Τι να κάνεις και τι να μην κάνεις αν την «έχεις πατήσει» με Τοξότη

Ιδού ένα μικρό εγχειρίδιο με τα Dos και τα Donts για να τον/την εντυπωσιάσεις, αλλά και να… τον/την κρατήσεις!

Τι να κάνεις και τι να μην κάνεις αν την «έχεις πατήσει» με Τοξότη


Να ξεκινήσω από το απλό και το αυτονόητο; Αγόρασε του/της ένα εισιτήριο για τόπο μακρινό και εξωτικό! Οκ κλισεδάκι, αλλά δεν ξέρεις πόση δύναμη έχει η προοπτική (δια)φυγής για τον Τοξότη!

Πάμε στα Dos!

1. Του δίνεις να καταλάβει από την αρχή ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει. Οκ, μπορεί να σου ακούγεται «βαρύ», αλλά για τον Τοξότη αυτό είναι σχεδόν δεδομένο. Επομένως, μήπως να του έδειχνες ότι το έχεις πιάσει το νόημα κι ότι βρίσκεστε στην ίδια σελίδα;

2. Να τον προκαλείς συχνά: όχι σε καυγά, αλλά αν νιώσει ότι ζει την Ημέρα της Μαρμότας δίπλα σου, θα σε αποχαιρετίσει σύντομα. Προκάλεσε το μυαλό του, έχε τον σε εγρήγορση, κράτα ζωντανό το ενδιαφέρον του! Δεν είναι για καθημερινά τετριμμένα πράγματα ο Τοξότης, τον έχασες με την μια.

3. Με την αλλαγή πως τα πας; Στο λέω διότι αν είσαι παντρεμένος με την ρουτίνα σου και μισείς τις αλλαγές, δεν ξέρω κατά πόσο θα ενθουσιάσεις έναν Τοξότη. Ή ακολουθείς τους ρυθμούς του ή μένεις να ζεσταίνεις τον καναπέ!

Έχω και ωραία Don’ts, που πας;

1. Απέφυγε τις διπλωματικές απαντήσεις, τα «ίσως» και τα «θα δούμε». Ο τελευταίος Τοξότης που τις άκουσε, έκλεισε την πόρτα πίσω του κι έφυγε. Ή του μιλάς ευθέως, ή μην δώσεις καμία απάντηση!

2. Μην γαντζωθείς πάνω του σε κανένα επίπεδο: αν νιώσει ότι σφίγγεσαι πάνω του έστω και συναισθηματικά, θα απορήσει και μετά θα τρομάξει. Δεν είναι Σκορπιός αγάπη μου αυτός για να καταχαρεί που τον επέλεξες να δεθείτε χειροπόδαρα, ξεκόλλα!

3. Η ζωή έχει δυσκολίες κι είναι για τους γενναίους. Ωραίο κι εύκολο να το λέμε, αλλά ο Τοξότης το εννοεί: την μιζέρια σου, τους φόβους σου και τις ανασφάλειες σου, μπορεί να τα αναγνωρίσει μεν, δεν θα τα καλοδεχτεί δε.

Δεν είναι δύσκολο παιδί ο/η Τοξότης. Έχει μια απίστευτη γοητεία, αλλά και μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Δεν κάνει για όλους και δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν κάνουν κι όλοι για εκείνον/η…

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

Διάβασε επίσης:

Αστείες και μη αντιδράσεις ενός Τοξότη!

Ατάκες που μόνο ένας Τοξότης θα μπορούσε να ξεστομίσει

Οι 4 «Δαίμονες» του Τοξότη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved