να γίνει ντουέτο, αντιθέτως, θεωρεί ότι τον/την αποδέχεσαι πλήρως και τον/την αγαπάς, ακριβώς έτσι όπως είναι!

2. Να περιμένεις ότι θα μοιραστεί ότι έχει στο μυαλό του/της. Θα μιλήσει για τα πάντα: από τα αισθήματα μέχρι γιατί δεν του αρέσει ο τύπος απέναντι! Επίσης, μην του/της ζητήσεις να έχει τάκτ. Ξέχνα το κι απλά χαμογέλα όταν τρίτα πρόσωπα, θα έρθουν σε δύσκολη θέση μόλις τους πει με τον πιο φυσικό τρόπο αυτό που σκέφτεται!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

3. Δεν ξέρω πόσο ζηλιάρης/ρα είσαι, αλλά ο Τοξότης είναι ο άνθρωπος που διαχέεται κυριολεκτικά, είναι εκφραστικός, ανοιχτός, σχεδόν φλερτάρει με όλους κι όλα, αλλά αυτός είναι απλά ο τρόπος του: αθώα παιδικός, χωρίς υστεροβουλία. Ή το καταλαβαίνεις, ή… δυστυχείς!

4. Έχει πολλή ενέργεια! Καλώς ή κακώς, θα ασχοληθεί με 1000 πράγματα (διότι μην ξεχνάς ότι είναι και κομματάκι φιλόδοξος!), θα παρατήσει τα μισά, θα καταπιαστεί με άλλα τόσα! Εάν δεν μπορείς να ακολουθήσεις ή σε εκνευρίζει το γεγονός ότι υπεραγαπάει την δράση και την εναλλαγή… τότε δεν κάνεις για αυτόν! Ουπς!

5. Φοβάται ένα πράγμα: να παγιδευτεί. Να παγιδευτεί σε μια σχέση στάσιμη, σε μια ρουτίνα που ΔΕΝ αποτελείται από στοιχεία που τον ενδιαφέρουν ή τον ολοκληρώνουν ως άνθρωπο, να μείνει εκεί όπου πλέον δεν υπάρχουν ερεθίσματα (εγκεφαλικά ή ερωτικά).

6. Δεν ξέρω αν το ξέρεις, αλλά το σεξάκι, είναι κάτι σαν παιχνίδι, σαν διασκέδαση για τον Τοξότη. No good sex= no σχέση! Το πιασες;

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

Διάβασε επίσης:

Τι να κάνεις και τι να μην κάνεις αν την «έχεις πατήσει» με Τοξότη

Αστείες και μη αντιδράσεις ενός Τοξότη!

Ατάκες που μόνο ένας Τοξότης θα μπορούσε να ξεστομίσει

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved