Διάβασε όμως και την δική σου και άφησε μας ένα σχόλιο!

ΚΡΙΟΣ: Η τρυφερή πλευρά του είναι καλά κρυμμένη. Γιατί; Όχι τόσο γιατί φοβάται μην πληγωθεί, αλλά γιατί δεν θέλει να το θεωρήσεις αδυναμία. Και μην ξεχνάς πως αν γελάσεις μαζί του… θα έχεις άσχημο τέλος!

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίζει και νοιάζεται πολύ παραπάνω από όσο επιτρέπει το βαρύ στιλάκι του να δεις. Είναι τρυφερός και δοτικός, αλλά θα πατήσει πόδι κάτω κι αν χρειαστεί θα σε λιώσει εάν εκμεταλλευτείς την καλοσύνη του.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί να αναλάβει πολλές ευθύνες και να τα πάει θαυμάσια. Μπορεί να σε κάνει να απορήσεις πραγματικά. Αλλά προτιμάει να έχει το κεφάλι του ξέγνοιαστο και γι' αυτό πολλές φορές δίνει την εντύπωση του… αλλού για αλλού!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι περισσότερο δυνατός από όσο του καταλογίζεις. Αντέχει, δεν σπάει, μπορεί να γκρινιάξει, αλλά στο τέλος θα έχει καταφέρει πολλά περισσότερα από πολλούς άλλους κουταλιανούς του ζωδιακού!

ΛΕΩΝ: Συγχωρεί περισσότερο από όσο νομίζεις. Και ναι, δεν το κάνει για εσένα και την δική σου ψυχική γαλήνη, αλλά για την δική του. Αλλά και πάλι, συγχωρεί και αυτό είναι μεγάλη του μαγκιά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πίσω από την ψυχρή λογική κρύβεται μια καρδιά γεμάτη αφοσίωση. Είναι ένα ζώδιο που μπορεί να θυσιαστεί για εκείνους που αγαπάει και παρόλα αυτά, τον έχουμε για σκληρόκαρδο!

ΖΥΓΟΣ: Ο…γλυκός κι ωραίος του ζωδιακού, είναι ποιο σκεπτόμενος τύπος από όσο τον κόβει το μάτι σου. Αλλά αυτό που κρύβει καλά είναι το πόσο έχει «γραμμένους» πολλούς που νομίζουν ότι είναι κάποιοι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μαυρόψυχο τον ανεβοκατεβάζουν όλοι, αλλά στο τέλος της ημέρας είναι ψυχούλα γλυκιά και τρώει όλες τις μαχαιριές με… το κεφάλι ψηλά και την ψυχή στα πόδια. Αλλά προτιμάει να τον έχουν όλοι για τον κακό της υπόθεσης…

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι πολύ πιο «μαύρος» και βαθύς από όσο αφήνει να φανεί ή να εννοηθεί. Αλλά σε ελάχιστους επιτρέπει να δουν αυτή του την πλευρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το κρυφό του όνειρο δεν είναι να παλεύει για τα πάντα μια ζωή, αλλά να τα γράψει όλα, να εξαφανιστεί και να το παίζει τρέλα και κορδέλα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάνει τον δικηγόρο του διαβόλου πολλές φορές γιατί πολύ απλά, διασκεδάζει «κόβοντας» αντιδράσεις! Μυστικά, είναι ένα πολύ διαβολεμένο ον που δείχνει πολύ cool τύπος!

ΙΧΘΥΕΣ: Μοιάζει πολύ με το απόλυτα συγκαταβατικό ον, αλλά αυτό που δεν βλέπεις είναι πόσο πολύ μισεί τους κανόνες. Δεν το δείχνει, αλλά μισεί και πολλά άλλα πράγματα (και πρόσωπα). Απλώς, δεν σπαταλά ενέργεια για να κάνει κάτι για αυτό (μιλάμε για τρελό energy saving mode!)

Διάβασε επίσης:

Ποια μέρα της εβδομάδας ευνοείσαι;

Αυτές είναι οι 5 καλύτερες γυναίκες για σπίτι

Τι είναι αυτό που σε… διαολίζει με βάση το ζώδιό σου;