Οι 4 «Δαίμονες» του Τοξότη

Αυτοί είναι οι «δαίμονες» που τον... «κυνηγούν»

Οι 4 «Δαίμονες» του Τοξότη


Έχουμε και λέμε:

1. Θάρρος έχει. Τόλμη και γοητεία έχει. Δεν έχει όμως μέτρο (μήτε το Θεό του) και καταλήγει να παίρνει στην ζωή του πολλά ρίσκα χωρίς λόγο. Τραβάει την τύχη του από τα μαλλιά (την ξεχειλώνει) και μπορεί να γίνει ο κλασσικός τύπος που τρενάρει τα πάντα και περιμένει να τα κάνει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Δεν ανησυχεί για τίποτα, ας ανησυχήσουν οι άλλοι.

2. Χέρι χέρι με ότι διάβασες, πάει το γεγονός ότι έχει ένα μικρό συμπλεγματάκι. Μπορεί να φτάσει να πιστεύει ότι είναι τόσο cool κι άνετος τύπος, ένας μικρός Θεός δηλαδή. Όλα θα γίνουν όπως εκείνος έχει ορίσει, αποκλείεται άλλωστε να κάνει λάθη, αφού τα ξέρει όλα (αμ, πως!). Σε extreme περιπτώσεις, μπορεί να εκδηλώσει ναρκισσιστικές τάσεις, ακόμα κι εγωκεντρισμό!

3. Από τη φύση του, ο Τοξότης, δεν γουστάρει να στριμώχνεται να κοπιάζει με ιδρώτα, αλλά κι ο Δίας του επίσης, τον προστατεύει όσο μπορεί από κάτι τέτοιες κακοτοπιές! Το αποτέλεσμα είναι ότι γίνεται τεμπέλης, φυγόπονος, φευγάτος, μη αξιόπιστος. Δεν λέω ότι όλοι οι Τοξότες είναι έτσι, λέω όμως ότι τον πιάσει η μίρλα του, μπορεί να τον δεις να παλεύει σκληρά για να… αράξει!

4. Άσε στην άκρη το γεγονός ότι λέει ότι ακριβώς σκέφτεται χωρίς να το φιλτράρει. Σκέψου αυτό: επειδή θα σου μιλήσει ωμά, θα ανακαλύψεις με τρόμο, ότι είναι τρομερά επικριτικός, ακόμα κι αν δεν έχει το αυστηρό στιλάκι που π.χ. μπορεί να έχει ένας Αιγόκερως. Παρόλα αυτά, βγάζει κάτι πολύ αιχμηρό και σχεδόν χώνει το μαχαίρι στο κόκκαλο ο άτιμος!

Διάβασε επίσης:

Άντρας Τοξότης: Tον κρατάς ή τον πετάς από το κρεβάτι;

10 Fun Facts για τον Τοξότη!

Θα έβγαζες πολλά λεφτά αν σε πληρώναμε γι αυτό το στοιχείο του ζωδίου σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved