5 ζώδια που μπορούν αν το θελήσουν να ισοπεδώσουν τα πάντα στο διάβα τους! Γιατί όμως θα το έκαναν αυτό;

ΖΥΓΟΣ: Ίσως δεν έχεις την ορμή του Κριού για να τα διαλύσεις όλα, όμως -δυστυχώς ή ευτυχώς- έχεις το χάρισμα! Τα πάντα μπορείς να τινάξεις στον αέρα γιατί ναι μεν, αγάπη μου, σου έχει βγει η ρετσινιά του αναποφάσιστου και είσαι καλό παιδάκι, αλλά γνωρίζεις και πως δουλεύει το Σύμπαν του καθενός ξεχωριστά και πώς να το ισοπεδώσεις! Θα το κάνεις, εάν κάποιος/α προσβάλλει την αξιοπρέπειά σου!

ΚΡΙΟΣ: Έλα τώρα που θα ντραπούμε να στο πούμε! Έχεις κάθε προσόν να τα σαρώσεις όλα και να τα κάνεις σκόνη! Όταν πάρεις ανάποδες, καλό είναι να εξαφανιστούμε όλοι από μπροστά σου γιατί μπορείς να μας διαλύσεις. Μην τύχει και σου θίξει κανείς την υπερηφάνεια (θα το πω κι εγωισμό), καλύτερα να εξαφανιστεί από μόνος του και οικειοθελώς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διόρθωσε με, εάν κάνω λάθος, αλλά γνωρίζεις πολύ καλά πώς να καταστρέφεις, πώς να διαλύεις κάθε παλιό για να δημιουργήσεις κάτι νέο. Θυμίζεις πολύ BIG BANG, ήτοι είσαι μια Μεγάλη Έκρηξη, που διαλύει τα πάντα, μόνο και μόνο για να ξαναδώσεις ζωή. Βέβαια, παίζει και να μην ενδιαφερθείς να χτίσεις κάτι καινούργιο στην θέση του παλιού γιατί, όταν εσύ θυμώσεις, τα φέρνεις όλα ανάποδα και γειά σας! Ο λόγος; Αγάπη μου, ό,τι αντικρούει την ηθική σου το λιώνεις!

ΛΕΩΝ: Μεγάλο μου και επιβλητικό μου Λιοντάρι, πώς να λείπεις από αυτήν τη λίστα; Όταν σβήσει το φως μέσα σου και νιώσεις ότι ο κόσμος σου δεν είναι πια ο ίδιος, είσαι ικανό να σβήσεις με τη σειρά σου το χαμόγελο από τα χείλη των άλλων και να τους δείξεις τι πάει να πει… Άδης! Λέοντας που έχει χάσει το φως από τα μάτια του, Λέοντας που τον έχεις μειώσει, τον έχεις παιδέψει και τον έχεις κάνει να νιώσει μηδενικό, είναι ίσως το πιο επικίνδυνο πλάσμα που περπατάει στον πλανήτη… Απλά, εξαφανίσου…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην μου πεις ότι έπεσες από την καρέκλα, όταν είδες το ζώδιό σου σε αυτήν την λίστα… Κακώς! Γιατί όταν γράψαμε την λέξη «καταστροφή» στον τίτλο, θα έπρεπε να το είχες καταλάβει ότι σκεφτόμασταν -με αγάπη- εσένα! Είσαι ένα πολύ καλό ζωδιάκι, που όταν το πληγώσουν συναισθηματικά, προτιμάει, αντί να κλάψει, να κάνει σκόνη, στάχτη, παρελθόν ό,τι το έχει στενοχωρήσει. Νομίζω ότι οι λέξεις «στάχτη» και «σκόνη» και «παρελθόν», έχουν καλύψει όλο το φάσμα της… καταστροφικής σου ικανότητας!

Διάβασε επίσης:

Τα 12 ζώδια κάνουν την προσευχή τους. Τι ζητούν από τον Θεό;

Κάνε αυτά τα 5 πράγματα και θα δεις τον δεις να μετατρέπεται από μαρίδα σε… καρχαρία!

«Το ζώδιό σου μέσα»: Επεισόδιο 4ο: Έγινε του... Κωνσταντίνου και Ελένης