Οι νόμοι του Μέρφυ και η γκαντεμιά. Ποιος αντιστοιχεί στο δικό σου ζώδιο;

Οι νόμοι της γκαντεμιάς σύμφωνα με τον Μέρφυ (και ΝΑΙ, είναι οι αληθινοί νόμοι, όπως τους διατύπωσε!) Ποιος είναι ο δικός σου;

Οι νόμοι του Μέρφυ και η γκαντεμιά. Ποιος αντιστοιχεί στο δικό σου ζώδιο;






Τι είναι οι νόμοι του Μέρφυ;

Κατ' αρχάς πριν πούμε οτιδήποτε καλό είναι να εξηγήσουμε τι είναι αυτοί οι περιβόητοι νόμοι του Μέρφυ. Ο Μέρφυ ήταν μηχανικός αεροσκαφών στις Η.Π.Α. Μια μέρα λοιπόν κάνοντας δοκιμές για τις αντιδράσεις του ανθρώπινου σώματος σε ένα πείραμα έπρεπε να τοποθετήσουν αισθητήρες επιτάχυνσης στο σώμα του πιλότου. Οι αισθητήρες τοποθετήθηκαν με λάθος τρόπο με αποτέλεσμα ο Μέρφυ να αγανακτήσει και να φωνάξει την περιβόητη φράση «Όταν είναι να πάει κάτι στραβά θα πάει!». Από τότε η φράση αυτή έγινε πολύ γνωστή κι εκτός αυτού ο κόσμος άρχισε να «δημιουργεί» μια σειρά από νόμους "γκαντεμιάς" που είναι γνωστοί ως νόμοι του Μέρφυ. (Πηγή: newsbomb.gr)

ΚΡΙΟΣ: Ο νόμος ο all time classic: Αν κάτι μπορεί να πάει στραβά, θα πάει. (Μέρφυ, εσύ κι ο νόμος σου!)

ΤΑΥΡΟΣ: Ο νόμος του στραβού: Αν κάποια πράγματα θα μπορούσαν να πήγαιναν στραβά και δεν πήγανε, θα αποδειχτεί ότι θα ήταν καλύτερα αν είχαν πάει. (βρε ουστ!)

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο νόμος του κακού: Τίποτα δεν είναι τόσο κακό, ώστε να μην μπορεί να γίνει χειρότερο. (μα σε πιστεύω…)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο νόμος της στραβομάρας: Αν ξέρεις ότι υπάρχουν μόνο 4 δυνατοί τρόποι για να πάει κάτι στραβά και φροντίσεις να τους προλάβεις, τότε αμέσως θα εμφανιστεί και ένας πέμπτος. (περιγράφεις τη ζωή μου, φίλε!)

ΛΕΩΝ: Ο νόμος του καλύτερου: Κάθε φορά που τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλύτερα, κάπου έχεις κάνει λάθος. (χαλαρά κι άνετα όμως…)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο νόμος της βλακείας: Είναι αδύνατον να προφυλάξεις κάτι από τη βλακεία, διότι οι βλάκες είναι ικανότατοι. (καρα-αποδεδειγμένα λέμε!)

ΖΥΓΟΣ: Ο νόμος του εμπορίου: Μόλις ανακαλύψεις ένα προϊόν που σου αρέσει πάρα μα πάρα πολύ, θα σταματήσουν την παραγωγή του. (μα το χω πάθει κι αυτό!)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο νόμος του ευρήματος: Βρίσκεις πάντα αυτό το οποίο δεν ψάχνεις. (στανταράκι)

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο νόμος του περίπλοκου: Είναι πολύ απλό να κάνεις τα πράγματα περίπλοκα αλλά πολύ περίπλοκο να κάνεις τα πράγματα απλά. (τι είπες τώρα…)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο νόμος των ευκαιριών: Οι ευκαιρίες παρουσιάζονται στην πιο ακατάλληλη στιγμή. (Μα εννοείται!)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο νόμος της στραβής τύχης: Αν αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους, πάντα έχουν την τάση να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. (κλαψ…)

ΙΧΘΥΕΣ: Ο νόμος του αφρόλουτρου: Μόλις βυθιστείς στην μπανιέρα και έχεις χαλαρώσει, θα χτυπήσει το τηλέφωνο. (ω, ναι!)

Διάβασε επίσης:

Προσοχή! Τι δεν πρέπει ποτέ να κάνεις ή να πεις σε ένα Λιοντάρι

Πως αντιδράει το ζώδιο σου σε ένα κομπλιμέντο;

Θα γελάσεις πολύ με το πώς ζητά το κάθε ζώδιο συγγνώμη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved