Τσιγκούνηδες και… ανοιχτοχέρηδες: Το δικό σου ζώδιο σε ποια κατηγορία ανήκει;

Ζώδια και χρήματα: Ποια είναι η σχέση τους με τα λεφτά;

Τσιγκούνηδες και… ανοιχτοχέρηδες: Το δικό σου ζώδιο σε ποια κατηγορία ανήκει;




Ας κάνουμε και λίγο χιούμορ…

Κριός, Τοξότης: οι κλασσικοί τύποι που αν δεν έχουν Ταύρο (ο πρώτος), ή Σκορπιό-Αιγόκερω (ο δεύτερος) στο ωροσκόπιο τους, το χρήμα περνάει από τα χέρια τους και τους… προσπερνάει! Κοινώς, ξοδεύουν παρορμητικά (ο Κριός) και αλόγιστα (ο Τοξότης), αλλά μια φορά, περνάνε καλά!

Λέων, Ζυγός: Χρήμα να έχουν, καλά να το χαίρονται! Είναι τα δύο ζώδια που όταν περνάει χρήμα από τα χέρια τους, ξέρουν και πώς να το ξοδέψουν και πώς να το ευχαριστηθούν και οι ίδιοι κι όσοι έχουν στο πλάι τους! Ωραίοι τύποι αν και καμιά φορά, χάνουν το μέτρο και στο τέλος μένουν… ρέστοι!

Δίδυμοι, Υδροχόος, Ιχθύς: Μήτε οι ίδιοι δεν ξέρουν εάν το χρήμα κάνει την ζωή τους πιο εύκολη ή πιο δύσκολη. Φυσικά και το θέλουν, αλλά δεν είναι κι εξαιρετικά καλοί στο να το διαχειριστούν. Το να το ξοδέψουν είναι εύκολο, αλλά ακόμα κι εκεί θα εκπλαγείς: είτε δεν τους πολυενδιαφέρει, είτε προτιμούν κάτι κούκου τελείως τρόπους για να το ξοδέψουν. Άσε που κανείς από τους τρεις δεν είναι και φιλοχρήματος!

Σκορπιός, Αιγόκερως: Χρήμα= Δύναμη. Θα μπορούσα να το κλείσω εδώ και να μην πω τίποτα παραπάνω. Είναι τα δύο εκείνα ζώδια που θα προσπαθήσουν να βγάλουν χρήματα και να τα κρατήσουν, έτσι ώστε να ασκούν εκτός από γοητεία και… εξουσία! Σημείωσε ότι τους τρομάζει πολύ η απώλεια του χρήματος, ενώ αν έχουν Ζυγό ή Τοξότη-Υδροχόο στο ωροσκόπιο τους, αναπτύσσουν μια σχέση αγάπης-μίσους με το χρήμα!

Ταύρος, Παρθένος, Καρκίνος: Η αγαπημένη μου τριάδα! Τούτοι δω, μάλιστα! Τους χαίρομαι. Ξέρουν πως να εργάζονται για να βρεθεί το χρήμα στα χέρια τους, το σέβονται, το διαφυλάττουν, αλλά το ξοδεύουν όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή σε ότι θα τους προσφέρει απόλαυση! Oh, yes!

Διάβασε επίσης:

Και όμως, ξέρουμε ακριβώς τι λες όταν απαντάς στο τηλέφωνό σου!

Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: Τι είναι αυτό που ενώνει τις «γυναίκες της γης»;

Μην αναρωτιέσαι άλλο... Έτσι είναι όταν έχεις σχέση με έναν/μια Ζυγό

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved