Έξι εκρηκτικά ζωδιακά ζευγάρια που… «μοιράζουν πόνο»

Ταιριαστά ζευγάρια δεν τα λες... Στα χαρτιά τουλάχιστον, γιατί στην πράξη, κάποια μπορεί και να λειτουργήσουν

Έξι εκρηκτικά ζωδιακά ζευγάρια που… «μοιράζουν πόνο»






Με την πρώτη ματιά τουλάχιστον, αυτοί οι συνδυασμοί είναι καταδικασμένοι να αποτύχουν. Ωστόσο, μπορεί τελικά και να πετύχουν. Ποια όμως από τα παρακάτω ζωδιακά ζευγάρια θα καταλήξουν να... «βγάλουν μαχαίρια»;

ΚΑΡΚΙΝΟΣΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καλύτερα να μην το συζητήσουμε...

Ο Υδροχόος θα σπάσει τα νεύρα του Καρκίνου σε χρόνο dt. Η ευαισθησία του Καρκίνου, θα αφήσει αδιάφορο τον Υδροχόο, αλλά ο πρώτος (ο Καρκίνος, ντε!), θα επιστρέψει δριμύτερος ασκώντας ψυχολογική βία στον Υδροχόο, κάνοντας τον τελευταίο να γίνει πιο γρήγορος κι από τη σκιά του. Κοινώς, άφαντος...
Δε θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς ότι αυτοί οι δυο, έχουν ελάχιστα κοινά: ο ένας θέλει αγκαλιές, ο άλλος ψάχνει το νόημα της ζωής. Ο Καρκίνος θέλει να προσφέρει αισθήματα, ο Υδροχόος κοινωνική εργασία για το καλό του συνόλου. Πιάσε το αυγό και κούρευτο. Άστο καλύτερα, μη το ζαλίζουμε το θέμα.

ΤΑΥΡΟΣΤΟΞΟΤΗΣ: Σιγά μην κάτσω να εκνευριστώ!

Κάτι τέτοιο συνήθως σκέφτεται ο ανάλαφρος και περιπετειώδης Τοξότης, που μόλις αντιληφθεί ότι ο Ταύρος μόλις κάτσει, κατσικώνεται και γνώμη δεν αλλάζει, θέλει να ανοίξει την πόρτα και να γίνει καπνός. Καλός χρυσός ο Ταύρος κι η επιμονή του κι η σταθερότητα του, αλλά να πάρει να χαρίσματα του και να τα πάει αλλού πεσκέσι.
Κι ο Ταύρος όμως από την άλλη, μόλις καταλάβει τι εστί βερίκοκο (Τοξότης), αρχίζει να φορτώνει και να σκέφτεται ποιο μάγουλο να χαστουκίσει πρώτα: το δεξί ή το αριστερό. Τρελός παπάς τον βάφτισε τον Τοξότη, ή εκεινού του φαίνεται;
Ας μην ήταν καλό το σεξ και θα σου έλεγα εγώ για πότε θα είχαν στείλει ο ένας τον άλλο...

ΚΡΙΟΣΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η μάχη μόλις ξεκίνησε

Ζευγάρι φτιαγμένο για μάχες επικές, ο Κριός κι ο Σκορπιός, θα έρθουν κοντά λόγω σεξ, πάθους, πόθου κι έντασης, και θα απομακρυνθούν λόγω... λάθους. Άντε να βάλεις τους Άρηδές τους σε μια σειρά (συγκυβερνήτης του Σκορπιού, είναι ο Άρης, μην το ξεχνάμε).
Έλα όμως που ο Σκορπιός πέφτει κομματάκι βαρύς και περίεργα αργόσυρτος (κάτι σαν σε slow motion) για τον Κριό. Κι ενώ δεν είναι βαρύς στην πραγματικότητα, η ανάγκη του Σκορπιού να πατάει με τις μύτες των ποδιών του, για να βεβαιωθεί ότι η επιφάνεια δεν θα σπάσει κι ότι μπορεί να εμπιστευτεί το μέρος που πατάει, σπάει τα νεύρα του Κριού, που μέχρι να πάρει ο Σκορπιός απόφαση να κουνηθεί, ο άλλος, έχει ήδη φύγει για άλλες παραλίες.
Κι άντε να πείσεις τον Σκορπιό, ότι μπορεί να βασιστεί στον Κριό, που τον βλέπει και θέλει να του περάσει χαλινάρι στον ύπνο του και να τον δέσει 10 κόμπους στο κρεβάτι για να μην το κουνήσει. Από σεξ, καλά πάνε. Από σχέση δεν ξέρω...

ΔΙΔΥΜΟΣΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Από πού να το πιάσεις το θέμα...

Δίδυμος κι Αιγόκερως εραστές: ποιος κυνηγάει ποιον και ποιος θα φύγει πρώτος από την πόρτα τρέχοντας. Αμφότεροι γοητεύονται εύκολα ο ένας από τον άλλο. Ο Δίδυμος είναι τόσο παιχνιδιάρης κι ανάλαφρος που ο Αιγόκερως δεν μπορεί να αντισταθεί. Από την άλλη, ο Αιγόκερως έχει τέτοιον αέρα υπεροχής, που ο Δίδυμος αισθάνεται λες και έχει δίπλα του βασιλιά ή βασίλισσα.
Μόλις ο έρωτας περάσει και ξυπνήσουν πλάι-πλάι, τότε ξεκινάει η πραγματικότητα να τους βαράει στο πρόσωπο! Ο Αιγόκερως είναι too much για τον Δίδυμο, κι ο Δίδυμος απίστευτα άπιαστος κι ακατανόητος για τον Αιγόκερω. Ο Δίδυμος θα βαρεθεί τον Αιγόκερω, κι ο τελευταίος θα μισήσει τον Δίδυμο γιατί θα τον βρίσκει υπερβολικά ευμετάβλητο. Η μεταξύ τους συνεννόηση δε... κουκουρούκου!

ΖΥΓΟΣΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στο καλό και να μην μας ξανάρθεις!

Ο Ζυγός βρίσκει την Παρθένο ιδιαίτερα αγχωτική και πιεστική, ενώ η Παρθένος από την άλλη, δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο Ζυγός δεν την... υπακούει, έτσι απλά! Το ότι η Παρθένος έχει την κριτική (και την επίκριση) στην άκρη της γλώσσας της -από την άλλη- κάνει τον Ζυγό να αμφισβητεί τον εαυτό του συνέχεια, πράγμα που τον κάνει να νιώθει ανασφάλεια κι αποστροφή για τον Παρθένο.
Η ομορφιά και η γοητεία του Ζυγού, αρκούν φυσικά για να κρατήσουν την Παρθένο, που όμως συχνά αναρωτιέται εάν η σχέση την καλύπτει. Ο Ζυγός πάλι, θέλει περισσότερη τρέλα κι αυθορμητισμό από την Παρθένο, που φυσικά, δεν υπάρχει περίπτωση να του προσφέρει.
Στο τέλος συμφωνούν σε ένα πράγμα: αυτή η σχέση είναι τόσο περίεργη, που κάνει και τους δυο να αισθάνονται κάπως άβολα και περίεργα. Άστο καλύτερα, δεν τραβάει η ομάδα...

ΛΕΩΝΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έλα ένα λεπτάκι που θέλω να σου βγάλω τα ματάκια καρδιά μου...

Βάλε σε ένα δωμάτιο έναν Σκορπιό κι έναν Λέοντα που έχουν σχέση. Κοίταξε τους για δέκα λεπτά. Όσο δηλαδή θα κρατήσει η γαλήνη μέσα στο δωμάτιο, γιατί μετά θα ξεκινήσει ο πόλεμος. Ο Σκορπιός δεν χαρίζει κάστανο στον Λέοντα, που απελπισμένα θέλει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, όπως επίσης, επιθυμεί σφόδρα να φαίνεται τέλειος προς τα έξω. Ο Σκορπιός όμως, θα τον κάνει πέντε παράδες (και μάλιστα μπροστά στους άλλους), με το καυστικό του ειρωνικό υφάκι, στολίζοντάς τον με ωραία επίθετα, που θα κάνουν τον Λέοντα τούρμπο.
Από την άλλη, ο Σκορπιός, θα βρει τον μάστορα του στην επιμονή και την ξεροκεφαλιά, αφού ο Λέοντας δεν μασάει από κάτι τέτοια. Ένταση πολλή θα μαζευτεί στη σχέση, το σεξ θα είναι καλό και τον τελευταίο λόγο, θα τον έχει το Ανακριτικό, αφού δε θα μάθουμε ποτέ ποιος σκότωσε ποιον πρώτος... Εβίβα!

ΙΧΘΥΣΖΥΓΟΣ: Τώρα τα πιάσαμε!

Δεν είναι ότι αυτοί οι δυο δεν ταιριάζουν και θα τους δεις να σφάζονται με το «καλημέρα» σας. Μπααα! Μια χαρά σε πληροφορώ θα τα βρουν στην αρχή, αλλά κάπου στην πορεία, η χημεία τους αρχίζει και γίνεται… επικίνδυνη!

Στην αρχή, ο Ιχθύς ενθουσιάζεται με τον καλότροπο, κομψό και φινετσάτο Ζυγό, αλλά κι ο Ζυγός, νιώθει ότι επιτέλους βρήκε μια ήσυχη ψυχή για να συνεννοηθεί! Αμ, δε! Κι ενώ ο Ζυγός μπορεί να προσπεράσει πολλά πραγματάκια, κάπου στην πορεία αρχίζει να ξενερώνει με το «αλλού για αλλού» του Ιχθύ, που ενώ είναι παιδί σπαθί για τους έξω, στην σχέση τους, ακόμα… χρωστάει! Κι από την άλλη πλευρά όμως, ο Ιχθύς μπορεί να νιώσει ότι είναι ξεκρέμαστος συναισθηματικά και ότι τον χωρίζει απόσταση μεγάλη από τον/την αγαπημένο/η του.

Αν δεν βρουν τρόπο να επικοινωνήσουν τις ανάγκες τους, καταλήγουν σαν εκείνα τα ζευγαράκια που όταν τα βλέπεις απ’ έξω είναι κούκλα, αλλά μέσα… γίνεται της κακομοίρας! Ουφ, κουράστηκα!

Πάρε BONUS και μερικά κούκου ζευγαράκια ακόμα!

ΚΡΙΟΣΤΑΥΡΟΣ: Σημειώσατε ισοπαλία...

Όταν τους βάζεις δίπλα-δίπλα, είναι σαν να κοιτάς Αμερική-Ρωσία εν καιρώ ψυχρού πολέμου. Υπερδυνάμεις του ζωδιακού κι οι δυο, δεν ξέρεις ποιος θα ανοίξει το κεφάλι ποιανού πρώτος. Άντε τώρα να ξεμπλέξεις τα κέρατα τους.
Ο Κριός γοητεύεται από τον αισθησιακό Ταύρο, παίρνει φόρα και τρώει κόκκινη κάρτα. Ο Ταύρος εξιτάρεται από τον δυναμισμό του Κριού, πλησιάζει αργά και σταθερά και τρώει...ανάστροφη! Φρένο ο ένας, γκάζι ο άλλος. «Πάμε να φύγουμε» ουρλιάζει ο Κριός, στάσου μύγδαλα αντιτείνεται ο Ταύρος. «Σε θέλω τολμηρό» λέει ο Κριός, «σε θέλω πρακτικό, αντιπροτείνει ο Ταύρος. Έλα να φέρουμε τα πάνω κάτω ουρλιάζει ο Κριός, «μη μου τους κύκλους τάρατε» σημειώνει ο Ταύρος.
Σημείο επαφής: κανένα... Άστο, φύγαμε...

ΠΑΡΘΕΝΟΣΤΟΞΟΤΗΣ: Τίποτα δεν μου βγάζει νόημα...

Αυτή θα μπορούσε να είναι κι η ατάκα της Παρθένου, που όταν συνειδητοποιήσει ότι ο Τοξότης δεν είναι για σπίτι-πρόγραμμα-δέσμευση, θα είναι πλέον πολύ αργά. Ιδιαίτερα, αν έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα, η Παρθένος είναι μάλλον καταδικασμένη να υποφέρει από την... απεραντοσύνη του Τοξότη. Ο τελευταίος πάλι, αν δεν πάρει στα σοβαρά την Παρθένο, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα, αλλά επειδή αυτό σπάνια συμβαίνει, ο Τοξότης, θα νιώσει την ανάγκη να βάλει τα σπορτεξάκια του και να τρέξει όσο πιο μακριά γίνεται από την Παρθένο, για να σώσει την ψυχική του υγεία. Αμφότεροι πιστεύουν ο ένας για τον άλλο ότι είναι αναίσθητος κι αυτό περιπλέκει τα πράγματα. Άντε να βγάλεις άκρη μετά... Μπααααααααα...

ΙΧΘΥΣΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έλα μην κλαις...

«Θα σε αφήσω εκεί που σε βρήκα κι όλα θα πάνε καλά» σκέφτεται η Παρθένος, καθώς προσπαθεί να ηρεμήσει τον Ιχθύ. Μιλάμε τώρα για τα δυο άκρα: η λογική από την μια κι η ευαισθησία από την άλλη. Αλλά για είμαστε και πιο σωστοί, θα το θέσω διαφορετικά.
Η Παρθένος δεν έχει καθόλου ένστικτο, δεν πιάνει τα υπονοούμενα, δεν μπορεί να διαβάσει ανάμεσα από τις γραμμές και δεν έχει κανένα ταλέντο στο να χειρίζεται ή να καταλαβαίνει (ή έστω, να προσποιείται ότι καταλαβαίνει) τα συναισθήματα των άλλων. Με τη βία καταλαβαίνει ότι καταλαβαίνει από τα δικά του, με των άλλων θα ασχοληθεί; Ο Ιχθύς από την άλλη, τα βλέπει όλα αυτά και συφιλιάζεται, του ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι και δεν έχει σε τίποτα να πάρει την Παρθένο με τις πέτρες. Από την άλλη, η Παρθένος δεν βρίσκει κανέναν λόγο να ασχολείται με τα ψυχανεμίσματα του Ιχθύ, τις υπερβολικές του αντιδράσεις και την ανικανότητα του να βάλει σε μια σειρά ότι αισθάνεται... Εν ολίγοις, game over.

Διάβασε επίσης:

Τρελό γέλιο! Σου δίνουμε όσα στοιχεία χρειάζεσαι... Μπορείς να μαντέψεις το ζώδιο;

Ο Λέοντας θα σε κάνει να… αναστενάξεις!

Fun facts για τα 12 ζώδια που δεν γνώριζες

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved