Να τι κάνει ευτυχισμένο το κάθε ζώδιο

Πού βρίσκει την χαρά το κάθε ζώδιο ξεχωριστά;

Να τι κάνει ευτυχισμένο το κάθε ζώδιο




Το καθένα μπορεί να γίνει ευτυχισμένο με διαφορετικό τρόπο. Διάβασε λίγο πιο κάτω το δικό σου ζώδιο και τσέκαρε και τον ωροσκόπο σου. Θα δεις ότι και αυτός σε εκφράζει.

ΚΡΙΟΣ: Όταν κάνουν οι άλλοι ότι τους λέει, τα νέα ξεκινήματα, οι προκλήσεις, οι μικρές και μεγάλες νίκες της ζωής, η επαφή με την φύση, η γυμναστική, η αδρεναλίνη, ένα ειλικρινές χαμόγελο.

ΤΑΥΡΟΣ: Να τον προσέχουν, να τον φροντίζουν, το φαγητό, οι πιστοί φίλοι, το να συμφωνούν όλοι μαζί του, η επικράτηση της άποψης του, ο ύπνος, τα ωραία πράγματα-άνθρωποι, μια αγκαλιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το shopping, μια καλή κουβέντα με φίλο, να διαβάζει ένα βιβλίο ή να βλέπει μια καλή ταινία, ο αμοιβαίος ενθουσιασμός και τα κοινά ενδιαφέροντα με κάποιο πρόσωπο, το φλερτ, οι εκδρομές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα αμοιβαία αισθήματα, η ειλικρίνεια, το σπίτι του, το φαγητό μετά ταινιούλας και αγκαλιάς, η ελευθερία της έκφρασης, το να μπορεί να δημιουργεί χωρίς φραγμό, ο έρωτας, η μουσική, μια βόλτα, ο χρόνος για τον εαυτό του.

ΛΕΩΝ: Να αναγνωρίζουν την αξία του, ο σεβασμός, η καλή παρέα, το να δίνει στους άλλους, η δυνατή αγάπη με πάθος (ακόμα κι αν έχει πόνο), ένα φιλί, η θάλασσα, οι τέχνες, οι διακοπές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η εκπλήρωση όλων των ονείρων της, ο ελεύθερος χρόνος, το καλό χιούμορ, τα ζώα, η παρέα με ωραία μυαλά, η αίσθηση ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει, η καλοσύνη.

ΖΥΓΟΣ: Μια ημέρα χωρίς πίεση - χωρίς υποχρεώσεις, το shopping για ωραία πράγματα, η ζωή χωρίς haters, οι ανέσεις, το φαγητό, μια βραδιά με φίλους, εκδρομές στην φύση, μια καλή ταινία, ένας καλός σύντροφος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το σεξ, το να βρει κάποιον που να έχει τις ίδιες αρχές και σταθερές στη ζωή με εκείνον, οι μικρές στιγμές τρυφερότητας, το αβίαστο γέλιο, η ραστώνη, το καλοκαίρι, η παρουσία συγκεκριμένων ανθρώπων στην ζωή του, η μαγεία μερικών στιγμών.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα ταξίδια, οι αποδράσεις, το να βρει μια αδελφή ψυχή που να έχει τα ίδια ενδιαφέροντα, το φαγητό, το γέλιο, η επαφή με την φύση, το χόμπι του, το να έχει δίκιο σε κάτι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η επιτυχία (σε οποιοδήποτε επίπεδο, προσωπικό ή μη), το να βρει κάποιον που να τον καταλαβαίνει και τον στηρίζει, η οικογένεια του, μια σταθερή σχέση, το να τον περιποιούνται, η αίσθηση ότι μπορεί να κάτι το οτιδήποτε, η θάλασσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το να επιλέγει κι όχι να επιλέγει κάποιος άλλος για εκείνον, μια μέρα απόλυτης ξεγνοιασιάς, οι φίλοι του, οι ξεχωριστοί άνθρωποι στην ζωή του, οι ευχάριστες εκπλήξεις, τα παιχνίδια με φίλους, το φλερτ.

ΙΧΘΥΕΣ: Το να κάνει κάποιον άλλο ευτυχισμένο, μια ημέρα ηρεμίας και χαλάρωσης, το μασάζ, να ακούει την αγαπημένη του μουσική, το φαγητό με το ένα πρόσωπο που αγαπάει βαθιά, ο χορός, το να μην έχει να κάνει τίποτα.

Διάβασε επίσης:

5 σημάδια που δείχνουν ότι είσαι καθαρόαιμος Σκορπιός!

Οι 4 «Δαίμονες» του Σκορπιού

Η ατάκα της grumpy cat που εκφράζει το δικό σου ζώδιο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved