«Το ζώδιό σου μέσα» S02E10: Τοξότης: Ο «φευγάτος» του ζωδιακού!

Ο Τοξότης είναι μια κατηγορία μόνος του!

«Το ζώδιό σου μέσα» S02E10: Τοξότης: Ο «φευγάτος» του ζωδιακού!

Είναι το ζώδιο του μήνα και του αφιερώνουμε την εκπομπή μας αυτή με όλη μας την καρδιά. Εντάξει, δεν τον αποθεώνουμε, αλλά δεν τον κράζουμε κιόλας τόσο όσο είχαμε κάνει με τον Ζυγό και τον Σκορπιό.

Όχι, δεν γίναμε ξαφνικά καλόκαρδες. Απλώς είπαμε να μιλήσουμε στο βίντεο αυτό τόσο για τα θετικά στοιχεία του Τοξότη, όσο και για τα αρνητικά για να σε βοηθήσουμε περισσότερο να σχηματίσεις μια ολοκληρωμένη εικόνα.

Αν θες να ξέρεις περίπου με τι άτομο έχεις να κάνεις, να ξέρεις ότι είναι η "Ντόρα η εξερευνήτρια του ζωδιακού" γιατί του αρέσει να ταξιδεύει συνεχώς και έχει τάσεις φυγής. Επίσης μπορείς να πεις ότι είναι και η Λίτσα Γιαγκούση του ζωδιακού, γιατί όταν βλέπει αεροπλάνο του έρχεται να σου την... κάνει. Είπαμε και άλλα πολλά για τον Τοξότη τα οποία μπορείς να δεις στο βίντεο που ακολουθεί!

Περιμένουμε και το δικό σου σχόλιο για το ανανεωμένο "Το ζώδιό σου μέσα" στο facebook! Πες μας, τι θέλεις να συζητήσουμε, τι να ρωτήσουμε τους αστρολόγους, τι περιμένεις να ακούσεις; Εμείς θα μαζέψουμε όλες τις ιδέες και σύντομα θα κάνουμε εκπομπή βασισμένες πάνω τους!



Διάβασε επίσης:

«Το ζώδιό σου μέσα» S02E09: Αχχχχ, αυτός ο Άρης στον Σκορπιό!

«Το ζώδιό σου μέσα» S02E08: Η παιχνιδιάρα και τσαχπινογαργαλιάρα Αφροδίτη στον Τοξότη

«Το ζώδιό σου μέσα» S02E07: Με την Πανσέληνο στον Ταύρο τα θέλεις όλα δικά σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved